Nytår i London – sådan får du den bedste oplevelse

Hold nytår i London og få en uforglemmelig oplevelse. Uanset hvor i metropolen du befinder dig, kan du være sikker på, at det er en fest. Glæd dig til at se London Eye, Big Ben og Tower Bridge badet i skønne farver fra det spektakulære fyrværkerishow, som oplyser himlen. Se, hvad flybilletter til London koster, og planlæg din næste nytårsaften i London.

Hold nytårsaften i London

Har du lyst til at fejre årets sidste dag og hilse et nyt år velkomment et andet sted, end du plejer? Så hold nytår i London, for også på denne tid er byen nemlig et besøg værd. Lige meget hvor du befinder dig, kan du være sikker på en festlig stemning.

Nedenfor ser du en overskuelig oversigt over forskellige flyselskabers billige flybilletter til London.

København - LondonFra 275,-Søg
Billund - LondonFra 770,-Søg

Nytårsaften i London
Læs også: Storbyferie i London – De bedste tips og tilbud
Læs også: Ferie i London med børn – Her er de bedste oplevelser
Læs også: London – Den store ekspertguide

Hvad skal man lave nytårsaften i London?

Indbyggerne i London fyrer ikke fyrværkeri af til nytår, og det er heller ikke nødvendigt, for man kan i ro og mag stå stille og nyde det fantastiske syn på himlen.
Det største fyrværkerishow foregår ved Themsen ud for South Bank og Embankment. Fyrværkeriet affyres bl.a. på- og omkring London Eye, og vil du være 100% sikker på at kunne se det hele, kan du købe billet til en af de 100.000 udsigtspladser.

Vil du hellere spare pengene, er der selvfølgelig masser af andre muligheder, og jo tættere på London Eye jo bedre, men så må du være indstillet på at møde op i god tid – 4-5 timer før midnat. Southwark Bridge, Millennium Bridge og Tower Bridge er fx gode udsigtspunkter.

Har du ikke lyst til at bruge mange timer på at sikre dig en plads, kan du trøste dig med, at fyrværkerishowet er så spektakulært, at du vil kunne se det lyse himlen op uanset, hvor du befinder dig. Og hvis det slet ikke lykkes dig at få en god placering, kan fyrværkeriet ses på storskærm på Trafalgar Square.

Hold nytårsaften i London og tag hjem dagen efter? Nej, der kan du godt tro om. Nytårsdag fortsætter festlighederne i byen, og det er primært den årlige New Year’s Day Parade, som stjæler opmærksomheden den 1. januar. Et optog af forskellige figurer og tusindvis af optrædende snor sig gennem det centrale London.

Så hold nytår i London, og du får med sikkerhed en oplevelse for livet!

Hold nytår i London

Hvad er de lokale traditioner?

Der er ingen grænser for, hvad London tilbyder af spisesteder, og der er noget for alle hvad angår prisklasse, smag, stil og temperament.

De mange etniske grupper i hovedstaden har beriget byen med spændende restauranter. Det er derfor svært at sige præcis, hvad nytårsmenuen står på i en smeltedigel som London, da udvalget er så stort og alsidigt, men østers, hummer og champagne fås helt sikkert mange steder.

Skal din nytårsaften i London være noget helt særligt, kan du også overveje at flotte dig med en nytårsmenu på en af Jamie Oliver’s eller Gordon Ramsey’s restauranter.
Uanset hvor du holder din nytårsaften i London, kan du være sikker på, at det er en fest på restauranten, pubben, natklubben eller i Londons gader, når klokken slår tolv.

Skal du fejre nytårsaften i London, bør du planlægge i god tid, da de fleste steder kræver forudbestilling til årets sidste dag. Du kan selvfølgelig også tage chancen og finde et sted, hvor du dropper ind, men dette anbefales dog ikke, med mindre du er meget tålmodig eller har god tid.

Hold nytårsaften i London

Hvad er top 3 seværdigheder?

Hold nytår i London og få samtidig et indtryk af byen. Det er svært at vælge, hvad du skal – eller nærmere ikke skal – se i London. Start med ”must see” områder og -seværdigheder som fx:

London Eye, Big Ben, Westminster Bridge og Westminster Abbey
Buckingham Palace
Tower of London og Tower Bridge

Og hvis skal der shoppes, er den berømte shoppinggade Oxford Street eller stormagasinerne Harrods og Selfridges oplagte valg.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Du kan også selv finde billige flybilletter til London.

Hold nytår i London

Hoteller i London

Der er utallige hoteller i London, hvor nogle er gode og andre er dårlige. Det kan være en jungle at finde lige netop dét hotel, der opfylder dine ønsker om beliggenhed, pris, komfort og pension.

Londons centrum byder på hoteller i alle prisklasser lige fra de meget dyre hoteller til de helt billige. Tjek evt. tidligere gæsters anmeldelser.

Find hotel i London her

Find en billig rejse til England
Lav en søgning, og sammenlign tilbud på rejser til England.

Foto (c) GettyImages/ topfoto/ extravagantn
GettyImages/ Nytårsskål/ Robert Daly
GettyImages/ The Shard/ franckreporter
GettyImages/ Dame foran Big Ben/ franckreporter
GettyImages/ London i guld/ Mila_1989

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.