Juletur 2019

Julemarkeder og juleshopping i 2019 – 21 populære storbyer til din juletur

Der er utroligt mange byer i ind- og udland, som gør noget ganske særligt ud af deres juleudsmykning, og som det er en fryd at opleve og shoppe i. Samtidig kan du spare mange penge på at tage på juleshopping i udlandet. Jeg har lavet en guide over 21 storbyer med juleshopping og de bedste julemarkeder i 2019 – både i Danmark og i udlandet. Hvilken by, du vælger, afhænger selvfølgelig af, hvor stor din pengepung er, og om du mest er til det velkendte, eller om du har lyst til at gå på opdagelse i en ny by. Her finder du bl.a. 2019-datoer for julemarkederne og et udvalg af de billigste flybilletter.

OBS! Jeg er begyndt at opdatere datoerne for de forskellige julemarkeder i 2019. Jeg opdaterer flere, snart de bliver offentliggjort! Men du kan sagtens bruge datoerne for 2018 til at planlægge, hvilke julemarkeder du skal besøge i 2019.

Find billige flybilletter til din juletur: Juleshopping i udlandet – flyv billigt på juletur

Hurtig genvej til din favoritjuleby

Da det er en virkelig udførlig guide, kan du klikke her og få et overblik over juleaktiviteter i den storby, som du overvejer at besøge:

Julemarkeder i Danmark

AarhusKøbenhavnAalborgOdenseKolding

Julemarkeder i Sverige

GøteborgMalmøStockholm

Julemarkeder i Tyskland

HamborgBerlin

Læs også: 5 gode juleture til Tyskland – Hvor er de bedste tyske julemarkeder?
Læs også: Juletur til Tyskland – besøg 4 populære julebyer

Julemarkeder i resten af Europa

LondonParisRomDublinWienAmsterdamPragBudapestRigaTallinn

Julemarkeder uden for Europa

New York

Hvorfor skal du tage på juletur og besøge julemarkeder?

Juleshopping i 2018Jeg får en særlig varme i hjertet, når jeg tænker på juleture i Danmark og i udlandet.

Lige siden jeg var ganske lille, har det været tradition i min familie at tage på juleshoppingtur til en skøn storby, hvor vi hyggede os sammen og selvfølgelig udforskede mindst to og gerne tre til fire gode julemarkeder. En stor del af det var også at købe lækkerier med hjem til hotelværelset og sidde i sengene og sludre og grine.

Den tradition har jeg ført videre til min egen familie. I starten tog vi på en romantisk parferie, og nu glæder vi os hvert år til en hyggelig familietur. Sidste år var vi fx på en helt fantastisk juletur til Berlin. Vi blev så vilde med Berlin, at vi også tog dertil i 2018.  Og flere i familien er fast besluttede på, at vi også skal dertil i 2019. Jeg skal nok give besked om, hvor vi vælger at tage hen.

Uanset om du vil rejse med din partner, med dine venner eller som børnefamilie, vil du ganske sikkert få en uforglemmelig oplevelse.

I denne prisoversigt kan du finde nogle af de billigste flybilletter i juleshoppingperioden.

Hvor skal du tage på juletur i 2019?

Hvert år spørger vi vores brugere på Facebook, hvor de gerne vil hen på juleshopping. De sidste par gange er New York kommet ind på en klar første plads. Jeg har derfor valgt at nævne byerne i vores brugeres prioriterede rækkefølge.

Juleshopping i New YorkJulemarkeder og juleshopping i New York

Nu hvor priserne på flybilletter er så lave, er fantastiske New York blevet opnåelig som rejsemål for en juleshoppingtur.

For 25 år siden da jeg var Au Pair i USA, var jeg selv i New York ved juletid, og det var en eventyrlig oplevelse. Jeg husker især de trillionmange julelys i de sneklædte gader og den store stemningsfulde skøjtebane ved Rockefeller Center midt i centrum. Men det er 25 år siden, at jeg besøgte The big Apple, så jeg kontaktede mit netværk for at få nogle opdaterede tips til, hvad du skal se i New York i december måned. Og ja, julelysene og Rockefeller Center er stadig nogle af byens største højdepunkter.

Hvis du har lyst til at kigge på overdådige julevinduer, der får selv Tivolis overdådige juledekorationer til at blegne, bør du besøge Saks, Macy’s, Barneys, and Bergdorfs. Disse forretninger er meget dyre men perfekte til lidt vindueskiggeri. Men New York er et shoppingmekka for alle pengepunge, og hvis du er ude efter unikke gaver, bør du især besøge Soho. Et godt tip er at bestille mange af dine gaver over Internettet og så få dem sendt frit leveret til dit hotel i New York. På den måde er du sikker på at få varerne til den bedste pris.

De bedste julemarkeder i New York

 • Det hyggelige julemarked i Bryant Park (midt i hjertet af Manhattan på 6th Avenue mellem W 40-42nd Street), hvor du kan gøre gode kup blandt smykker, fint håndværk og meget mere. Og hvad skal børnene lave? De kører på kælk på den populære kælkebane, midt blandt gigantiske skyskrabere (27. okt. 2018 – 2. jan. 2019).
 • The Columbus Circle Holiday Market (28. nov.-24. dec. 2018) i Central Park har en helt enestående beliggenhed i New York (ved 59th Street og Central Park West, tæt på den sydvestlige indgang til parken). Her kan du finde de fineste julegaver lavet af kunsthåndværkere og designere.
 • Et tredje anbefalelsesværdigt julemarked er The Union Square Holiday Market (15. nov.-24. dec. 2018), som er en juleinstitution i New York.

Søg efter dine flybilletter til New York her

Hop til toppen af siden

Juleshopping og julemarkeder i populære storbyer

For mange er julen lig med tryghed og velkendte traditioner, og derfor stemte vores Facebook brugere de populære storbyer London, Paris, Prag, Rom og Berlin ind på en klar anden plads. Selv om Berlin hører til under kategorien populære juleshoppingbyer, har jeg valgt at placere byen under Tyskland længere nede i artiklen.

Juleshopping i LondonJuletur til London

Især op til jul er London et af de mest populære rejsemål for danskerne. Og det er fuldt forståeligt, fordi det er et af de bedste steder at komme i julestemning.

I den smukt oplyste og elegant dekorerede hovedstad kan du bl.a. opleve den altid spektakulære juleudstilling i Harrods, slentre en tur gennem Covent Garden, købe legetøj i Hamleys, synge med på de engelske “Christmas carols” i St. Paul’s Cathedral og beundre det kæmpemæssige juletræ på Trafalgar Square. Juleudstillingerne i vinduerne i de store varehuse på Oxford Street er næsten kunst.

