10 skønne oplevelser i Wales

Travelmarket

Wales er mere end landet med byen, der har det længste bynavn i verden. Her finder du også flot grøn natur, middelalderbygninger, en venlig befolkning og arnestedet for legenderne om Kong Arthur.

Den friske luft

Nyd den friske livgivende luft i nationalparken Brecon Beacons. Et levende eksempel på, at landskabet ikke bliver grønnere end i Wales.

Den gode stemning

Oplev stemningen i den dynamiske walisiske hovedstad, Cardiff. Spadser rundt i havnekvarteret, hvor nye ambitiøse planer bringer Cardiff godt ind i det 21. århundrede.

Gør som i middelalderen

Følg i middelalderbefolkningens fodspor og besøg St. Davids – en lille katedral på den smukke kyst i Pembrokesshire.

Tag på en fantastisk togtur

Tag på en fantastisk togtur med Snowdon Mountain Highway – en let måde at komme til tops i Englands og Wales’ højeste bjerge. En uforglemmelig tur med fantastiske udsigter.

Besøg et slot eller to

Der er masser at vælge imellem. Wales’ landskab er fyldt med historiske mindesmærker – kun få steder i Europa er der så mange middelalderfæstninger samlet på så lille et areal.

Få en snak med waliserne

Det er ikke svært at få en samtale i gang med de lokale, for waliserne er meget gæstfrie. Mød waliserne på gaden, på kroer og pubber, på festivaler og mange andre steder.

Sæt pris på forskellene

Wales er ikke det samme som England. Alle skilte er både engelske og walisiske. På landet snakker mange walisisk, og der er mange festivaler dedikeret til den walisiske kultur.

Udforsk kysten

Wales byder på en mere end 1000 kilometer lang og afvekslende kyststrækning. Her finder du alt fra smukke strande, som Rhossili og Oxwich, til smukke bugter, som Porthdinllaen land med Llyn-halvøen.

Se legendariske steder

Er du til legender om Kong Arthur og Merlin, keltiske helgener, middelalderlige prinser og helbredere, så er Wales et godt sted at besøge. I Wales finder du blandt andet Bardsey (øen med de 20.000 helgener) samt Carleon, der påstår at udstille Kong Arthur legendariske runde bord.

Vær aktiv

Wales byder på gode muligheder for at holde aktiv ferie – her er næsten alt, hvad du kan ønske dig. For eksempel golf, ridning, vandring, sejlsport, cykling og mountainbiking.

Find rejser til England.

Topfoto (c) istockphoto / MarburySkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.