Det ikoniske Big Ben og Westminster-paladset i London omgivet af gyldne efterårsblade.

Rejser til London

På rejser til London er der noget for alle, unge som gamle, kærestepar, familier eller med vennerne. Det er bare fedt at være på ferie i London! Sammenlign priser her.

Billige rejser til London

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til London

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

 • Aarhus

Church Street Hotel
Church Street Hotel Økonomiværelse
10. aug fra Aalborg 3 nætter
1.509,- Vælg
ibis London Canning Town
ibis London Canning Town Standard
3. aug fra Aalborg 3 nætter
1.579,- Vælg
ibis London Canning Town
ibis London Canning Town Standard
3. aug fra Aarhus 3 nætter
1.589,- Vælg
Church Street Hotel
Church Street Hotel Økonomiværelse
13. aug fra Billund 3 nætter
1.619,- Vælg
The Lion & Key Hotel
The Lion & Key Hotel Standard
4. aug fra Billund 3 nætter
1.649,- Vælg
The Lion & Key Hotel
The Lion & Key Hotel Standard
28. aug fra Aarhus 3 nætter
1.649,- Vælg
Novotel London Excel Hotel
Novotel London Excel Hotel Dobbeltværelse Queen
7. sep fra Aalborg 3 nætter
1.679,- Vælg
ibis London Docklands - ExCeL
ibis London Docklands - ExCeL Standard
18. aug fra Aarhus 3 nætter
1.699,- Vælg
Point A London Liverpool Street
Point A London Liverpool Street Standard
24. aug fra Aalborg 3 nætter
1.709,- Vælg
Maitrise Hotel Maida Vale - London
Maitrise Hotel Maida Vale - London Standard
20. aug fra Billund 3 nætter
1.739,- Vælg
Church Street Hotel
Church Street Hotel Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
31. aug fra Aarhus 3 nætter
1.739,- Vælg
Church Street Hotel
Church Street Hotel Økonomiværelse
14. okt fra København 3 nætter
1.749,- Vælg
Novotel London Excel Hotel
Novotel London Excel Hotel Dobbeltværelse Queen
6. sep fra Billund 3 nætter
1.759,- Vælg
Novotel London Excel Hotel
Novotel London Excel Hotel Dobbeltværelse Queen
4. sep fra Aarhus 3 nætter
1.759,- Vælg
YOTEL London Shoreditch
YOTEL London Shoreditch Dobbeltværelse Queen
7. sep fra Aalborg 3 nætter
1.769,- Vælg
Holiday Inn Express London - ExCeL
Holiday Inn Express London - ExCeL Standard
4. sep fra Aarhus 3 nætter
1.789,- Vælg
ibis London Docklands - ExCeL
ibis London Docklands - ExCeL Standard
5. okt fra Aalborg 3 nætter
1.849,- Vælg
Alexandra Hotel
Alexandra Hotel Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
3. sep fra Billund 3 nætter
1.899,- Vælg
ibis London Docklands - ExCeL
ibis London Docklands - ExCeL Standard
6. sep fra Billund 3 nætter
1.899,- Vælg
YOTEL London Shoreditch
YOTEL London Shoreditch Dobbeltværelse Queen
4. sep fra Aarhus 3 nætter
1.919,- Vælg
Bedøm rejsemål (48 bedømmelser)
4.7

Rejser til London – find fly og hotel pakkerejser i London her

London er en af de mest levende og oplevelsesrige hovedstæder at besøge i hele verden. Kigger du efter en rejse til Europas metropol, London, så kan du finde den her. Sammenlign priser på rejser til London med fly og hotel.

En tur til London er en rejse til Europas største metropol. Byen har altid noget nyt og spændende at byde på, foruden en herlig atmosfære, der oser af hygge og af inspiration fra hele verden. London er en by, der aldrig sover.

De sjove oplevelser på din rejse til London

London er som sagt en by med et hav af seværdigheder og attraktioner, så hvad skal du opleve?

Hvis du rejser til London på romantisk ferie med din eneste ene, så er området ved Trafalger Square, samt en slentretur med hinanden i hænderne i Hyde Park eller Kensington Gardens et must. Hyg jer med god kaffe på en af byens hyggelige caféer, spis lækre middage og gå gerne ind og se en af byens verdensberømte musicals.

Børnefamilier kan sætte næsen op efter sjove timer i eksempelvis London Zoo, det store pariserhjul London Eye, akvariet SEA LIFE London eller lege pirater på skibet The Golden Hinde, der ligger lige ved floden Themsen.

I kan også besøge de hyggelige “bygårde”, som for eksempel Spitalfields City Farm. Her kan I se på blomster, nulre en kanin eller klappe en ged, smage lokale grøntsager og frugter og spise frokost med sommerfugle vimsende forbi.

For de kulturelle er de historiske- og de naturhistoriske museer samt kunstmuseerne på Exhibition Road i området South Kensington foruden kunstmuseet National Gallery interessante perler.

Desuden er det en sjov oplevelse at se en fodboldkamp, når du er på ferier i London – hvad enten der er på et fodboldstadion eller ved en storskærm på en engelsk pub, hvor de lokale går op i det med liv og sjæl.

Få både storbyvibe og stille stunder på din tur til London

London er en by med fingeren på pulsen. Her er topmoderne modebutikker, hippe barer og dansesteder og trendy arkitektur. Når du er på en rejse til London, vil du sikkert gerne opleve det hele. Og så kan tiden pludselig gå stærkt.