Du kan finde julegaver til store og små på de store shoppinggader såsom Carnaby Street, Regent Street og Oxford Street, hvor de eksklusive mærker ligger side om side med mere budgetvenlige butikker som Topshop og Marks & Spencer. Samtidig er London kendt for sine farvestrålende markeder, som byder på alt fra antikviteter, genbrugstøj, smykker, kunst, skrammel og udsøgt mad fra hele verden. Hvis vejret viser sig fra sin værste side, er der lunt og varmt i byens største shoppecenter, Westfield London.

De bedste julemarkeder i London

 • Christmas by the River, London Bridge (26. nov. 2019 – 5. jan. 2020 – metro: London Bridge)
 • Kunstnermarkedet Angel Christmas Fair (afventer datoer – metroer: Angel, Highbury & Islington)
 • Camden Lock Christmas Night Market (afventer datoer – metro: Camden Town)
 • Julemarkedet på Leicester Square (8. nov. 2019 – 5. jan. 2020 – metro: Leicester Square og Picadilly Circus)
 • Det overvældende »Winter Wonderland« i Hyde Park (21. nov.  2019- 5. jan. 2020).
 • Southbank Centre Christmas Market (8. nov. 2019 – 5. jan. 2020), som ligger ved Themsen
 • Greenwich Christmas Late Market med omkring 150 boder (på onsdage 4., 11. og 18. dec. 2019 kl. 11-20)
 • Og hvis du er Harry Potter fan, bør du besøge Warner Bros. Studio, hvor Hogwarts are pyntet op til jul (16. nov. 2019 – 26. jan. 2020)

Find dine flybilletter til London i Travelmarkets flysøgemaskine

Hop til toppen af siden

Juleshopping i ParisJuletur til Paris

I julemåneden er den romantiske franske hovedstad pyntet op med lys overalt. Hvert sit kvarter har sin egen særlige fortryllelse af livlige udendørs aktiviteter med alt fra skøjtebaner, til mange charmerende julemarkeder som fylder gader og pladser.

Et af højdepunkterne i Paris omkring juletid er de storslåede vinduesudstillinger i de imponerende stormagasiner Galeries Lafayette og Printemps på boulevard Haussmann. Hvis vejret ikke arter sig, kan du finde også finde julestemning inden for i stormagasinerne eller i byens 25 overdækkede passager, hvor tre af de mest kendte er Passage Choiseul (fra 1827) nær metro Quatre-Septembre, Galerie de la Madeleine (fra 1845) nær metro Saint-Lazare og Passage du Grand Cerf (fra 1825) nær metro Etienne Marcel.

En anden fast juletradition i Paris er den offentlige skøjtebane, der anlægges på pladsen foran rådhuset, Hôtel de Ville (medio december – medio marts). Endelig kan du ikke rejse hjem fra Paris uden også at have været en tur forbi det fine juletræ foran Notre Dame katedralen.

De bedste julemarkeder i Paris

 • Et af de største julemarkeder i Paris finder du ved Les Halles med omkring 70 boder (1. dec. 2018 – 6. jan. 2019).
 • Julemarkedet ved La Défense med over 250 juleboder (22. nov.-30. dec. 2018 – lukket 25. dec.)
 • Julemarkedet på Place Saint Sulpice (1.-24. dec. for 2018 – metro: Saint Sulpice)
 • Julemarkedet ved Notre Dame (14.-24. dec. 2018)
 • Julemarkedet på Boulevard Saint Germain (1.-31. dec. 2018)
 • Julemarkedet ved Marche Saint-Germain des Prés (1. dec. 2018 -1. jan. 2019 – Saint-Germain-des-Pres)
 • På det traditionelle Alsace julemarked ved Gare de l’Est finder du et hav af udsøgte franske specialiteter. (5.-21. dec. 2018 – Metro: Gare de l’Est).
 • Ideelt for børnefamilier: Julemarkedet ved foden af Eiffeltårnet, som bl.a. gemmer på en skøjtebane (15. dec. 2018-6. januar 2019)
 • Og selvfølgelig juleriet i Disneyland Paris, som er fuld af magi med lysklædte juletræer, kæmpe juledekorationer i gaderne og festklædte Disney figurer (fra 10. nov. 2018 – 6. jan. 2019).

NYHED: I år åbner et helt nyt julemarked med ca. 100 boder i Tuilerie haven ved siden af Louvre (24. nov. 2018 – 6 jan. 2019 – Metro: Concorde, Tuileries).

Sammenlign priser på flybilletter til Paris i Travelmarkets flysøgemaskine.

Hop til toppen af siden

Juletur til Prag

Med sine smukke historiske bygninger og hyggelige gamle julepyntede gader byder Prag på ægte julestemning. Den tjekkiske hovedstad er ikke kendt for sin ekstravagance som nogle af de andre byer, men til gengæld er det en af Europas absolut hyggeligste byer. Priserne ligger ca. 25 pct. under de danske, så du kan være heldig at gøre dine julegaveindkøb til en forholdsvis billig affære.

Du kan finde dine julegaver i et af byens shoppingcentre i centrum, f.eks. Slovansky Dum eller Vinohradsky Pavilion. Hvis du er på udkig efter legetøj, skal du også besøge byens største legetøjsforretning Sparkys, nær Vaclavske Namesti. På et af byens stemningsfulde julemarkeder kan du desuden være heldig at gøre et godt vintagefund.

De mest populære julemarkeder i Prag

 • Staroměstské náměstí ved den gamle rådhusplads
 • Václavské náměstí (Wenceslas pladsen)

De fleste af Prags julemarkeder begynder den 1. december og varer indtil den 6. januar 2019.

På et julemarked i Prag kan du hurtigt få stillet din sult eller tørst. Her finder du nemlig et overflødighedshorn af af traditionelle tjekkiske julelækkerier. Fx store skinker, som er stegt på spyd, kæmpe fadøl, gløgg, varm chokolade, ristede pølser, fladbrød med hvidløg, pandekager og et kæmpe udvalg af kager.

Find dine flybilletter og dit hotel i Prag her

Hop til toppen af siden

Juletur til TysklandJuletur til Rom

Foretrækker du at gøre dine juleindkøb under varmere himmelstrøg, bør du tage til vidunderlige Rom. Julemåneden bringer nemlig ekstra hygge til den charmerende storby, de fleste cafeer og restauranter har udendørsservering, og temperaturen ligger omkring de 10-14 grader, så husk solbrillerne.

