Billige flybilletter til Stockholm

Billige flybilletter til Stockholm

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Leder du efter billige flybilletter til Stockholm, kan du finde dem hos Travelmarket. Smukke Stockholm er fyldt med de fineste bygninger, kanaler med skinnende havvand, den hyggeligste storbystemning, levende natteliv og moderne kunst og mode. Bliv forelsket i Stockholm – god tur.

Billige flybilletter til Stockholm

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
14. maj 16. maj
CPH
ARN
ARN
CPH
Wizz Air 1 stop
Wizz Air 1 stop
Fra kr. 420,- Vælg
16. apr 17. apr
CPH
ARN
ARN
CPH
Wizz Air 1 stop
Wizz Air 1 stop
Fra kr. 482,- Vælg
30. sep 4. okt
CPH
ARN
ARN
CPH
Norwegian Air 1 stop
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 501,- Vælg
7. jun 10. jun
CPH
ARN
ARN
CPH
Norwegian Air 1 stop
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 522,- Vælg
17. apr 18. apr
CPH
ARN
ARN
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 588,- Vælg
30. aug 1. sep
CPH
ARN
ARN
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 601,- Vælg

Flyv til skønne Stockholm

SVERIGE: Den svenske hovedstad Stockholm er charmerende og fuld af liv. Når man først har sin flybillet til lufthavnen Arlanda på plads, så er det kun en selv, der sætter begrænsningerne, for Stockholm har det meste.

Sveriges hovedstad, Stockholm, ligger på 14 øer i søen Mälaren, og livet i den smukke svenske hovedstad er præget af nærheden til Østersøen.

Byen har en række store offentlige bygninger, paladser, en smuk og rig kulturel historie, og et utal af museer fremviser det ypperste fra den mere end 700 år gamle historie.

Det er især i den gamle bydel, der naturligvis lokalt hedder Gamla Stan, at turisterne flokkes. Her finder du den helt specielle autentiske stockholmske stemning.

Man kommer lettest til Stockholm via lufthavnen Stockholm-Arlanda eller blot Arlanda, der er Stockholms store internationale lufthavn.

Arlanda Lufthavn ligger omkring 40 kilometer nord for byen. Det er Sveriges suverænt største lufthavn, og cirka 70 flyselskaber beflyver lufthavnen. Tilsammen flyver de lidt under 20 millioner passagerer til og fra lufthavnen. Ofte er destinationen København, hvortil eksempelvis SAS har mange afgange.

Bromma Lufthavn er en mindre lufthavn, der ligger inde i byen omkring ni kilometer vest for centrum. Denne lufthavn benyttes primært af indenrigsfly, men også København og Århus i Danmark, Oslo og Skien i Norge, Tallinn i Estland og Bruxelles i Belgien. Den tredje stockholmske lufthavn er Skavsta Lufthavn, der mest benyttes af Ryanair og Wizzair og tilbyder flyrejser fra byer som Berlin, Beograd, Bruxelles, Budapest, Dublin, Edinburgh, London, Madrid, Rom, Tallinn, Vilnius og Warszawa. Den ligger 90 kilometer fra Stockholm tæt ved Nyköping.

Gamla Stan

Stockholms gamle bydel, Gamla Stan, har smukke velbevarede bygninger. Det er også i Gamla Stand, at man finder det kongelige palads, der ligger majestætisk midt i bydelen. De mange og yderst fremragende cafeer hører naturligvis med i gadebilledet.

Bydelen er Stockholms oprindelige bymidte, og den ligger på Stadsholmen, Riddarholmen, Helgeandsholmen og Strömsborg. På den måde illustrerer Gamla Stan præcis det, Stockholm er, en by bygget på en række af små holme og øer.

Den Gamle By stammer helt tilbage fra det 13. århundrede, men de fleste bygninger er fra det 16. århundrede.

Stockholmske specialiteter

Som enhver kosmopolitisk storby med respekt for sig selv har Stockholm en række spektakulære turistattraktioner.

De mange kongelige paladser Drottningholm, Haga og flere andre er et kapitel for sig. Her kan turister komme i tæt kontakt med det svenske monarki.

Den stockholmske skærgård er i sig selv et skønt syn. Skærgården består af 24.000 øer, holme og klipper.

Stockholm har en lang række interessante kirker, nogle af dem går tilbage til middelalderen. De fleste af dem er i aktiv brug af den lutherske kirke Sverige. Der er desuden også en synagoge og en moske i byens centrum.

Museumsbyen Stockholm

Stockholm har mere end 70 museer, der i sagens natur spænder meget vidt.

På Nobel Museet kan man lære mere om Nobelprisen og dens grundlægger, samt Nobelpristagere og deres kreative udfoldelser.

Når man er i Stockholm, er et besøg på Vasa Museet med til at gøre historien endnu tydeligere. Her kan man se krigsskibet Vasa fra det 17. århundrede. Skibet sank i Stockholm havn kort efter udskibningen i 1628 og blev bjærget 333 år senere.

Moderna Museet på øen Skeppsholmen har en af verdens fineste samlinger af det 20. og 21. århundredes kunst. Nationalmuseet er naturligvis også et besøg værd, og det Nordiske Museum har ligeledes en række udstillinger om Sveriges historie og kulturarv.

Hvis man er en ivrig museumsgæst, så er en flybillet til Stockholm det helt rigtige valg.

Natteliv i storbyen

Stockholm er en skøn by at gå ud i. Man skal dog som dansker være indstillet på at betale noget mere, end man er vant til.

En cocktail kan let koste 100-150 kroner i en bar eller klub. I mange svenske byer er der “undergrunds barer”. Her spilles ofte techno, house eller andet moderne musik.

Stokholm har dog også mange meget trendy, nærmest fornemme natklubber, der ligger sig helt i europæisk topklasse. Igen også hvad angår priserne. Men til gengæld er det high-end barer og klubber.

Spis af Stockholm

Stockholm er en meget smuk by, og der er vand overalt. Måske er det derfor byen har så mange helt udsædvanligt gode fiskerestauranter.

Fisk og skaldyr er faktisk en af de helt store træk ved det “stockholmske” køkken.

Prøv eksempelvis den lokale Stromming, der er en lidt mindre udgave af den lækre Østersøsild. Det er god spise, dine smagsløg vil synge til himlen.

Variationer over det kendte, klassiske svenske smörgåsbord kan fås mange steder, og det smager helt fantastisk. De fleste restauranter har “Dagens Rätt”.

Sverige håndhæver ikke-rygning på alle barer, pubber, restauranter og lukkede områder i øvrigt.

En flybillet til Stockholm åbner helt nye muligheder for at lære vores naboland og dets hovedstad bedre at kende. På Travelmarket.dk kan du finde det flyselskab, der passer dig bedst. Flyv direkte til Arlanda Lufthavn, og du er der næsten. God tur.

Populære lufthavne med fly til Stockholm

Andre populære lufthavne for flyrejser til Sverige

Populære rejsemål i Nordeuropa