Fredelig flod, som løber igennem en by med farverige træer i efteråret og en klar blå himmel.

Billige flybilletter til Göteborg (Landvetter)

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Göteborg (Landvetter)

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
21. jul 24. jul
CPH
GOT
GOT
CPH
Wizz Air 1 stop
Wizz Air 1 stop
Fra kr. 619,- Vælg
26. aug 28. aug
BLL
GOT
GOT
BLL
SAS 1 stop
SAS 1 stop
Fra kr. 1.032,- Vælg
23. jul 26. jul
BLL
GOT
GOT
BLL
Ryanair 1 stop
Wizz Air Ryanair 1 stop
Fra kr. 1.140,- Vælg
11. aug 18. aug
CPH
GOT
GOT
CPH
SAS Direkte
SAS Direkte
Fra kr. 1.155,- Vælg
23. okt 25. okt
BLL
GOT
GOT
BLL
British Airways 1 stop
Wideroe´s Flyveselskap 1 stop
Fra kr. 1.256,- Vælg
26. jun 27. jun
BLL
GOT
GOT
BLL
Norwegian Air 1 stop
Wizz Air Norwegian 2 stop
Fra kr. 1.925,- Vælg

Find flybilletter til Gøteborg

FRISK OG FREJDIG: Gøteborg på den svenske vestkyst er landets næststørste by. Flyv til Landvetter Lufthavn og oplev, hvor smuk byen ved Gøta-floden er.

Med sine 500.000 indbyggere er Gøteborg Sveriges næststørste by. Gøteborg ligger på Sveriges vestkyst, hvor Gøta-floden udmunder. Mange anser Gøteborg for at være mere indbydende og venlig end den svenske hovedstad, Stockholm.

Oprindelig var Gøteborg kendt som Sveriges skibsbygningshovedstad, men byen har mange andre facetter. En flybillet til Gøteborg er en billig vej til storbyferie i en by med masser af liv.

Eksempelvis ligger Skandinaviens største universitet i byen. Universitetet har over 60.000 studerende, hvilket naturligvis præger café og nattelivet i byen.

Man kommer let til Gøteborg ved at benytte Landvetter Lufthavn, der er Göteborgs største lufthavn. Lufthavnen ligger 25 kilometer øst for byen, og omkring 30 flyselskaber flyver til og fra Landvetter. Herunder naturligvis SAS, Lufthansa, KLM og Finnair.

Der er gode busforbindelser ind til byen hvert 20. minut.

Ud at se i Gøteborg

Sydvest for byens centrum ligger fæstningen Skansen Kronan på en bakketop, der blev bygget i det 17. århundrede. I 1800-tallet blev det benyttet som fængsel, og nu er stedet militær museum.

Tæt ved Skansen Kronan er Haga-bydelen med de maleriske træhuse fra det 19. århundrede.

Gøteborg er glad for museer og et af dem, man er særlig stolt af, er Gøteborg Kunstmuseum. Byens eget museum, Gøteborg Stadmuseum fortæller byens og egnens historie fra forhistorisk tid til den moderne nutid.

Søfartsmuseet vejer naturligvis også tungt i en skibsbyggerby som Gøteborg. Det er et rigtigt “sømandsmuseum”, og har man drømme i den retning, så er det her man skal gå hen.

I hjembyen for Volvo er der naturligvis også et Volvo Museum. Her kan turister se de gode, gamle bilmodeller, men også de moderne udgaver af den svenske bil.

En række andre museer giver på hver deres måde oplevelser til de mange besøgende, der er på de svenske museer.

Gøteborg har også en række interessante historiske bygninger og kirker, der er klassiske turistmål.

Skønne Gøteborg

Den absolut største forlystelsespark i Norden, Liseberg, ligger tæt ved Gøteborg. Her er masser af forlystelser for hele familien som for eksempel den helt nye rutsjebane af træ, Balder.

Med små både er det muligt at komme rundt i byens kanaler og havnen, og det er en perfekt måde at se Gøteborg på. Man kan også komme med helt ud i skærgården til de maleriske, bilfrie øer.

Med et Gøteborg Kort får man adgang til en række seværdigheder, attraktioner, museer og ture. Gratis parkering og ubegrænset rejse på sporvogne, busser og både er også inkluderet.

Ud i byen

Gøteborg har et typisk svensk natteliv, der helt sikkert lever op til alle forventninger. Priserne er dog lidt høje i forhold til dansk målestok, men kvaliteten og alsidigheden er god.

Cafeer, restauranter og nattelivet i Gøteborg bærer i høj grad præg af, at det er Skandinaviens største universitetsby. De mange studerende og ansatte på universitet er overalt. Men det er en rar fornemmelse at gå i byen i Gøteborg, da alt er i den skønneste orden.

Skal man ud at spise i Gøteborg må man ikke snyde sig selv for fisk og skaldyr, som havnebyen tilsyneladende er helt vil med. De er absolut friske og smagen er fantastisk.

Køb byen

Det største indkøbscenter i Gøteborg er Nordstan. Nordstan ligger ved siden af Brunnsparken og er forbundet til den centrale togstation. Der er mange forretninger med internationale mærkevarer som Esprit, Vero Moda og svenske H&M og mange andre.

Tæt på Nordstan er der et mindre indkøbscenter, Arkaden, med en række modebutikker.

NK er et dyrt, eksklusivt indkøbscenter med internationale kvalitetsmærker som Paul Smith, Patek Philippe, Audemars Piguet, Dior, YSL og Prada eller de tilsvarende svenske high-end mærker Orrefors og Kosta Boda.

Vil man ud til de store centre som Ikea og lignende, så går der busser lige til døren. Der er ingen undskyldning for ikke at shoppe i Gøteborg!

En flybillet til Landvetter kan altså både føre dejlige oplevelser med sig og gode indkøb.

Flybilletten kan du søge ved at sætte “Rejseagenten” til at lede for dig. Du får en besked, når der kommer en flybillet til salg, der svarer til dine kriterier.

Hav en rigtig god ferie i Gøteborg.

Populære lufthavne med fly til Göteborg (Landvetter)

Andre populære lufthavne for flyrejser til Sverige

Populære rejsemål i Nordeuropa