På trods af de varme temperaturer kan du finde masser af julestemning på stræder og torve. Mange steder finder du f.eks. små boder med italienske julespecialiteter, og julebelysningen på Via del Corso er bestemt værd at se på. Et særligt kendetegn for den romerske jul er, at byen er spækket med små krybbespil, hvor jesusbarnet, Jomfru Maria og de tre vise mænd er fast inventar. Den største og mest spektakulære julekrybbe opføres hvert år på Peterspladsen.

Juleshopping finder sted overalt i byen, men de mest berømte shoppinggader er Via Nazionale og Via Cola Rienzo, hvor priserne er til at betale. Du kan også vælge at snuse rundt på et af de mange loppetorve og markeder, hvor du ikke kan undgå at finde originale gaver, som vil glæde familien. Men hvis du har besluttet dig for, at i år skal alle have dyre julegaver, skal du stile mod luksusbutikkerne i området omkring Den Spanske Trappe.

Julemarkedet på Piazza Navona lukkede desværre for et par år siden, og flere af vores læsere har ikke kunnet finde et eneste julemarked på de store pladser. Du må endelig skrive en kommentar, hvis du har kunnet opspore et godt gemt julemarked i den evige stad.

Find dine flybilletter til Rom her

Hop til toppen af siden

Juleshopping og julemarkeder i flere storbyer i Europa

Vores brugere på Facebook er måske mere vovede end andre. I hvert fald stemte de juleshopping i Dublin, Wien, Amsterdam og Budapest ind på en klar tredje plads.

Juleshopping i SverigeJuletur til Dublin

Hvis du har mod på at prøve en ny juleshoppingby i år, er Dublin et godt og billigt alternativ til London. Allerede fra 19. november og i hele december måned vil du opleve en uovertruffen julecharme og hjertevarme i Irlands farverige hovedstad, som vil være udsmykket med de flotteste julelys og juleudstillinger.

En af Dublins store styrker er, at det er en hyggelig og dejlig overskuelig by. Du er altid i gå afstand til de fleste attraktioner og museer, og du er altid tæt på en pub med irsk musik og Guiness.

Dine juleindkøb kan du gøre på Grafton Street og i de små sidegader, hvor forretninger og caféer ligger side om side. Lige vest for Grafton Street finder du Georges Street Arcade, som er et indendørs og udendørs markedsplads med unikke boder, der sælger hatte, brugte bøger, plader, tørklæder og smykker til billige priser.

Tidligere har der været et par gode julemarkeder i Dublin. Men sidste år fik jeg at vide, at de var lukket. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis du har været heldig at opstøve nogle nye.

Tak til Camilla Lysdahl, som skal på juletur til Dublin i år. Hun har skrevet i kommentarfeltet, at det er korrekt at der ikke er noget decideret julemarked i byen. Men hun har fundet ud af, at der på hjemmesiden dublinatchristmas.ie ligger et program over begivenheder og events i byen med start fra midt november. Du kan fx se, hvornår julelysene i byen tændes, og hvor du kan møde julemanden.

Find dine flybilletter til Dublin her

Hop til toppen af siden

Juleshopping og julemarkederJuletur til Wien

En anden oplagt by at besøge er Wien. Fra midten af november og indtil jul byder byen på fortryllende julestemning med sine romantiske julemarkeder, smukt dekorerede gader, imponerende julelys og storslåede barokbygninger såsom Operaen, Schönbrunn Slot, Rådhuset og Kunsthistorisk Museum.

Du kan bl.a gøre dine julegaveindkøb i Wiens største shoppinggade Mariahilferstrasse. Gaden begynder bag Kunsthistorisk Museum og strækker sig et par kilometer væk fra centrum. De kreative superfund finder du i de små sidegader udenfor Ringgaden. Prismæssigt ligger varer som tøj, sko og tasker generelt ikke langt under de danske, men udvalget er et andet, og du kan være heldig at gøre et godt kup.

Populære julemarkeder i Wien

 • Foran byens smukt udsmykkede rådhusplads er et af Europas ældste julemarkeder med ca. 150 boder. Træerne omkring pladsen er pyntet med tusindvis af julelys, og i parken bagved er der en kæmpe skøjtbane (17. nov.-26. dec. 2018 kl. 10-22 | 24. dec. kl. 10-19).
 • Julemarkedet ved det storslåede og barokke Belvedere Palace er særligt smukt om aftenen (ca. 40 boder – 23. nov-26. dec. 2018 – Prinz Eugen-Straße).
 • Henrivende julemarked ved Schönbrunn Slottet med ca. 60 boder og underholdning af lokale og internationale kor og orkestre (24. nov.-26. december 2018 kl. 10-21 | 24. dec. kl. 10-16 | 25.-26. dec. kl. 11-21.30).
 • Julemarked med ca. 70 boder ved Maria-Theresien Platz, som ligger blandt imponerende historiske bygninger (21. nov.-26.dec. 2018 Søndag-torsdag kl. 11-21; Fredag-lørdag kl. 11-22; 24. dec kl. 11-16; 25.-26. dec. kl. 11-19).
 • Det fantastiske Spittelberg julemarked, som er fuld af unikke kunsthåndværk (15. nov.-23. dec. 2018 | Mandag-torsdag kl. 14-21; fredage kl. 14-21.30; lørdage kl. 10-21.30; Søn- og helligdage kl. 10-21).
 • Spændende julemarked i museumskvarteret med livemusik og et unika designmarked (8. nov.-23. dec. 2018 Mandag-Fredag kl. 16-23; Lørdag og søndag kl. 13-23).
 • Børnevenligt julemarked på Karlsplatz, hvor du kan købe unika kunsthåndværk og økologiske lækkerier (23. nov.-23. dec. 2018 kl. 12-20).
 • Hyggeligt og traditionelt østrisk julemarked ved det gamle sygehus (18. nov.-23. dec. 2018 – Universitätscampus, Alserstrasse).

Find dine flybilletter til Wien her

Hop til toppen af siden

Julemarkeder i 2018Juletur til Amsterdam

I Amsterdam starter den traditionelle hollandske jul allerede omkring d. 17. november med opsætningen af skøjtebaner. Fra slutnigen af november er gaderne i Amsterdam pyntet op med julelys, og det store juletræ på Dam Square foran kongeslottet er pyntet med intet mindre end 40.000 lys. I år afholdes der desuden “Amsterdam Light Festival” fra 29. nov. 2018 – 20. januar 2019, hvor hele Amsterdam bliver lyst ekstra op af fantasifulde lysfigurer.

