Storbyferie til Dublin

Storbyferie til Dublin

Udvalgte storbyferier til Dublin

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

  • Hamborg

Harding Hotel
Harding Hotel Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Dublin, Øvrige Irland, Irland 12. nov fra Hamborg 2 nætter
1.275,- Vælg
Butlers Town House
Butlers Town House Værelse - adskilte senge
Dublin, Øvrige Irland, Irland 8. okt fra Billund 2 nætter
1.358,- Vælg
Academy Plaza Hotel
Academy Plaza Hotel Economy dobbeltværelse
Dublin, Øvrige Irland, Irland 9. okt fra København 2 nætter
1.472,- Vælg
Academy Plaza Hotel
Academy Plaza Hotel Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Dublin, Øvrige Irland, Irland 25. okt fra Aalborg 2 nætter
3.565,- Vælg
Bedøm rejsemål (73 bedømmelser)
4.6

Dublin – storbyferie for alle

Dublin er en relativt lille storby, hvor du har de fleste af byens attraktioner, butikker, restauranter og aktiviteter indenfor gåafstand.

Dette gør Dublin til en by, som man som besøgende let kan finde rundt i. Dublin kommer hurtigt ind under huden på sine besøgende, og du kan ikke andet end at holde af byen og dens mange muligheder.

Dublin er en by for besøgende i alle aldre. Der er gode legepladser og sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle. På rejser til Dublin finder du det hyggeligste liv på byens pubber, hvor du både kan købe en kølig øl – gerne en af de lokaltbryggede mørke Guinness – og smage den lokale irske pub-mad. Og hvis du har lyst til at gå teateret eller på kunstudstillinger, så har Dublin også her meget at byde på. 

Noget af det, der gør Dublin til den dejlige storby, den er, er alle de grønne parker. Lige ved den verdenskendte gågade Grafton Street ligger parken St. Stephen’s Green, hvor der både er en sø og et hav af bænke og blomster.

Det er dejligt at gå på besøge i en park, når du har brug for at sidde ned og hvile fødderne lidt, og har du børn med, er der mange gode steder for dem at lege og løbe rundt. Jo, parker gør noget godt for livet i storbyer, og Dublins parker er skønne at besøge på alle tidspunkter af året.

Hvis du har lyst til at shoppe på din ferie i Dublin, så er her også mange muligheder. Der ligger et hav af modebutikker, boghandlere, musikforretninger caféer og det lige på Grafton Street. Ofte underholder dygtige gademusikanter områdets handlende med deres forskellige udgaver af moderne pop- og rockmusik. Grafton Street er en flot gågade med mange gamle huse, og ikke mindst det smukke shoppingcenter, Stephen’s Green, er lidt af en perle.

Dublins seværdigheder og aktiviteter
Men hvad kan du så opleve udover det skønne byliv, når du har købt rejser til Dublin?

Dublins største seværdighed er det gamle fængsel, Kilmainham Gaol, som ligger i byens vestlige del. Nogle af Irlands største politiske personligheder sad i starten af 1900-tallet fængslet i Kilmainham Goal, og i det hele taget har det nu nedlagte fængsel spillet en stor rolle i de dramatiske begivenheder, der har gjort Irland til det land, det er i dag.

Det er en meget bevægende oplevelse at besøge Kilmainham Goal, og det er en god idé at følge en guidet rundtur, hvor du hører om den irske frihedskamp – så lærer du virkelig at forstå irernes dybe nationale stolthed.

En anden stor seværdighed, som gør irerne stolte, er det smukke, gamle Trinity College. Universitet ligger i hjertet af Dublin, og det er her, du kan se de måske vigtigste klenodier i det irske nationale skatkammer, nemlig udstillingen ”Book of Kells”, som du ikke må gå glip af, når du er på ferie i Dublin.

 Det er altid en god idé at besøge et lands nationalmuseum for rigtig at kunne forstå landets kultur og historie. Sådan er det også i Dublin, hvor The National Museum blandt andet har en stor samling af keltiske genstande.

For børn er det altid morsomt at komme på besøg på et naturhistorisk museum. På The National History Museum i Dublin kan du blandt andet se mange fine dyreskelletter og udstoppede dyr samt både fosiler og flotte krystaller. Her er meget at opleve, og det er meget spændende for alle aldre at besøge museet.

På rejser til Dublin kan du både lære om Guinness-brygning og whisky-destillation. Et besøg på det imponerende Guinness Storehouse er en stor oplevelse. Her ser du både, hvordan øllet bliver brygget, du får smagsprøver og du lærer den svære kunst, det er at tappe en Guinness korrekt.

Ligeledes lærer du alt om whiskyens historie og om, hvordan destillation foregår på The Old Jameson Distillery – begge steder ligger helt centralt i Dublin.   

Hav en rigtig god rejse til Dublin.

Rejsebureauer med storbyferier til Dublin

  • Billige storbyferier med Escapeaway
  • Billige storbyferier med SOLFAKTOR
  • Billige storbyferier med Spies
  • Billige storbyferier med Ticket
  • Billige storbyferier med TripX

Populære storbyer i Nordeuropa

Find rejsen til Dublin her

Læs mere om Dublin på vores blog