Klassisk rød sporvogn, der kører ved siden af en træalle ved en stor smuk bygning på en solbeskinnet dag.

Billige flybilletter til Wien

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Er du på udkig efter en billig flybillet til Wien, kan du finde den her på Travelmarket. Betagende smukke Wien byder dig velkommen med sine storslåede bygninger, spændende museer, det flotte Hofburg palads, den moderne kunst, den karakteristiske mad og de store komponister. Hav en god tur til Wien.

Billige flybilletter til Wien

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
25. sep 29. sep
CPH
VIE
VIE
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 375,- Vælg
19. okt 23. okt
BLL
VIE
VIE
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 388,- Vælg
4. okt 6. okt
CPH
VIE
VIE
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 445,- Vælg
5. okt 9. okt
BLL
VIE
VIE
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 445,- Vælg
3. sep 10. sep
CPH
VIE
VIE
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 447,- Vælg
31. aug 10. sep
CPH
VIE
VIE
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 453,- Vælg

Søg billige flybilletter til Wien

VALS OG HISTORIE: Wien er indbegrebet af skønhed og finkultur. Men der er ikke noget snobbet over den gamle kejserby, tværtimod. Flyv hertil og oplev på egen hånd en af Europas absolut mest elegante storbyer.

Ved Donaus bredder ligger den tidligere kejserby Wien. Byen var centrum i et vidtstrakt rige, der bestod af store dele af Centraleuropa og Balkan.

I dag er Østrig noget mindre, men Wien har ikke mistet sin glans. De monumentale bygningsværker fascinerer turister fra hele verden, og man fornemmer stadig let, hvordan byen har genlydt af vals og musik under de store Habsburgske kejsere.

Wien har i dag over 1,7 millioner indbyggere og er dermed klart Østrigs største by. Wiens internationale lufthavn ligger i kort afstand fra bygrænsen, så det er nemt at komme hertil.

På Travelmarket.dk kan du finde den billigste flybillet til Wien, der ud over de historiske monumenter også er kendt for sine skønne kager.

Slotte og prinsesser

En af de allerstørste turistattraktioner i Wien er slottet Schönbrunn. Stedet bliver besøgt af mellem fem og seks millioner turister årligt, og nærer dermed mange pigers prinsessedrømme. Slottet har 1441 værelser, så der har været god plads til gæster fra hele det Østrig-Ungarske rige. Slottet Hofburg, hvor de Habsburgske kejsere holdt hof, er ligeledes et besøg værd.

Kejserriget har naturligvis efterladt sig mange bygningsværker og monumenter, og store dele af byen er helt berettiget på UNESCO’s liste over verdensarv.

Byen er bygget op som andre store imperiers byer, der ville udstråle, at her var magtens centrum.

I den indre by ligger eksempelvis den store katedral Stephansdom med Stephanspladsen, og ved Ringstrasse finder man de store herskabshuse og rådhuset, det østrigske parlament og Hofburg paladset. Her ligger også det naturhistoriske museum samt museet for kunsthistorie og operahuset.

Kultur og kaffe

Wien er også berømt for sin kaffekultur. Den kom længe før, der var noget, der hed Starbucks og italienske espresso barer. For ægte wienere er det stadig sådan, man nyder sin kaffe, læser avisen, møder vennerne og forelsker sig.

Wiens Kaffeehäuser, kaffehuse, er verdensberømte, og det er her man som turist skal søge hen, hvis man vil opleve den ægte, uspolerede Wiener-atmosfære.

Mange caféer serverer også øl, vin og likører, men det er kaffen, der sammen med kagerne er i centrum. De fleste kaffehuse har et enormt udvalg af “torten”, store kager med fløde og andet bagværk.

Kaffen har mange ansigter i Wien eksempelvis i form af “Kleiner Schwarzer”, der er Wiens version af espresso. “Grosser Schwarzer” er blot den lille i dobbelt størrelse, og “Kleiner Brauner” er med fløde. Den findes også som “Grosser Brauner”. Den mest typiske kaffe er vel “Wiener Melange”. Andre typer er “Verlängerter”, “Kapuziner”, “Kaffee Verkehrt” og “Einspänner”. Udvalget er endnu større, og er man til kaffe, så kan man bruge dage på at smage sig gennem Wiens mange eksklusive kaffebarer.

Wienervals

Hvert år bliver der i Wien holdt bal mere end 450 gange. Wienervals er kendt over hele verden, og Wien er naturligvis stedet, hvor det hele begyndte.

Det var dengang, da de adelige, kongelige og kejserlige kjoler fyldte dansegulvet, men selvom kejserriget for længst er væk, så er valsen her stadig.

Højdepunktet for baller er i januar og februar, men sæsonen åbnes allerede med det store Røde Kors bal i november. Nytårsaften holdes et stort bal på Hofburg, og gennem hele sæsonen er der højdepunkter, der følges af dansere fra hele verden.

Luk øjnene og lad fantasien løbe. Hør musikken fra Wiens orkestre, og tidsfornemmelsen forsvinder. Er man i nutiden eller tilbage i kejsertiden? Det er det, Wien kan gøre for moderne turister – Wien er en tidsmaskine.

Wien – en moderne storby

Tro nu ikke at Wien kun handler om levn fra en fjern fortid. Wien har også et rigt og levende natteliv, som en moderne storby skal have. Her er masser af barer, klubber, fester og diskoteker samt et hav af kasinoer.

Wien har et stort og godt udbredt system af gratis hotspots i barer, restauranter og caféer. WiFi er kendt lokalt som WLAN eller LAN.

Wien er i øvrigt en af de sikreste byer i verden i forhold til dens størrelse. Man kan derfor trygt købe sin flybillet til Østrigs hovedstad, der helt sikker ikke vil skuffe. Uanset, om man er til historiske bygninger, vals, kaffe eller moderne natteliv. På Travelmarket.dk kan du finde de bedste og billigste tilbud fra alverdens flyselskaber.

Populære lufthavne med fly til Wien

Andre populære lufthavne for flyrejser til Østrig

Populære rejsemål i Nordeuropa