Du bør begynde din juleshopping i Amsterdam på ”De 9 Straatjes” (De ni Gader) hvor den ene spændende specialbutik efter den anden ligger blandet med små spøjse bikse og trendy cafeer. Et andet godt indkøbsted er byens førende shoppegade Nieuwedijk-Kalverstraat, som er en kilometer lang myldrende gågade med især tøj-, sports-, musik- og gaveforretninger. Får du brug for at komme indendørs, kan du søge mod Dam Square Area og ose i shopping-centret De Bijenkorf eller Magna Plaze shopping-center.

De bedste julemarkeder i Amsterdam

 • Du finder mange små julemarkeder i Amsterdams forretningskvarterer. I hver ende af gaden Leidsestraat kan du fx nyde julestemningen blandt masser af boder med julegaver, godter og pynt.

Der er flere muligheder for at komme til at skøjte i Amsterdam.

 • Ved Museumplein finder du en stor skøjtebane og hyggelige juleboder.
 • En anden skøjtebane finder du foran det smukke Rijksmuseum, som er omkranset af boder med traditionelle hollandske lækkerier (17. nov. 2019-3. feb. 2020).

Trendy julemarkeder i Amsterdam

Hvis du elsker økologi og kan glæde nogen med en bæredygtig julegave, bør du besøge Pure Winter Market. Her kan du besøge ca. 90 boder, som byder på lækre fødevarer og spændende unika design (16. dec. 2018 i Amstelpark og 23. dec. 2018 i Park Frankendael kl. 11-17).

Find dine flybilletter til Amsterdam her

Hop til toppen af siden

Juletur til BudapestJuletur til Budapest

Majestætiske Budapest er virkelig et besøg værd, og byen er særligt prægtig i juleklæder.

I Budapests gågade og de små sidegader er butikkernes udstillingsvinduer og facader smukt julepyntet, og her kan du gå juleshoppingamok til lave priser. Men glem ikke at besøge et par af de imponerende seværdigheder såsom Central Market Hall med alverdens kolonialvarer og grønt, den imponerende Fiskermands bastion og den enorme skøjtebane i parken foran Vajdahunyad Slot.

De bedste julemarkeder i Budapest

 • På den smukke Vörösmarty-plads kan du udforske et af Europas smukkeste og mest stemningsfulde julemarkeder (9. nov. 2018 – 1. jan. 2019). Her findes utallige boder med julepynt, kunsthåndværk, velduftende sæber og ungarske lækkerier. Og med jævne mellemrum får julestemningen et ekstra nøk, når der opføres musik og folkloredans på pladsen.
 • Et andet hyggeligt julemarked finder du ved den smukke St. Stephen’s Basilica kirke (23. nov. 2018 – 1. jan. 2019).

Der er noget virkelig magisk over en aftenbådtur på Donau floden, hvor du kan se de mange julelys og storslåede seværdigheder fra vandsiden.

Endelig er der næsten ikke noget, der kan slå en gang udendørs badning i de oplyste termiske bade på Széchenyi-spabadet. Det må da være en skøn afslutning på en lang og spændende decemberdag.

Søg efter flybilletter til din juletur til Budapest. Husk at tjekke priskalenderen for at finde de billigste rejsedage.

Hop til toppen af siden

Juleshopping og julemarkeder i Danmark, Sverige og Tyskland

Der var ikke mange af vores Facebook brugere, som stemte på denne kategori. Måske fordi at man – afhængig af, hvor man bor – kan nå de fleste julebyer på en endagsshoppetur. Uanset hvad, er der store juleoplevelser at hente i hver og en af disse fantastiske julebyer.

Juleshopping og julemarkeder i Danmark

Julemarkeder i Danmark

Juletur til Aarhus

Jeg er født og opvokset i Aarhus, så for mig er der en særlig glæde ved at opleve Aarhus ved juletid. Jeg vil især fremhæve det hyggelige latinerkvarter med de mange små specialbutikker og et besøg i Den Gamle By, hvor du får oplevelsen af at gå midt i den gamle julekalender. En hyggelig tradition er også juletræstændingen af byens juletræ på Rådhuspladsen søndag den 2. december 2018.

Tivoli Friheden omdannes også i år til juleland (17. nov-30. dec. 2018). Her kan du opleve et magisk juleland med Danmarks måske højeste juletræ, julekor, en 70 meter lang lystunnel med 50.000 LED-lys, møde julemanden og besøge parkens mere end 30 boder. Aarhus mad og marked står for en hel bodeby, som byder på jule-kulinariske oplevelser.

Julemarkeder i AarhusOgså i år arrangerer ARos et gigantisk luciaoptog (Onsdag den 13. december 2018 kl. 14.30-17.00).

De bedste julemarkeder i Aarhus

 • Julemarked på Lille Torv, Store Torv og Bispetorv med julelækkerier, specialiteter og gaveidéer fra op mod 20 europæiske lande. (Afventer datoer for 2018 Mandag til Torsdag kl. 12-18 | Fredag til Søndag kl. 10-19)
  Byens kunst- og julemarked i Ridehuset (24. nov.-20. dec. 2018 Hverdage: kl. 12-18. Weekend: kl. 11-17).
 • Juleboder på torvet i Den Gamle By (18. november – 23. december 2018).

Trendy julemarkeder i Aarhus i 2019

 • Arkitektskolens julemarked (1. og 2. december 2018 kl. 10-17 – Nørreport 20 i Laden Syd og Nord).
 • Godsbanens julemarked med unikadesign og kunsthåndværk. Når du bliver sulten, kan du gå på gastronomisk opdagelse i “Kødbyens Mad & Marked” (8. og 9. dec. 2018 11-17 – Hvor: Skovgaardsgade 3).

Gode forslag til, hvor du skal spise på din juletur til Aarhus

På disse to stemningsfulde madmarkeder finder du masser af mad og drikke fra hele verdenen. Og begge madmarkeder har et område med julelækkerier.

 • Julemarked hos Aarhus Central Food Market (Hele november og december – Hvor: Skt. Knuds Torv 7-9).
 • Julemarked hos Aarhus Street Food (1.-23. december 2018 Søn.-tors. kl 11.30-21.00 og fre.-lør. kl 11.30-22.00. 23. dec. til kl. 16 – Hvor: Ny Banegårdsgade 46)

Find et billigt hotel i Aarhus her.

