Rejser til Edinburgh

Rejser til Edinburgh

Edinburgh er en spændende storby, som overrasker sine førstegangsbesøgende med sin charme. Find en billig flybillet og et hotel – rejser til Edinburgh er ren fornøjelse.

Billige rejser til Edinburgh

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Edinburgh

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

Holiday Inn Express Waterfront
Holiday Inn Express Waterfront Værelse - adskilte senge
Edinburgh, Skotland med Orkney & Shetlandsøer, Storbritannien 17. dec fra København 3 nætter
1.662,- Vælg
Holyrood Aparthotel
Holyrood Aparthotel Studio - adskilte senge
Edinburgh, Skotland med Orkney & Shetlandsøer, Storbritannien 23. okt fra Billund 3 nætter
1.890,- Vælg
ibis Edinburgh Centre South Bridge
ibis Edinburgh Centre South Bridge Standard
Edinburgh, Skotland med Orkney & Shetlandsøer, Storbritannien 17. dec fra Hamborg 3 nætter
2.225,- Vælg
Haymarket Hotel
Haymarket Hotel Queen økonomi
Edinburgh, Skotland med Orkney & Shetlandsøer, Storbritannien 20. nov fra Aalborg 4 nætter
4.435,- Vælg
Bedøm rejsemål (38 bedømmelser)
4.7

De største seværdigheder på dine rejser til Edinburgh

Start din ferie i Edinburgh ved slottet Edinburgh Castle. På toppen af en udslukt vulkan ligger Skotlands mest berømte seværdighed og skuer udover byen og havet.

Fra Edinburgh Castle løber byens velbesøgte gade the Royal Mile hele vejen til slottet Palace of Holyroodhouse. Her residerer den engelske dronning, når hun er på besøg i den skotske hovedstad.

Langs med Royal Mile ligger et hav af spændende butikker (var det for eksempel noget med en traditionel skotskternet kilt?), hippe caféer og lokale pubs, hvor der langes skummende, velskænket øl over disken til de besøgende, der er på rejse til Edinburgh.

Edinburghs herlige byliv

Det er på alle måder en stor fornøjelse at være på tur til Edinburgh.
På trods af at byen er af ældre dato, med en atmosfære af middelalder i byens mange smalle gyder og stræder, så er stemningen hip og moderne. Det traditionelle og det nye mødes og blander sig på den helt rigtige måde.

Selv for hundrede af år siden var Edinburgh en fremsynet og innovativ by. Dette drive mærkes helt frem til i dag, lige fra de travle businessfolk, der haster afsted med mobilen ved øret, til byens eksperimenterende kunstnere og designere.

På rejser til Edinburgh får du altså en herlig oplevelse af storbyliv med alt hvad dertil hører i smukt dekorerede, gamle bygninger og gader.

Andre oplevelser på dine pakkerejser til Edinburgh
Edinburgh ligger i evig strid med Skotlands største by, Glasgow, om at være den bedste kunst- og restaurationsby, Skotland kan byde på.

Rivaliseringen er helt sikkert med til at højne niveauet i begge byer, hvorfor du både kan få lækre madoplevelser og fine kunstoplevelser på dine pakkerejser til Edinburgh.

Foruden hippe gallerier og gode restauranter finder du også smarte modebutikker samt både caféer og kaffebarer, der er helt med på noderne.

Og så er byen ikke større, end at du kan gå rundt til seværdigheder og attraktioner. Det har blandt andet den fordel, at du kan få set alle de små, finurlige steder og overraskede oplevelser, der dukker op på din vej, når du er på ferier i Edinburgh.

Fly og hotel til Edinburgh

På din rejse til Edinburgh vil du oftest vælge at tage med fly og overnatte på et af Edinburghs mange, gode hoteller.
Du kan enten at booke en pakkerejse til Edinburgh, med fly og hotel samlet i ét køb, eller vælge at købe fly og hotel til Edinburgh hver for sig.

