Rejser til Dublin

Rejser til Dublin

I den irske hovedstad Dublin imødekommes du af en stemning, som fuldt ud emmer af Irland. Gennem mange år har irerne kæmpet for selvstændighed, hvilket de har fået. Der er derfor tale om et land med en nationalfølelse, der er på sit højeste. Dette afspejler sig blandt andet i meget af den arkitektur samt den gadekunst, som du finder i Dublin. Byens befolkning ønsker at fortælle dig om Dublins historie gennem billeder og fortællinger, som du kan finde over hele byen. Hvis du rejser til Dublin, vil du altså opleve den irske kultur lige så snart, at du sætter din fod på irsk jord.

Billige rejser til Dublin

Bedøm rejsemål
4,4
(10 bedømmelser)

Stolte traditioner vedligeholdes

Du har formentlig set en irsk pub eller to i de danske storbyer, men i Dublin ligger der en irsk pub på de fleste gadehjørner, da befolkningen i byen har mange traditioner, når det kommer til øl.
Det er således også i Dublin, at du finder det berømte Guinness Storehouse, som er den bygning, hvor øllen Guinness før blev produceret.
Nu bliver bygningen dog brugt som et museum for øllens historie, og i toppen af bygningen finder du en rooftop bar, hvor du kan smage på øllen.

Rejser tilbage gennem irsk historie

Hos Travelmarket.dk kan du finde pakkerejser med fly og hotel til Dublin, mens du i selve byen kan finde mange rejser, der fører dig tilbage gennem tiden.
Dublin har en lang historie bag sig, der ikke er helt uden krig og sult.
Byen emmer således af spændende historier, der ligger til baggrund for den kultur, som du møder i byen i dag.
Du kan blandt andet høre flere af disse historier følgende steder:
  • Kilmainham Gaol – Et gammelt fængsel med historier og levn fra Dublins fortid
  • Dublin Castle – Et tidligere slot der bliver brugt som museum
  • Temple Bar – Barer med livemusik og irske røverhistorier

Charterrejser til rejsemål i Irland

Charterbureauer med charterrejser til Dublin

Billige charterrejser med Escapeaway
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med TripX
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.