Hop til toppen af siden

Juletur til København

Julemarkeder i KøbenhavnJeg har også ofte besøgt København i julemåneden, og hovedstaden oser af hygge og god stemning. I december inviterer byens kirker til julekoncerter, og teatrene byder på hyggelige juleforestillinger. Og juleklædte Tivoli (17. nov.-31. dec. 2018) er selvfølgelig et must. Men du bør også gå en tur omkring Nyhavn (9 nov.-23. dec. 2018).

De bedste julemarkeder i København og omegn

 • Stemningsfuldt loppe- og julemarked i det smukke Odd Fellow Palæ, hvor overskuddet går til at holde juleaften for 250 socialt udsatte børn og forældre (17. nov. kl. 11-17, 18. nov.  2018 kl. 11-16 – Hvor: Bredgade 28)
 • Deutschs julemarked på Højbro Plads (17. nov. – 23. dec. 2018 Mandag til onsdag: kl. 11.00-19.00, Torsdag: kl. 11.00-20.00, Fredag: kl. 11.00-21.00, Lørdag: kl. 10.00-21.00, Søndag: kl. 11.00-18.00)
 • H.C. Andersens julemarked på Nytorv (16. nov.-21. dec. 2018 kl. 11-19, Fredag og lørdag kl. 11-20)
 • Jul på Kronborg (30. nov.-2. dec. og 7.-9. december 2018 i Helsingør)

Trendy julemarkeder i København

Trendy julemarkeder i København

 • Danske kunsthåndværkeres og designeres julemarked, hvor du kan købe unikaværker og designprodukter (30. nov. – 2. dec. og 7.-9. dec. 2018 – Fredag fra 12-17 | Lørdag og søndag fra 10-17 – Hvor: I et opvarmet telt i Designmuseets have, Grønnegården, Bredgade 68).
 • Julemarkedet på det kongelige kunstakademi (Søndag den 25. november 2018 kl. 10-17).
 • Hipt julemarked i Jægersborgsgade (1.-2. dec. kl. 11-16)
 • Christianias julemarked (9.-20. dec. 2018 kl., 12-20 Den 20. lukkes kl. 18)
 • Jul i Carlsbergs rustikke bryggergård med bl.a. lækkerier og ølsmagning (8.-10. dec. 2018 kl. 10-17 – Hvor: Visit Carlsberg, Gamle Carlsberg Vej 11)

Julemarkeder i DanmarkGodt forslag til, hvor du skal spise på din juletur til København

Hvis du bliver lækkersulten, kan jeg anbefale, at du besøger Torvehallerne, som er klædt på til jul. Her kan du gå og samle appetit ved de mange madboder, mens du overvejer, om du skal spise fisk, sandwich eller tarteletter. Fransk, japansk, italiensk eller meksikansk. Eller du kan blot tage en kop kafee, mens du nyder stemningen omkring dig.

Find et billigt hotel i København her.

Hop til toppen af siden

Juletur til AalborgJuletur til Aalborg

Og en by, som virkelig markerer sig i julemåneden, er Aalborg, som i 2016 blev kåret som årets juleby af Dansk Julemands Laug.

Fra den 16. november og frem til 23. december dufter byen af brændte mandler, glühwein og æbleskiver. På det store julemarked på Gl. Torv kan du hver dag møde julemanden og købe masser af julelækkerier. På torvet kan du også få en tur i en gammeldags karusel og et stort pariserhjul.

Hop til toppen af siden

Trendy julemarkeder i Kolding

 • Julemarkedet på Trapholt Museum (1.-2. december 2018 – Hvor: Æblehaven 23), hvor der er juleworkshop for børn, og hvor du bl.a. kan finde unikajulegaver fra nogle af Danmarks dygtigste kunsthåndværkere og nyuddannede designere.
 • De bedste julemarkederJulebazar på Designskolen i Kolding (7. december kl. 14-22 og 8. december 2018 kl. 11-22 – Hvor: Ågade 10), hvor du i de godt 125 boder kan finde lækkert pynt til dit juletræ og personlige gaver til dem du holder af. Jeg besøger Designskolens julemarked hvert år og finder altid en fin juleting eller noget til at forny hjemmet.
 • Stemningsfuldt julemarked på Koldinghus (8.-9. december 2018 | Lørdag kl. 10-21 og søndag kl. 10-16 – Hvor: Markdanersgade 11), hvor du kan besøge over 60 forskellige udstillere fordelt over hele slottet. Her kan du fx købe unika design, julepynt, dekorationer, håndværk, smykker og lokale specialprodukter.

Hop til toppen af siden

Juletur til Odense

Odense holder sig selvfølgelig heller ikke tilbage, når det gælder julerier. Især den gamlebydel i Odense er et besøg værd. Her finder du et overflødighedshorn af underholdning for hele familien.

Et skønt virvar af boder, hestevogne, gøglere, julekor, karuseller, nisser og H.C. Andersens kendte eventyrfigurer er med til at skabe en gammeldags markedsstemning (30. nov. – 2. dec. og 7.-9. december 2018 Se åbningstider her).

Hop til toppen af siden

Juleshopping og julemarkeder i Sverige

Vores brødreland Sverige har mange fine juletraditioner, som minder om vores, og svenskernes gode smag i design og mode gør, at en juleshoppingtur til enten Malmø, Gøteborg eller Stockholm er en rigtig god idé bl.a., fordi du kan spare mange penge på dine julegaveindkøb.

Juletur til Gøteborg

Med sine smalle brostensbelagte gader og hyggelige små træhuse er Gøteborg indbegrebet af en hyggelig juleby!

Juleshopping i GøteborgDu kan f.eks. starte dagen i Haga-kvarteret omkring Haga Nygata, hvor du kan shoppe i specialforretningerne med trendy og vintage varer eller købe hjemmelavede og lokalt producerede lækkerier og håndværk i de udendørs markedsboder (24.-25. nov. – 1.-2- dec., 8.-9. dec. og 15.-16. dec. 2018 | Lørdage 10-16 og søndage 11-16). Ind imellem kan du gøre pitstop i en af kvarterets mange cafeer, hvor du kan nyde en kaffe og typiske jule”pepparkakor” og lussebullar.

Et andet sted, hvor du vil få opfyldt dit shoppebehov, er Nordstan, som med sine 180 butikker og forretninger er et af Europas største shoppingcentre. Inde i centret finder du også juleboder med masser af julegaveideer (16. nov-30. dec. 2018), og i weekenderne kan dine børn møde julemanden fra kl. 12-16).

Når du er færdig med at shoppe, kan du tage turen langs “Ljusstråket”, byens fantastiske juledekoration med 3 km. oplyste gader fra operaen på havnen til Nordens største forlystelsespark Liseberg. Her finder du det rene juleland med 80 boder og butikker, skøjtebane og skibakke (16. nov. – 30. dec. 2018).

