En billedskøn kanal med husbåde omgivet af træer og bygninger. Aftenbelysning skaber en hyggelig atmosfære.

Billige flybilletter til Amsterdam

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Find en billig flybillet til Amsterdam, Hollands levende og dejlige hovedstad. Oplev byens mange kanaler, det sprudlende restaurant- og caféliv, de mange museer og den gode stemning med en billig flybillet fra Travelmarket. Hav en dejlig rejse til skønne Amsterdam.

Billige flybilletter til Amsterdam

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
3. sep 6. sep
CPH
AMS
AMS
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 741,- Vælg
3. sep 7. sep
CPH
AMS
AMS
CPH
EasyJet Direkte
EasyJet Direkte
Fra kr. 768,- Vælg
7. feb 26. feb
CPH
AMS
AMS
CPH
EasyJet Direkte
EasyJet Direkte
Fra kr. 789,- Vælg
27. sep 29. sep
CPH
AMS
AMS
CPH
EasyJet Direkte
EasyJet Ryanair 1 stop
Fra kr. 928,- Vælg
6. sep 8. sep
CPH
AMS
AMS
CPH
EasyJet Direkte
EasyJet Direkte
Fra kr. 944,- Vælg
11. jul 15. jul
CPH
AMS
AMS
CPH
Norwegian Air Direkte
EasyJet Direkte
Fra kr. 957,- Vælg

Find billige flybilletter til Amsterdam

Amsterdam er både smuk og hyggelig, og det er en af de byer i Europa, som er mange danskeres favorit-storby. Glid med i byens behagelige tempo og få en pragtfuld ferie.

Museernes by

Amsterdam har mere end 60 forskellige museer, og her er noget for enhver smag og alder. Blandt andet kan du besøge det hus, den jødiske pige, Anne Frank, boede i, mens hun skrev sin berømte dagbog under 2. verdenskrig. Er du interesseret i fotografi, er Amsterdams Foam-museum lige sagen; i det hele taget er Amsterdam en af verdens hovedbyer indenfor fotografering.
Desuden kan du se både et Van Gogh-museum, det kongelige palads, flere historiske museer, samt et museum for tasker og punge.

Nordeuropas Venedig

Amsterdam er verdenskendt for sine mange, flotte kanaler, der blev bygget i 1600-tallet. Du kan selv gå rundt og nyde synet af de mange forskellige kanaler, kanalhuse, husbåde og mere end 1000 broer, eller du kan tage på kanalrundfart. Vælger du kanalrundfarten, fortæller en guide om kanalernes historie, om de huse og pladser I ser på turen. Du kan også vælge en såkaldt ”Canal hopper”-dagsbillet, hvor du kan ”hoppe” af og på forskellige kanalbåde, præcis som du har lyst til.

Det gode liv i Amsterdam

Mange forbinder Amsterdam med afslappende caféer, levende natklubber og hyggelige musiksteder, som især pladserne, Leidseplein og Rembrandtplein, er kendte for. Er du til det gode, hygge- og kulturliv, skal du også besøge det moderne Westergasterrein. Her er den tidligere gasfabrik blevet renoveret, og det er nu et glimrende teater, udstillings- og festivalsted. Her er desuden blevet etableret en park, og der er lavet mange barer, caféer og restauranter.

Øl og shopping

En af de mest forfriskende seværdigheder i Amsterdam er det såkaldte Heineken Experience, der er meget mere end et museum. Her bliver alle dine sanser sat på prøve, du bliver udfordret og professionelt introduceret til øllets verden. Så med en billig flybillet til Amsterdam, kan du komme ned og se det hele i de gamle Heineken-bryggeribygninger, der nu er top-moderniseret.
Er du mere til stille og rolig shopping, har Amsterdam også noget for enhver smag. Der er et hav af forskellige modebutikker, af kunst- og designshops, og af forskellige markeder, der sælger alt fra trope-fisk, bøger og gamle fotografier, til, ja, tulipanløg.

Flyv til Amsterdam

Du kan let finde billige flybilletter fra Kastrup til Amsterdam, hvis du bor på Sjælland. Bor du i Jylland, kan du flyve direkte til Amsterdam fra både Billund og Aalborg.

Populære lufthavne med fly til Amsterdam

Andre populære lufthavne for flyrejser til Holland

Populære rejsemål i Nordeuropa