Byskyline ved aftentid med oplyste bygninger spejlet i roligt vand.

Billige flybilletter til Liverpool

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Tag til Beatles’ hjemby Liverpool, gør det alene eller – come together!

Liverpool er en fantastisk destination for folk, der er vilde med kulturelle og smukke byer, som endnu har bevaret fortidens charme. Det er et perfekt rejsemål, da den har lidt har det hele, fra det populærkulturelle til det finkulturelle, fra øl på en pub til gourmetmad på en eksklusiv restaurant.

Charmerende Liverpool

Liverpool er en gammel havneby, hvor der bor omkring en halv million indbyggere. Byen er en del af området Merseyside, der har spillet en stor rolle i industrialiseringen i England, da det er Englands anden største havneområde, næst efter London. I 2004 blev havnefronten Albert Front optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og de mange lagrebygninger er blevet bygget om til små hyggelige butikker.

Hvad Liverpool kan byde på

De billige flybilletter tager dig til Liverpool, hvor du kan se og opleve mange forskellige ting. De kulturelle tilbud er mange, da Liverpool virkeligt har udviklet sig fra en by for arbejdere til en moderne storby, og især det nybyggede Museum of Liverpool, der har vundet utallige priser, er et besøg værd.

The Beatles er selvfølgelig svære at komme udenom, når man snakker om Liverpool, og der er virkeligt også utroligt mange seværdigheder, der beskriver og viser, hvordan rockgruppens fantastiske musik blev til. Deriblandt The Beatles Story Museet.

Fodboldklubberne Everton og Liverpool F.C. er bestemt også værd at beskæftige sig med, når man er i byen. Om du vil ind på et af de to store stadions – Anfield eller Goodison Park – eller blot se en kamp på en overfyldt pub, imens du drikker en pint eller to, og synger i kor med de dedikerede fans, er op til dig, men lige meget hvad, vil du ikke have været det foruden bagefter.

Flybilletterne er ofte billige, så Let it Be!

Populære lufthavne med fly til Liverpool

Andre populære lufthavne for flyrejser til Storbritannien

Populære rejsemål i Nordeuropa