Rejser til London

Rejser til London

Kigger du efter en rejse til Europas metropol, London, så kan du finde den her. Sammenlign priser på rejser til London med fly og hotel.

Rejser til London - find fly og hotel pakkerejser i London her

Bedøm rejsemål
4,8
(16 bedømmelser)
London er en af de mest levende og oplevelsesrige hovedstæder at besøge i hele verden. På rejser til London er der noget for alle, unge som gamle, kærestepar, familier eller gruppeture med vennerne. Det er bare fedt at være på ferie i London!

En tur til London er en rejse til Europas største metropol. Byen har altid noget nyt og spændende at byde på, foruden en herlig atmosfære, der oser af hygge og af inspiration fra hele verden. London er en by, der aldrig sover.

De sjove oplevelser på din rejse til London

London er som sagt en by med et hav af seværdigheder og attraktioner, så hvad skal du opleve?

Hvis du rejser til London på romantisk ferie med din eneste ene, så er området ved Trafalger Square, samt en slentretur med hinanden i hænderne i Hyde Park eller Kensington Gardens et must. Hyg jer med god kaffe på en af byens hyggelige caféer, spis lækre middage og gå gerne ind og se en af byens verdensberømte musicals.

Børnefamilier kan sætte næsen op efter sjove timer i eksempelvis London Zoo, det store pariserhjul London Eye, akvariet SEA LIFE London eller lege pirater på skibet The Golden Hinde, der ligger lige ved floden Themsen.

I kan også besøge de hyggelige "bygårde", som for eksempel Spitalfields City Farm. Her kan I se på blomster, nulre en kanin eller klappe en ged, smage lokale grøntsager og frugter og spise frokost med sommerfugle vimsende forbi.

For de kulturelle er de historiske- og de naturhistoriske museer samt kunstmuseerne på Exhibition Road i området South Kensington foruden kunstmuseet National Gallery interessante perler.

Desuden er det en sjov oplevelse at se en fodboldkamp, når du er på ferier i London – hvad enten der er på et fodboldstadion eller ved en storskærm på en engelsk pub, hvor de lokale går op i det med liv og sjæl.

Få både storbyvibe og stille stunder på din tur til London


London er en by med fingeren på pulsen. Her er topmoderne modebutikker, hippe barer og dansesteder og trendy arkitektur. Når du er på en rejse til London, vil du sikkert gerne opleve det hele. Og så kan tiden pludselig gå stærkt.

Heldigvis er der også rigtig mange steder, du kan tage hen for lige at komme ned i tempo.
Igen vil vi fremhæve byens parker, der virker som rolige, grønne åndehuller midt i det pulserende storbyliv.

Du kan også hoppe på byens underground-tog, også kaldet ”the tube”, og tage ud til mere hverdagsagtige bydele, som for eksempel Waterloo, hvor der er en noget mere afslappet stemning.

Andre oplevelser på en pakkerejse til London

Rejser til London må absolut indeholde gode madoplevelser.

London er en by med den ene uimodståelige restaurant efter den anden.
Desuden er her et væld af madmarkeder, hvor du både kan købe sprøde sandwich og mere lokale delikatesser, som kidney pie, eller spise mad fra forskellige verdenskøkkener.

Fly og hotel til Londontur

En flyvetur til London tager ikke lang tid, såmænd blot godt halvanden time. Desuden er pakkerrejser til London ofte billige; så i stedet for at skulle bruge en formue på flybilletter til din rejse til London, kan du i stedet bruge pengene på sjove oplevelser og skønne middage.

Der er hoteller til enhver pris og ethvert behov, når du er på tur til London. Vær dog gerne tidligt ude, så du kan være sikker på at kunne booke et hotel til en god pris.

Når du køber en pakkerejse, hvor både fly og hotel til London er med i prisen, får du et godt udvalg, hvis du søger efter det i søgeformularen i toppen af denne side.

Hvis det mere er flybilletter og hotelovernatning hver for sig, du er på jagt efter, så skal du søge under punkterne Flybilletter og Hotel, som du kan finde i vores menu.

Husk, at det kan være en god idé at være ude i god tid med at købe fly og hotel til London – det er altid et populært rejsemål. Og så bliver flybilletter dyrere, jo tættere du kommer på din afrejsedato.

Hvornår er det bedst at besøge London?


Det er altid dejligt at tage på ferier i London, og det uanset årstiden.
Klimaet i London og Storbritannien er sådan, at selvom at vejret tilsyneladende er ganske strålende, så hav lige i baghovedet, at der sagtens kan komme en regnbyge eller to. Hav derfor altid en paraply med i håndtasken, bare for en sikkerhedsskyld.

Foråret er lysegrønt, og lyset vender mere og mere tilbage, men ofte er det ganske køligt. Især i februar og marts er der meget nedbør, mens der tit er et mere solrigt forårsvejr i april.

Sommeren er i manges øjne det bedste tidspunkt til at holde ferie i London. Solen skinner, og temperaturerne er høje, men på ganske behagelig vis. Londons borgere strømmer ud i parkerne og nyder udendørsserveringer på fortovscaféer og barer.
Indimellem bliver de lange sommerdage trykkende hede, og så må du trøste dig med, at langt de fleste seværdigheder og hoteller har god aircondition, når du er på ferie i London.

Til gengæld er pakkerejser til London i efteråret smukt med gyldent lys og milde temperaturer. Der kommer mere nedbør, end om sommeren, men du kan også sagtens være heldig, at din ferie kun har solrige dage.

Vinteren varierer meget i byen. Selvom der ofte er koldt og med nedbør, der kan gøre en tur til London til en kølig og våd fornøjelse, kan en vinterdag også sagtens være solrig og rar.
Temperaturerne er oftest betydeligt højere end i Danmark, så en pakkerejse til London er bestemt også dejlig om vinteren.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til London?

Du kan rejse til London fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterbureauer med charterrejser til London

Billige charterrejser med Loveholidays.dk
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med TripX
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.