Fly og hotel til Storbritannien

Fly og hotel til Storbritannien

I og med at Storbritannien er et forenet fællesskab, så indeholder landet også mange attraktioner og seværdigheder, som kendetegner flere aspekter af de involverede lande. Dette skyldes, at kulturen er forskellig fra England til Skotland, Wales og Nordirland. Fælles for hele Storbritannien er dog, at landet emmer af stemningen fra den britiske kongefamilie. Buckingham Palace er derfor også en af de største turistattraktioner i verden.

Billige rejser til Storbritannien

Bedøm rejsemål
4,6
(23 bedømmelser)

Find et fly og hotel som fører dig til stor kultur

Et fly og hotel til Storbritannien kan være vejen til nogle af de største kulturelle oplevelser på din næste rejse. Storbritannien rummer nemlig nogle af de mest besøgte seværdigheder i verden, hvilket kun har været med til at gøre dem endnu mere populære. En af de mest populære attraktioner må siges at være Big Ben, der er den ikoniske ur-bygning, som er placeret i London. Men også London Eye er en verdenskendt seværdighed, som mange personer drager langvejs fra for at besøge. Det ikoniske hjul giver udsigt over hele London og dermed den britiske kultur, som præger byen.

Landet der er fyldt med ”must see” seværdigheder

Det er umuligt at besøge alle Storbritanniens mest populære seværdigheder på en dag, men det er derimod ikke svært at opfange kulturen på mere end en time. Der er nemlig tale om et stolt folkefærd, som hovedsageligt er store royalister. Du kan dog få et endnu bedre indblik i den britiske kultur ved for eksempel at besøge disse seværdigheder:
  • Tower of London – Et middelalderslot som også huser de berømte engelske kronjuveler.
  • Tower Bridge – Et britisk landmærke i form af en ikonisk bro med glasgulv og et klassisk engelsk design.
  • Stonehenge – Et forhistorisk monument bestående af en stor dobbeltcirkel bygget af sten. Monumentet er med på verdensarvslisten.
  • Windsor Castle – Det er et af de største og ældste beboede slot i verden.

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Storbritannien?

Du kan rejse til Storbritannien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterrejser til rejsemål i Storbritannien

Charterbureauer med charterrejser til Storbritannien

Billige charterrejser med Escapeaway
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med TripX
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.