A la London Christmas Design Market er et designjulemarked ved Auktionsverket Kulturarena (23.25. nov. 2018 Fredag kl. 16-20, lørdag og søndag kl. 11-17)

Godt forslag til, hvor du skal spise på din juletur til Gøteborg

Hvis du er på romantisk juletur eller blot en rigtig foodie, vil jeg anbefale, at du besøger Store Salu-hallen. Under den smukke tagkonstruktion fra 1889 finder du 40 specialbutikker og restauranter, hvor du bl.a. kan prøvesmage gourmetskinker, oste og pølser

Find et billigt hotel i Gøteborg her.

Hop til toppen af siden

Julemarkeder i MalmøJuletur til Malmø

Fra slut november og hele december byder Malmø på et væld af hyggelige juleaktiviteter og shoppemuligheder, og det tager kun 35 minutter med toget fra Københavns hovedbanegård til Malmø Central.

En af de store fordele ved Malmø er, at byen har en perfekt og overskuelig størrelse. Fra Stortorget tæt på Centralen til Triangeln er det bare at følge gågaden, og i sidegaderne til strøget ligger de bedste steder for dem, der kan lide personlige butikker og listige cafeer.

Du finder unikke gaver og den bedste julestemning i og omkring Lilla Torg. De gamle bindingsværkshuse er den hyggeligste baggrund for de mange boder, hvor der sælges specialiteter, godt design og kunsthåndværk for enhver smag og pengepung. På selve torvet er der også cafeer og restauranter af enhver slags.

De bedste julemarkeder i Malmø

 • I en skøn indergård afholdes det idylliske Sct. Gertruds marked, hvor traditionel mad og unikke håndværk- og designvarer sælges i boder mellem bindingsværkshuse (9-9. dec. 2018 kl. 10-16)
 • Økologisk fair trade-julemarked med boder med økologi, lokale specialiteter, genbrug og vintage på Gustav Adolfs Torg (25. nov.-23. dec. 2018  Hverdage kl. 11-19, weekender kl. 14-19).
 • Er du en foodie bør du besøge Drottningtorget og Bondens eget marked med økologiske og lokaltproducerede varer (8. dec. 2018 kl. 9-14). Alle markeder ligger i gåafstand fra Malmøs hovedstation).

Den 13. december afholdes der Lucia-optog flere steder i byens centrum, og i kirkerne er der flere musikarrangementer.

Find et billigt hotel i Malmø her.

Hop til toppen af siden

Juletur 2018

Juletur til Stockholm

Stockholm er en fantastisk by at besøge året rundt. Vi har besøgt byen flere gange i sommerferien.  Og 2019 er året, hvor jeg skal på juletur til Stockholm. Jeg, min mand, vores datter på 14 år, min svigerinde og min voksne niece flyver til Stockholm en fredag i midten af december, og så tager vi toget hjem om søndagen. Jubiiiiii, det bliver bare så godt!!! Og jeg glæder mig til at komme med en masse gode tips til en juletur til Stockholm i 2020.

Hvert år i november pyntes Stockholm 30 torve og gader med stemningsfulde lysinstallationer for at byde de mange besøgende velkommen. Går du på opdagelse i de smalle gader og gyder, vil du kunne finde spændende små butikker og hyggelige spisesteder.

Er du i byen 13. december, så gå ind til en af de mange Lucia koncerter i byens kirker.

De bedste julemarkeder i Stockholm

 • Det stemningsfulde og traditionsrige julemarked på Skansen, som har været afholdt siden 1903 (30. nov.-1. dec.; 7.-8. dec.; 14.-15. dec.; 21.-22. dec. 2019 kl. 10-16)
 • Julemarkedet på Stockholms ældste torv, Stortorget i Gamla Stan (23. nov. – 23. dec. 2019 kl. 11-18).
 • Stemningsfuldt julemarked på slotsgården ved Drottningholm. Her kan du købe traditionelt svensk håndværk og delikatesser  (7. december kl. 10-18, 8. december 2019 kl. 10-17 – Hvor: 10 kilometer uden for Stockholm)
 • Det stemningsfulde Utö julemarked med unika ting og svenske delikatesser (7.-8. dec og 14.-15. dec. kl. 10.30-16.30). Vil du besøge dette julemarked, skal du tage en båd ud i skærgården. Utö er nemlig en lille skærgårdsø, som ligger i Stockholms skærgård.

Vil du prøve et klassisk svensk julebord, kan du fx booke bord på M/S Waxholm III, som siges at være et vaskeægte skærgårdsskib. Her får du en rundtur i skærgården, mens du nyder bordets glæder.

Er formålet med storbyferien at shoppe, bør du dog begive dig til Norrmalm, hvor f.eks. gågaden Drottninggatan er centrum for et rigt forretningsliv. Du bør også besøge den eksklusive plads Stureplan, hvor du kan opleve ægte juleglamour i butikkerne. Og husk at lægge vejen forbi Stockholms mest kendte stormagasin NK (Nordiska Kompaniet) i Hamngatan for at se deres juleudsmykninger i vinduerne. Min 14-årige datter går meget op i vintage- og second-butikker. Hvis du har det på samme måde, så kan du her få .

Find dine flybilletter til Stockholm her

Hop til toppen af siden

Juleshopping og julemarkeder i Tyskland

Juleshopping i Tyskland har en særlig betydning for mig, fordi min barndoms december altid indeholdt en hyggelig juletur til en af de tyske storbyer. Der er mange storbyer i Tyskland, som gør meget ud af juleudsmykningen, og du kan vælge mellem mere end 150 af de skønneste tyske julemarkeder. Her vil jeg blot nævne to byer, som står mit hjerte særligt nært.

Julemarkeder i HamborgJuletur til Hamborg

Blot to timers kørsel syd for den danske grænse venter Nordtysklands indkøbsmetropol Hamborg, der er berømt for sine mange julemarkeder.

I Hamborg er shoppemulighederne utallige. Hvis du søger unge og kreative butikker skal du søge mod kvartererne Schanzen og Karolinenviertel.

Ellers kan du finde både store varehuse og eksklusive små butikker i den indre by ved Jungfernstieg og Neuer Wall, i hansekvarterne og Europa-Passage.

Juletur til Hamborg

De bedste julemarkeder i Hamborg

Hamborgs centrum byder på et væld af julemarkeder fra 26. november til 30. december 2019.

