Fly og hotel til Storbritannien

Fly og hotel til Storbritannien

I og med at Storbritannien er et forenet fællesskab, så indeholder landet også mange attraktioner og seværdigheder, som kendetegner flere aspekter af de involverede lande. Dette skyldes, at kulturen er forskellig fra England til Skotland, Wales og Nordirland. Fælles for hele Storbritannien er dog, at landet emmer af stemningen fra den britiske kongefamilie. Buckingham Palace er derfor også en af de største turistattraktioner i verden.

Billige rejser til Storbritannien

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Storbritannien

Argyll Hotel Glasgow
Argyll Hotel Glasgow Værelse - adskilte senge
Glasgow, Storbritannien 25. jul fra Billund 7 nætter
4.273,- Vælg
Argyll Western
Argyll Western Dobbeltværelse
Glasgow, Storbritannien 27. maj fra København 7 nætter
5.687,- Vælg
Argyll Western
Argyll Western Dobbeltværelse
Glasgow, Storbritannien 25. jul fra Billund 7 nætter
7.254,- Vælg
Bedøm rejsemål (35 bedømmelser)
4.7

Find et fly og hotel som fører dig til stor kultur

Et fly og hotel til Storbritannien kan være vejen til nogle af de største kulturelle oplevelser på din næste rejse. Storbritannien rummer nemlig nogle af de mest besøgte seværdigheder i verden, hvilket kun har været med til at gøre dem endnu mere populære. En af de mest populære attraktioner må siges at være Big Ben, der er den ikoniske ur-bygning, som er placeret i London. Men også London Eye er en verdenskendt seværdighed, som mange personer drager langvejs fra for at besøge. Det ikoniske hjul giver udsigt over hele London og dermed den britiske kultur, som præger byen.

Landet der er fyldt med ”must see” seværdigheder

Det er umuligt at besøge alle Storbritanniens mest populære seværdigheder på en dag, men det er derimod ikke svært at opfange kulturen på mere end en time. Der er nemlig tale om et stolt folkefærd, som hovedsageligt er store royalister. Du kan dog få et endnu bedre indblik i den britiske kultur ved for eksempel at besøge disse seværdigheder: