Billedet viser Brandenburger Tor i Berlin, oplyst af den gyldne solnedgang, med efterårsblade i forgrunden.

Billige flybilletter til Berlin

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Find en billig flybillet til Berlin hos Travelmarket. Spændende Berlin er fyldt med historiske perler, kulturelle nyskabelser og dejlige, grønne åndehuller rundt om i byen. Se på kunst, tag på shopping, gå til koncerter, spis på en af de utallige restauranter eller caféer. Hav en skøn rejse til Berlin.

Billige flybilletter til Berlin

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
13. sep 19. sep
CPH
BER
BER
CPH
EasyJet Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 396,- Vælg
9. sep 14. sep
CPH
BER
BER
CPH
EasyJet Direkte
EasyJet Direkte
Fra kr. 442,- Vælg
12. okt 14. okt
CPH
BER
BER
CPH
EasyJet Direkte
EasyJet Direkte
Fra kr. 479,- Vælg
25. okt 28. okt
CPH
BER
BER
CPH
EasyJet Direkte
EasyJet Direkte
Fra kr. 479,- Vælg
3. okt 6. okt
CPH
BER
BER
CPH
EasyJet Direkte
EasyJet Direkte
Fra kr. 486,- Vælg
26. sep 26. sep
CPH
BER
BER
CPH
EasyJet Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 487,- Vælg

Find en billig flybillet til Berlin

Med det høje antal flysleskaber, der tilbyder billige flybilletter til Berlin, kan det være uoverskueligt at finde ud af, hvilke der er billigst, når det kommer til stykket. På Travelmarket.dk har vi specialiseret os i at gennemsøge markedet for billige flybilletter, så du er fri for det. Ved at indtaste nogle få kriterier i vores søgemaskine, får du en lang liste med de bedste tilbud på flybilletter til Berlin. Helt enkelt og ligetil.

Selv om Berlin ikke ligger længere væk, end man sagtens kunne tage toget eller bilen derned, er det nu skønt at slippe for den lange transporttid. Det er der mange, der har fået øjnene op for, og derfor er det blevet mere populært at flyve til Berlin.

Berlin er byen, hvor du mærker fortidens betydning og fremskridtets power på én gang. Byen har et væld af kulturinstitutioner, og det er da også imponerende som kulturscenen er blomstret op i Berlin i løbet af de sidste 10-20 år. Så er du til teater eller musik, finder du helt sikkert en masse spændende events i Berlin. Det hurtige tempo som kulturscenen er vokset i, er sandsynligvis også årsag til, at du finder et meget aktivt natteliv i Berlin. Det er en af de europæiske storbyer med flest unge mennesker, så der er hele tiden gang i den.

I Berlin finder du også historiske pejlemærker som f.eks. Brandenburger Tor, der må siges at være Berlins varemærke. Denne port symboliserer på smukkeste vis genforeningen mellem øst og vest og er bestemt et besøg værd. Og husk at kigge forbi TV-tårnet, Checkpoint Charlie og Holocaust Denkmal.

Når du bestiller dine billige flybilletter til Berlin, er det værd at overveje om du måske skal forny garderoben i Berlin? Her finder du nemlig et væld af billigt og lækkert kvalitetsmærketøj og unikt vintage tøj. Kurfürstendamm er Berlins mest kendte shopping boulevard og kan stille enhver shoppingsult. Kurfürstendamm er næsten en seværdighed i sig selv, så gå en tur ned af den 3,5 km. lange boulevard. Er du vild med de lange og brede boulevarder, er du nødt til at opleve Unter den Linden, der er Berlins Champs-Elysées.

Berlin er både for de unge og de gamle, singler og par, uanset hvad du foretrækker på din ferie, finder du det i Berlin. Og som et kendt sang citat lyder: Hvem kan sove i Berlin? Her er simpelthen alt for meget at lave til at man har tid til at sove. Så bestil dine flybilletter til Berlin allerede nu, så er du sikker på at få en spændende og oplevelsesrig ferie.

Populære lufthavne med fly til Berlin

Andre populære lufthavne for flyrejser til Tyskland

Populære rejsemål i Nordeuropa