 • Det største julemarked ligger foran det imponerende Rathaus med ca. 150 hyggelige salgsboder (26. nov.-23. dec. 2018 kl 11-21 | Fredag og lørdag indtil kl. 22 – Se den flyvende julemand med rensdyr hver dag kl. 16, 18 og 20).
 • Du finder også smukke julemarkeder i Mönckebergstrasse, Jungfernstieg og Spitalerstrasse, i ûbersee-kvarteret og på Gänsemarkt, ved Stadthausbrücke og ved Binnenalster.

Alternative julemarkeder i Hamborg

Er du til et mere utraditionelt og erotisk julemarked, skal du besøge Santa Pauli Julemarked i Hamborgs St. Pauli-kvarter ved det livlige Reeperbahn (19. nov.-23. dec. 2018).

Find dine flybilletter til Hamborg her

Hop til toppen af siden

Julemarkeder 2018Juletur til Berlin

I november og december forvandles Tysklands hovedstad til et paradis for juleelskere med et stort festfyrværkeri af lys, julepynt, juletræer og masser af hygge! Taget på Sony-centeret forvandles til en kæmpe stjernehimmel. På den berømte boulevard Unter den Linden pyntes træerne med spektakulære lysdekorationer. Og byen kan bryste sig af mere end 60 julemarkeder. Jeg har været i Berlin for første gang i år og må blankt erkende, at det er den bedste juleby jeg har besøgt indtil nu. Og jeg har virkelig besøgt mange!

Samtidig har Berlin et væld af spændende butikker at byde på. Kurfürstendam er et rent slaraffenland for modeelskere. Og storbyen er særligt kendt for sine mange second-hand butikker, hvor du kan være heldig at finde gemte skatte mellem metervis af brugt tøj og møbler.

I området omkring Kreuzberg og en tur ned af Oranienstrasse, Bergmannstrasse eller Mehringdamm kan du sagtens bruge timevis i de små specialbutikker og spændende cafeer. Er du mere til overdådig shopping, kan du tage på opdagelse i det store shopping-center KaDeWe – Kaufhaus des Westens, som er et af Europas største stormagasiner.

Juleshopping i BerlinDe bedste julemarkeder i Berlin

 • Julemarkedet ved Berlins røde rådhus er et af Berlins flotteste julemarkeder med boder, stor skøjtebane og et 50 meter højt pariserhjul (27. nov.-30. dec. 2018 – Rathausstrasse 15, U-bahn: Alexanderplatz).
 • Det største og mest traditionsrige julemarked i Altstadt Spandau med op mod 400 stande i weekenden (26. nov.–23. dec. 2018 – U-bahn: Rathaus Spandau).
 • Julmarkedet ved shoppingcentret Alexa ved Jannowitzbrücke og Alexanderplatz har ca. 150 boder og et stort underholdningsprogram (26. nov.–23. dec. 2018 kl. 14-22)- U- eller S-bahn: Jannowitzbrücke/Alexanderplatz).
 • Det romantiske julemarked ved Gendarmenmarkt med sine smukke historiske bygninger byder på kunsthåndværk og show (26. nov.–31. dec. 2018 – U-bahn: Stadtmitte).
 • Julemarkedet ved Kaiser-Wilhelm-Gedächtnis-Kirche med over 100 boder og et stort underholdningsprogram er et af de mest besøgte (26. nov. 2018 – 1. jan. 2019 – U-bahn: Kurfürstendamm).
 • Ved slottet Charlottenburg afholdes et smukt og meget populært julemarked med ca. 250 boder i kejserlige omgivelser (26. nov. – 26. dec. 2018 – Bus: M45).

OBS! På grund af renoveringsarbejde er dette julemarked lukket i 2018 og 2019: Julemarkedet ved St. Hedwigs-Kathedrale ( tidligere ved Opernpalais) med over 100 små træhuse står i nostalgiens og hyggens tegn (U-bahn: Hausvogteiplatz).

Alternative julemarkeder i Berlin

 • Julemarkedet på Klunkerkranich, ligger på toppen af Neukölln-arkaden med flot udsigt over Berlin. Her finder du boder med kunsthåndværk, smykker, tøj og traditionelle julelækkerier (Fredage, lørdage og søndage i december, Gratis entre fra 12-16. Efter 16: 3 Euro – U-bahn: Rathaus Neukölln).
 • Holy Shit Shopping julemarked er et kunst- og designmarked med over 200 boder med unika-brugskunst, tøj og smykker. (8.-9. dec. 2018 – Kraftwerk Berlin, Köpenick Straße 70 – U-bahn: Heinrich-Heine-Strasse)

  Find dine flybilletter til Berlin her

Læs også: Juletur til Berlin i 2019 – De bedste tips og tilbud

Hop til toppen af siden

juletur i 2017Julemarkeder og juleshopping i Baltikum

I vores rundspørge på Facebook var der ikke så mange, som havde mod på at prøve en juletur til Baltikum. Alligevel har jeg valgt at nævne Riga og Tallinn, fordi begge byer byder på juleshopping og julemarkeder af høj kvalitet.

Juletur til Riga

Det siges, at traditionen om at pynte juletræer startede i Riga i Letland. I 1510 blev et pyntet juletræ stillet på Torvet til skue for alle, og langsomt bredte traditionen sig.

I Riga holdes traditionen stadig ved lige. Du finder nemlig byens store juletræ og et hyggeligt julemarked på domkirkepladsen (Doma laukums) midt i den gamle bydel (1. dec. 2018 – 6. jan. 2019), som står på UNESCOS liste over verdens kulturarv. På markedet kan du bl.a. købe gløgg, ristede mandler, honningkager, bæredygtigt legetøj, lettisk håndværk, hjemmelavet julepynt, håndlavet julepynt og meget mere.

De bedste julemarkeder i Riga

 • Julemarkedet i Esplanāde Park
 • Julemarkedet på den store plads Līvu laukums.
 • På lørdage er der også et jule- og loppemarked i Kalnciema-kvarteret.

I centrum kan du vælge imellem et stort udvalg af caféer, restauranter eller butikker. Det bedste juleshoppestrøg er Kalku iela med start fra Frihedsmomumentet.

Jeg har selv besøgt Riga ved juletid, og det er en fantastisk by, hvor du kan finde mange unikke gaver til billige penge. Jeg købte bl.a. utallige par hjemmestrikkede strømper og vanter i smukke farver til mig selv og min familie.

Find dine flybilletter til Riga i Travelmarkets flysøgemskine.

Hop til toppen af siden

julemarkeder og juleshoppingJuletur til Tallinn

Fra København kan du nå hovedstaden i Estland på 1 1/2 time. Tallinn er en af de bedst bevarede middelalderbyer i Europa, og den gamle bydel med brostensbelagte gader og smalle stræder har mange hyggelige cafeer, butikker og restauranter.