Hvis du er på udkig efter pakkerejser til Edinburgh, så er det søgeformularen øverst her på siden, du skal bruge.
Hvis det er flybilletter og hotelovernatninger hver for sig, du gerne vil have, så er det henholdsvis ”Flybilletter” og ”Hotel”, du skal klikke på i vores menu.

Det er meget populært at tage på tur til Edinburgh, så vær gerne ude for at booke fly og hotelophold i god tid – flybilletter har det med at blive dyrere, jo tættere du kommer på din afrejsedato.

Hvornår er det bedst at rejse til Edinburgh

Edinburgh er en skøn by at besøge uanset årstid; dog har hver årstid sine fordele.
Vejret kan altid være ustabilt i byen, så hav lige en praktisk paraply med i rejsetasken.

Foråret kan være ganske mildt og behageligt i Edinburgh, men også koldt og vådt. Træerne springer ud, parkerne blomstrer og fuglene synger – ikke dårligt, vel?

Maj og juni er de varmeste og mest solrige måneder på året, og så er der (ligesom i Danmark) lange, lyse aftener med sene solnedgange.

Midt på sommeren byder en ferie i Edinburgh på dage med solskin og tid til afslappet vandren rundt i byen.

I september og det første stykke tid af oktober kommer efteråret og maler byen træer gyldne og røde. Det er muligvis det smukkeste tidspunkt at tage på rejse til Edinburgh. Husk endelig paraplyen og gummistøvlerne, for der er også ganske meget regn.

Vinterens første sne er altid magisk, og julemåneden er hyggelig og aldeles skøn at opleve på din tur til Edinburgh.

På grund af Skotlands store strækninger med kystlandskab, har landet tempereret klima. Det vil sige, at temperaturen ofte ligger på cirka 20 grader på sommerdage, og at den ikke kommer under frysepunktet på vinterdage.

Rejser til Edinburgh

Den skotske hovedstad Edinburgh er specielt kendt for byens bjergede landskab samt den karakteristiske skotske arkitektur, som udtrykker den kultur, du vil møde, hvis du rejser til Edinburgh. Mange af byens bygninger er opført i middelalderen og er derefter blevet bevaret så godt, at de stadig står i dag. Man kan derfor sige, at Edinburgh er en lidt moderne middelalderby, hvilket bestemt kommer til udtryk i den bydel, som kaldes den gamle middelalder by. Hvis du er interesseret i unik arkitektur fra middelalderen, så kan du finde pakkerejser med fly og hotel til Edinburgh hos Travelmarket.dk.

Rejser til det royale Skotland

Det er Edinburgh, du skal rejse til, hvis du gerne vil opleve den mere royale del af Skotland. I Edinburgh finder du nemlig flere gamle slotte, men du finder også det ikoniske Edinburgh Castle, som er hjemstedet for de skotske kronjuveler samt the Stone of Destiny, der før i tiden blev brugt under kroningen af skotske regenter. Edinburgh har en lang historie med royale kroninger, hvilket er noget, befolkningen finder stor stolthed i. Det er også derfor, at byen bevarer de gamle kronjuveler, selvom den er en del af den engelske dronnings kongerige.

Historiske landmærker i Edinburgh

Edinburgh har en lang historie, som har lagt til grund for, at flere historiske landmærker er opstået i byen. Disse landmærker er alle en del af byens kultur og er noget, som befolkningen værner om. Hvis du gerne vil opnå en dybere forståelse af kulturen i Edinburgh, så kan du altså gøre dette ved at besøge nogle af byens største stoltheder herunder:

 • Palace of Holyroodhouse – Et royalt palads fra det 16. århundrede, der i dag er dronning Elisabeths officielle bopæl i Edinburgh
 • Arthur’s Seat – Det højeste punkt i Holyrood Park i form af en uddød vulkan
 • Princes Street – En af byens største shopping gader

Charterrejser til rejsemål i Storbritannien

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Edinburgh

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Edinburgh?

Du kan rejse til Edinburgh fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Charterbureauer med charterrejser til Edinburgh

 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Edinburgh her

Læs mere om Edinburgh på vores blog