Berlin

Storbyferie til Berlin

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Berlin - Tysklands nye gamle hovedstad

Historie, kultur og god atmosfære – Berlin har det hele

Bedøm rejsemål
4,6
(66 bedømmelser)

At cykle sig igennem byens historie

Når du er på ferie i Berlin, vil du finde ud af, at det kan være svært at nå at opleve alle de spændende ting, som byen har at byde på. Derfor kan det være den perfekte løsning at cykle sig vej tilbage i tiden og igennem byens historiske distrikter. Der findes mulighed for at hyre cykler næsten overalt i Berlin, og de fleste cykler har indbyggede kort over de mest populære seværdigheder.  

På din cykeltur bør du naturligvis se den omtalte Berlinmur. Selvom det meste af muren blev revet ned i 1990, så findes der stadig et stykke af den tilbage, hvor man kan gå eller cykle langs med muren og på sin vej gøre et stop ved kontrolposten ”Checkpoint Charlie”, der var den berømte overgang mellem øst og vest under Den Kolde Krig. Her findes der også et historisk center, der har samlet den spændende fortælling om murens historie og dens indflydelse på folket.

Berlins jødiske historie

Det Jødiske Museum i Berlin er også et besøg værdigt. Den jødiske arkitekt Daniel Libeskind har formået at skabe et mesterværk, der i dag rummer den gruvækkende, men sande historie om jødernes historie i Berlin. Efter et besøg på museet kan man tage forbi en af de synagoger, der har overlevet igennem den destruktive tid under anden verdenskrig. Derefter bør man også besøge Holocaust Memorial, hvor der til ære for de dræbte jøder fra Europa er blevet bygget 2.711 blokke af forskellige højder, der skaber en dyster stemning og minder en om den forfærdelige fortid.   

Oplev byens kulturelle og kunstneriske sider

I både et historisk og mere moderne henseende er Berlin en sand perle blandt kultur- og kunstinteresserede. Der findes nemlig et bredt udvalg af museer, som man kan udforske for få penge. Det kulturelle spektrum i Berlin spænder lige fra tusinde år gamle egyptiske fund til moderne malerier og spændende events, så Berlin har altså noget for enhver. 

Verdensklassemad og et stort natteliv i Berlin

Rejser til Berlin byder også på meget andet end bare historie og kultur. Man kan nemlig få smagfulde kulinariske oplevelser, hvor end man skulle befinde sig i byen. Det kan være alt fra den lokale favorit Currywürst til en af de verdensberømte Michelin restauranter.

Når man er blevet mæt og tilpas, kan det være, at man vil opleve noget af nattelivet i byen. Berlin er nemlig kendt for sit pulserende natteliv, hvor der findes hele områder af byen, som er tætspækkede med barer og natklubber, der holder åbent til de lyse timer. 

Få et adrenalinsus i TV-tårnet

Rejser til Berlin er nærmest ufuldendte uden et besøg op i byens TV-tårn. Med sine 200 meter og en udsigtsetage med glasvægge i 360 grader, danner byens TV-tårn grunden for den perfekte panoramaudsigt over Berlin. Herfra kan man virkelig se, hvor stor Tysklands mest befolkede by egentlig er, og på en klar dag kan man se helt op til 40 kilometer.

Tag en pause fra storbyen i Mauer Park og Grünewald Skov

Efter flere dages sightseeing kan det være skønt med et lille break fra storbyen, hvilket man kan finde i Mauer Park. Her kan man gå en tur i den flotte have eller kigge forbi om søndagen, hvor hele parken forvandles til et kæmpe loppemarked.

I udkanten af Berlin findes Grünewald skov også, hvor man virkelig kan glemme, at man få kilometer bag om sig har Tysklands mest befolkede by.

Berlin er altså en mangfoldig storby, der kan byde på noget for enhver rejsende, og hvor du aldrig behøver at kede dig.  

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.