Find en billig flybillet til Østrig

Billige flybilletter til Østrig

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Hos Travelmarket kan du finde billige flybilletter til Østrig. Østrig er et formidabelt rejsemål med sin storslåede natur, sine smukke slotte, sit dejlige byliv i blandt andet Wien og Salzburg, sin spændende madkultur, og sine verdensberømte skisportssteder. Hav en skøn rejse til Østrig.

Billige flyrejser til Østrig

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Find en billig flybillet til Østrig

ALPER: Det lille bjergrige alpeland Østrig er fuld af overraskelser og nye oplevelser. Bjerge og ren luft giver ny energi, og mange feriegæster kommer tilbage igen og igen.

Det lille tysktalende land i Alperne nord for Italien var for et århundrede siden centrum i et kæmperige, Østrig-Ungarn, der strakte sig over store dele af Centraleuropa og Balkan.

Krige og ufred bragte landet ned på dets nuværende størrelse, og harmoni og ro samt en skøn natur trækker mange turister til fra hele verden. Østrig er skisportens hovedland i Europa. Men også sommerturister elsker det lille alpeland med den venlige befolkning.

De underskønne bjergegne med de betagende klare søer, den friske luft og de historiske byer er sikre hit på feriegæsternes topliste.

Wien - wunderbar

Med sine 1,7 millioner indbyggere er Wien Østrigs største by. Det kulturelle, økonomiske og politiske centrum for det moderne Østrig var centrum i et meget større rige under det gamle imperium.

Kejserriget har efterladt sig mange spor, og store dele af byen er på UNESCO's liste over verdensarv.

Wien er en typisk imperieby med en klart center, hvorfra magten udstråler. I den indre by finder man den store katedral Stephansdom med Stephanspladsen. Ved Ringstrasse ligger de imponerende herskabshuse og rådhuset, det østrigske parlament og Hofburg paladset, hvor de Habsburgske kejsere holdt hof. Her ligger også det naturhistoriske museum, museet for kunsthistorie og operahuset. Naturligvis bør man også se Schönbrunn paladset med dets 1441 værelser. Det giver stof til prinsessedrømmene.

Vil man opleve Europæisk kultur på højt niveau, så er en flyvebillet til Østrig en god investering, for landet byder på mange facetter af vores fælles kulturarv. Wiens internationale lufthavn ligger umiddelbart uden for bygrænsen, så det er let at komme ind til hovedstaden.

Vintersport

Østrig af gode grunde kendt som Europas bedste skisportsland, og landet har en ekstrem tæthed af gode skisportssteder.

Østrigs skisportssteder er kendt for at være hyggelige og lidt billigere end tilsvarende andre steder.

De fleste skisportssteder er tidligere landbrugsområder med landsbyer, hvor man har bygget turistfaciliteter til, men mange steder har man heldigvis formået at bevare den særlige østrigske charme. Nogle steder som eksempelvis Obertauern er dog bygget helt fra bunden i 1960'erne og 1970'erne.

Faciliteterne er generelt gode, så selv i vintre med kun fem centimeter sne, kan man tilbyde fremragende skiløb på de fleste pister.

Skisæsonen varer fra begyndelsen af december til slutningen af marts. Et lille antal af skisportssteder holder åbent hele året på gletsjere tæt ved den italienske grænse. Generelt er det dog i midten af januar, hvor det er allerkoldest, at man oplever de bedste betingelser for skiløb. Vil man have lidt sol samtidig, så er slutningen af februar perfekt.

Begyndelsen af december, midten af januar og slutningen af marts er de mindst overfyldte tidspunkter. De mest kendte steder for skisport er Kärnten og Steiermark samt Tyrol, Vorarlberg og Salzburg.

På alle skisportssteder i Østrig er der glimrende muligheder for after-skiing på talrige barer og pubber.

Jodle bjerge og Donau

Uanset om man kommer til Østrig om vinteren eller sommeren, så er bjergene Østrigs store trækplaster. Langt over halvdelen af landet ligger over 500 meters højde, og de smukke græsklædte eller stenede bjerge leder tanken hen på Heidi og jodlende lokale.

I Zimmertal Alperne er der toppe op til 3476, smalle kløfter og stejle klipper.

Nationalpark Thayatal kombinerer har de vidunderligste landskaber med skønne dale og mange slotte og ødelagte fæstninger.

Østrigs højeste bjerg hedder Grossglockner og ligger på grænsen mellem Kärnten og Østtyrol.

Floden Donau præger naturligvis også Østrig, og ned mod floden finder man de berømte vinmarker. Wachau og Dunkelsteinerwald er fine eksempler. De maleriske landsbyer fuldender billedet af et eventyrland, der har ligget gemt i bjergene.

Kager til kaffen

Østrig er også landet med et rigt og veldækket kaffebord. Der er kager overalt, uanset om man er i Wien eller Salzburg, Mozarts fødeby eller i enhver anden by med respekt for sig selv. Blandt kager og desserter er Apfelstrudel den mest kendte.

Wiener Schnitzel er en nationalret, og det samme gælder knödel, der er en slags bolle, som både kan være sød eller krydret.

Østrigerne gør meget ud af brødbagningen, og næsten enhver landsby har et bageri. Feriegæster, der flyver til Østrig, kommer bestemt ikke til at sulte.

Østrig er en populær flydestination, og du kan finde den helt rigtige flybillet ved at sætte "prisagenten" til på Travelmarket.dk. Du får en mail, når dukker en flybillet op, der passer til dig.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Østrig:
Billund til Wien
24. oktober til 3. november fra kr. 97,-

Bedøm rejsemål
4,6
(163 bedømmelser)
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.