Heldigvis er der også rigtig mange steder, du kan tage hen for lige at komme ned i tempo.
Igen vil vi fremhæve byens parker, der virker som rolige, grønne åndehuller midt i det pulserende storbyliv.

Du kan også hoppe på byens underground-tog, også kaldet ”the tube”, og tage ud til mere hverdagsagtige bydele, som for eksempel Waterloo, hvor der er en noget mere afslappet stemning.

Andre oplevelser på en pakkerejse til London

Rejser til London må absolut indeholde gode madoplevelser.

London er en by med den ene uimodståelige restaurant efter den anden.
Desuden er her et væld af madmarkeder, hvor du både kan købe sprøde sandwich og mere lokale delikatesser, som kidney pie, eller spise mad fra forskellige verdenskøkkener.

Fly og hotel til Londontur

En flyvetur til London tager ikke lang tid, såmænd blot godt halvanden time. Desuden er pakkerrejser til London ofte billige; så i stedet for at skulle bruge en formue på flybilletter til din rejse til London, kan du i stedet bruge pengene på sjove oplevelser og skønne middage.

Der er hoteller til enhver pris og ethvert behov, når du er på tur til London. Vær dog gerne tidligt ude, så du kan være sikker på at kunne booke et hotel til en god pris.

Når du køber en pakkerejse, hvor både fly og hotel til London er med i prisen, får du et godt udvalg, hvis du søger efter det i søgeformularen i toppen af denne side.

Hvis det mere er flybilletter og hotelovernatning hver for sig, du er på jagt efter, så skal du søge under punkterne Flybilletter og Hotel, som du kan finde i vores menu.

Husk, at det kan være en god idé at være ude i god tid med at købe fly og hotel til London – det er altid et populært rejsemål. Og så bliver flybilletter dyrere, jo tættere du kommer på din afrejsedato.

Hvornår er det bedst at besøge London?

Det er altid dejligt at tage på ferier i London, og det uanset årstiden.
Klimaet i London og Storbritannien er sådan, at selvom at vejret tilsyneladende er ganske strålende, så hav lige i baghovedet, at der sagtens kan komme en regnbyge eller to. Hav derfor altid en paraply med i håndtasken, bare for en sikkerhedsskyld.

Foråret er lysegrønt, og lyset vender mere og mere tilbage, men ofte er det ganske køligt. Især i februar og marts er der meget nedbør, mens der tit er et mere solrigt forårsvejr i april.

Sommeren er i manges øjne det bedste tidspunkt til at holde ferie i London. Solen skinner, og temperaturerne er høje, men på ganske behagelig vis. Londons borgere strømmer ud i parkerne og nyder udendørsserveringer på fortovscaféer og barer.
Indimellem bliver de lange sommerdage trykkende hede, og så må du trøste dig med, at langt de fleste seværdigheder og hoteller har god aircondition, når du er på ferie i London.

Til gengæld er pakkerejser til London i efteråret smukt med gyldent lys og milde temperaturer. Der kommer mere nedbør, end om sommeren, men du kan også sagtens være heldig, at din ferie kun har solrige dage.

Vinteren varierer meget i byen. Selvom der ofte er koldt og med nedbør, der kan gøre en tur til London til en kølig og våd fornøjelse, kan en vinterdag også sagtens være solrig og rar.
Temperaturerne er oftest betydeligt højere end i Danmark, så en pakkerejse til London er bestemt også dejlig om vinteren.

Rejser til London

London er en af de mest historiske byer i verden samt hjemstedet for mange verdensberømte attraktioner, vis arkitektur strækker sig helt tilbage til romertiden. Men London er også hovedstaden i både England og resten af Storbritannien og må derfor siges at være byen over alle byer i de britiske lande. Hvis du rejser til London, vil du derfor også opleve landets lange historie og stolthed både i form af kulturen men i højere grad også i form af arkitekturen. Hvis du er en stor fanatiker, når det kommer til andre landes kulturer, så kan du finde pakkerejser med fly og hotel til London på Travelmarket.dk, så du kan komme til at opleve en af de mest betydningsfulde byer i verden på tætteste hånd.

Rejser med royalister

Hvis du rejser til London, så kan du være helt sikker på, at du vil være omgivet af et stolt folkefærd, vis største stolthed må siges at være deres dronning. Store dele af den engelske befolkning er royalister, hvilket formentlig har noget at gøre med, at dronning Elisabeth er den mest magtfulde kvinde i verden. Dette afspejler sig således også i kulturen i London, hvor dronningen har sit hjem, på Buckingham Palace. Dette er derfor også en af de største turistattraktioner i London.

Jo højere jo bedre

Når det kommer til attraktioner i London, så spiller højde en stor rolle. Mange af attraktionerne er nemlig blandt de højeste af sin slags i verden og er derfor blevet særdeles populære hos turister i hele verden. Nogle af de mest populære attraktioner i London et således:

 • London Eye – Et stort og ikonisk pariserhjul, hvor du kan se udover hele London
 • Big Ben – Londons mest ikoniske varemærke i form af et tårn med en stor urskive
 • Tower of London – Et stort middelalderslot der huser de engelske kronjuveler

Ofte stillede spørgsmål om rejser til London

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til London?

Du kan rejse til London fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Andre rejsemål til England

Charterbureauer med charterrejser til London

 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med TripX