Big Ben og Westminster-paladset i London på en solrig efterårsdag med gyldne blade.

Flybilletter til London

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Søger du efter en billig flybillet til London, er du kommet til rette sted. Som en verdens mest eftertragtede hovedstæder, er London en pulserende, levende og kosmopolitisk storby. Oplev shopping, restauranter, musik og museer i verdensklasse på en rejse til London. Hav en dejlig rejse.

Billige flybilletter til London

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
19. jun 20. jun
AAR
STN
STN
AAR
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 198,- Vælg
22. jun 25. jun
BLL
STN
STN
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 198,- Vælg
25. jun 27. jun
AAL
STN
STN
AAL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 208,- Vælg
4. jul 7. jul
BLL
STN
STN
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 220,- Vælg
9. jul 18. jul
BLL
STN
STN
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 220,- Vælg
20. jul 24. jul
BLL
STN
STN
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 220,- Vælg

Find en billig flybillet til London

Det har længe været billigt at rejse til London, men det kan være utroligt svært at gennemskue, hvor du får de billigste flybilletter til London. Vi har derfor samlet alle de billige fly til London fra de mange flyselskaber i vores søgemaskine. Det eneste du skal gøre er at udfylde nogle få kriterier, og i løbet af få sekunder har du en lang oversigt gode tilbud på flybilletter til London.

Når man spørger danskerne, hvor de helst rejser hen på storbyferie, svarer de fleste London. London har altid været noget helt særligt. Røde busser, English breakfast og flotte musicals. Ja, London kan noget, som ingen andre storbyer kan.

Er det første gang du skal besøge byen? Så må du tage dig tid til at se nogle af de kendte seværdigheder som Big Ben, Buckingham Palace og Tower of London. Er det anden eller tredje gang, du er afsted, er det måske nogle af de spændende shopping-muligheder, du er mere interesseret i.

Der er ikke noget at sige til, at mange bestiller de billigste flybilletter til London bare for at handle nyt tøj. På Oxford Street er der butikker, så langt øjet rækker. Og er du til Topshop eller Burberry, så finder du det i London. Et andet shoppingsted, som du må og skal besøge er Harrods. Det legendariske mørkegrønne stormagasin rummer alt, hvad hjertet begærer, og i stueetagen kan du endda købe diverse souvenirs med stormagasinets logo printet på. Jo, Harrods er og bliver en seværdighed i sig selv.

Når du har shoppet nok, kan du slentre en tur gennem Hyde Park og standse ved Speakers Corner. Hvem ved, måske du har noget på hjerte?

Har du børnebørn eller børn med til London, er der rig mulighed for at få skønne oplevelser sammen.

Kulinariske oplevelser får du også i London. Fra morgenstunden kan du starte med en lækker English breakfast, fortsætte med lidt fish ‘n chips og slutte af med lidt English pudding. London er fyldt med lækre restauranter, så gå på opdagelse og find din favorit.

Når du skal booke dine billige flybilletter til London, kan det være en god idé at udvide dine kriterier. Du kan måske flytte lidt rundt på din afrejsedato eller vælge en anden afrejselufthavn, end den du plejer. Det kan ofte gøre en stor forskel, når det kommer til prisen og udvalget. Uanset hvad, så har vi samlet alle de bedste tilbud på billige billetter til London her på Travelmarket.

Alternative oplevelser i London

Storbyen har seværdigheder nok til at du kan besøge byen igen og igen. Har du alligevel lyst til at opleve en anden side af London eller at opleve London på en anden måde, så kommer her nogle gode forslag.

Brug undergrundsbanen på en ny måde
Tag dit kort over undergrundsbanen i London og læg det på bordet foran dig. Luk øjnene og sæt fingeren ned et tilfældigt sted. Notér den station, der er nærmest på din finger og besøg det område. Alternativt kan du vælge et tal og bestemme dig for, at så mange stop vil du tage med en bestemt linie. Så ender du ofte et helt nyt sted og får uventede oplevelser.

Brug dit kort over byen
Tilsvarende kan du vælge at folde dit bykort ud på bordet og bruge samme metode som ovenfor. Dette åbner op for, at du kommer steder hen, som ikke ligger i nærheden af undergrundsbanen.
Du kan også vælge et kvadrat på kortet (fx D4), som du altid besøger i alle de byer, du rejser til. Det er sjovt og giver ofte helt anderledes oplevelser.

Lad bare fødderne vandre
Er du i forholdsvis god form, kan du også vandre i Londons gader. Når du er på gåben, har du god tid til at opleve London med alle dens spændende seværdigheder og attraktioner. Du kan fx opleve en bydel som Waterloo ( http://www.nyehorisonter.dk/waterloo-overset-perle-london.html ), der har sine egne spændende ting at byde på.

Billigt at flyve til London

Der findes mange spændende storbyer, men London er nok den by, som det er billigst af flyve til fra Danmark. Tjekker du flyrejser til London, kan du højst sandsynlig finde flybilletter t/r for mindre end kr. 300,-. Det er billigere end at tage toget på tværs af Danmark, og det er også en af grundene til, at så mange danskere hvert år rejser til London.

Ryanair er ofte billigst

Hvis man ønsker de billigste flybilletter til London er det irske flyselskab Ryanairofte billigste, og de har oftest nogle af de bedste afgange. De flyver fra Aalborg, Aarhus, København og Billund til London.

Husk dog, at denne billige rejse til London kun bringer dig til lufthavnen. Herfra skal du med bus eller tog indtil centrum. Du kan tjekke disse priser på de forskellige lufthavnes hjemmesider.

Travelmarket.dk ønsker dig en rigtig god rejse!

Populære lufthavne med fly til London

Andre populære lufthavne for flyrejser til Storbritannien

Populære rejsemål i Nordeuropa