Allerede i slutningen af november forvandles den gamle bydel i Tallinn til et eventyrligt julemarked fra fortiden, og ifølge den engelske avis Times hører julemarkedet i Tallinn til blandt de bedste i Europa (16. nov. 2018 – 7. jan. 2019). På Rådhuspladsen finder du et fantastisk juletræ samt et halvt hundrede boder fyldt til randen med estiske delikatesser og mulige julegaveideer såsom fine håndstrikkede uldne sweatre og halstørklæder eller smukt håndlavet trælegetøj. Derudover kan børnene gå på opdagelse i et mini-zoo med bl.a. kaniner, geder, lam, ponier og gæs.

Du bør også finde vej til den lille sidegade Katariina Käik, hvor lokale kunstnere har deres værksteder og producerer smukke sager i glas, keramik og ædle metaller. I Tallinn har du således rig mulighed for at finde unikajulegaver uden at skulle betale en formue.

Efter en vellykket bytur med julemarkeder og juleshopping er det skønt at slappe af og bliver forkælet i en af byens mange spaer.

Find dine flybilletter til Tallinn her

Hop til toppen af siden

Kom med et godt tip til de bedste julemarkeder i 2019

Har du selv en favoritjuleby, eller kender du et godt julemarked, som ikke er nævnt her? Så skriv det gerne i kommentarfeltet helt nederst på siden. Jeg vil også være taknemmelig, hvis du vil gøre opmærksom på, hvis et julemarked mod forventning er lukket eller ikke har levet op til dine forventninger.

Så vidt muligt har jeg angivet datoer for de enkelte julemarkeder. Datoerne har jeg fundet på Internettet og via diverse turistinformationer, så jeg tager forbehold for mulige fejl.

Har du fundet ud af, hvor du vil hen på juletur i 2019?

Find billige flybilletter til din juletur i denne lavprisoversigt for juleshoppingperioden.

Find et billigt hotel til din juletur i Travelmarkets hotelsøgemaskine.

Du kan også tjekke andre rejser i december og rejser i november på vores oversigtssider for disse måneder.

Topfoto – Tøsetur til Budepest (c) Getty Images / HRAUN
Romantisk juletur (c) istockphoto / AzmanL
Pigetur (c) istockphoto / AleksandarNakic
Juletur til New York (c) istockphoto / franckreporter
Juletur til London (c) istockphoto / _ultraforma_ | Birgitte Oxlund
Juletur til Paris med familien (c) istockphoto / encrier
Juletur til Prag (c) istockphoto / io_nia
Par ved port(c) istockphoto / mediaphotos
Kvinde på juleshopping (c) istockphoto / SelectStock
Juletur til Wien (c) istockphoto / sborisov
Juletur til Amsterdam (c) istockphoto / Lya_Cattel
Juletur til Budapest (c) istockphoto / titoslack
Latinerkvarteret i Aarhus (c) visitaarhus.dk
Arkitektskolens julemarked (c) Arkitektskolen i Aarhus
Julestemning i Nyhavn (c) istockphoto / PhotographerCW
Julemarked hos Danske kunsthåndværkere og designere (c) Christoffer Askman
Jul i Torvehallerne (c) Torvehallerne KBH
Julemarked i Aalborg (c) visitaalborg.dk
Julemarked på Trapholt Museum (c) Trapholt Museum
Juletur til Gøteborg (c) istockphoto / lkoimages
Juletur til Malmø (c) istockphoto / secablue
Juletur til Stockholm (c) istockphoto / Akropot
Rådhuset i Hamborg (c) Nellmac
Juletur til Hamborg (c) Birgitte Oxlund
Brandenburger tor (c) istockphoto / inacioluc
Julemarked i Berlin (c) istockphoto / querbeet
Juletur til Riga (c) istockphoto / Roman Babakin
Juletur til Tallinn (c) istockphoto / IgorSokolov

Relaterede artikler

Kommentarer til indlægget

 1. Hej

  Mig og en veninde regner med at smutte en juletur til Amsterdam, men alt jeg kan finde er at julen starter midt november,

  Vi regner med at tage derned torsdag i uge 46, og tage hjem søndag, er vi så
  Heldige at opleve julen der ? 🤞🏼🤔

 2. Hej, tak for god artikel.
  Jeg tager på juletur hvert år med en veninde, og har gjort i mange år. Blot til info så har de bedste byer været Bremen og Düsseldorf indtil videre. Bedre end Nürnberg og Køln som ellers får mere reklame. Düsseldorf meget lidt turistet og masser af plads i byen.

  • Hej Sisse, Jeg er glad for at høre, at du kan bruge min artikel. Og mange tak for dine gode tips. Jeg vil helt sikkert kigge nærmere på Bremen og Düsseldorf! De bedste rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

 3. Vi tager til Dublin i år og det er korrekt at der ikke er noget disideret julemarked i byen, men jeg har på Dublin councils hjemmeside fundet ud af at der på en hjemmeside der hedder dublinatchristmas.ie vil ligge et program over samtlige begivenheder og events i byen under julenmåneden med start fra midt november. Der findes allerede nu oplysninger på siden om hvornår julelysene i byen tændes og hvor man kan møde julemanden. Det fremgår også at der løbende vil blive lagt nye events ind.

  • Kære Camilla, tusind tak fordi du har brugt tid på at informere andre brugere om de spændende juleaktiviteter i Dublin. Jeg opdaterer siden med det samme. Rigtig god juletur til Dublin 🙂 De bedste rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

 4. Har I et bud på hvornår det er billigst at købe fly/hotel, hvis man skal på julerejse? Er det nu, skal man vente en måneds tid eller skal man gøre det lige op til?

  • Hvornår du skal bestille din julerejse kommer helt an på, hvor “kræsen” du er. Hvis du fx drømmer om et bestemt rejsemål, hvis I rejser flere end to, eller du har helt bestemte kriterier, som du vil have opfyldt, så bør du købe din rejse så tidligt som muligt. Hvis du er fleksibel med afrejsetidspunkt, afrejselufthavn, rejsemål og hotelkategori, så kan du ofte vente til sidste øjeblik. De billigste flybilletter bliver dog solgt først. Jeg købte fx mine flybilletter i maj måned, fordi vi er fem, som skal på juletur til Berlin, og vi vil gerne afsted i en bestemt weekend.
   Rigtig god rejselyst! De bedste hilsner fra Birgitte, Travelmarket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.