Find en billig flybillet til Dublin

Billige flybilletter til Dublin

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Du kan finde en billig flybillet til Dublin her på Travelmarket. Dublin er Irlands dejlige og grønne hovedstad, hvor du kan opleve storslåede attraktioner, et spændende og levende byliv, besøge sjove markeder og have den hyggeligste aften på en af de mange, lokale pubs. Hav en dejlig rejse til Dublin.

Billige flybilletter til Dublin

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.

Find en billig flybillet til Dublin

Den irske hovedstad, Dublin, er ved at blive lidt af en favorit-by for mange danskere, og det er slet ikke så underligt.

Dublin er ikke en stor by, sådan som Berlin, Paris eller London, men det gør bare, at som besøgende er det let og overskueligt at komme rundt i byen og se alle dens store seværdigheder.
Derfor er Dublin også en by, man hurtigt får ind under huden, og som man let kommer til at holde af for dens oplevelser og en utroligt hyggelige atmosfære.
Alle er velkomne her, og irerne er hjælpsomme, varme og gæstfrie mennesker.
Så jo, det er ganske forståeligt, at så mange danskere tager til Dublin igen og igen.

Dublins seværdigheder
Men hvad er det så, man tager til Dublin for at opleve?

Dublin har i århundrede været centrum for store historiske begivenheder i Irland, som har gjort irerne til det stolte folk, det er i dag. Ved et besøg i byens store, nedlagte fængsel, Kilmainham Gaol, hvor vigtige politiske fanger og berømte frihedskæmpere sad fængslet, kan du mærke historiens vingesus og få en rigtig god forståelse for den irske historie. Kilmainham Gaol topper listen af store seværdigheder i Dublin.

Dublin er hjemsted for en lang række gamle, smukke kirker. Især den imponerende Christ Church Cathedral er meget populær blandt byens besøgende, men St Patrick's Cathedral er også en stor oplevelse.

Du må også besøge Trinity College, der huser den meget fine ”Book of Kells”-udstilling, som er endnu et absolut ”must-see” i Dublin.

Desuden er der mange gode museer og gallerier i Dublin, og hvis du har lyst til at hvile fødderne i grønne omgivelser, så er byens parker rigtig gode oaser at søge til.
Med en flybillet til Dublin er det let for dig at komme til at opleve Irlands fantastiske hovedstad.

Publiv og Guinness i Dublin
Når man siger Irland, siger man også Guinness. Den mørke, lidt tykke øl nydes allerbedst i godt selskab på en hyggelig pub i dens hjemby, Dublin.

At skænke en Guinness er en helt særlig kunst, der skal læres og øves flittigt, og irerne er nok de eneste virkelige mestre til dette.
Du kan få en smagsprøve på Guinness-brygningen, skænkekunsten og øllets historie på Guinness Storehouse, som ligger ved det store Guinness-bryggeri i byen.

Det er en rigtig spændende oplevelse at besøge Guinness Storehouse, også selvom du måske ikke selv er så vild med Guinness.

Find en billig flybillet til Dublin, og hav en rigtig god rejse.

Andre populære lufthavne for flyrejser til Irland

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.