Frodigt, grønt landskab med majestætiske, snebeklædte bjerge under en klar blå himmel.

Afbudsrejser til Østrig

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Østrig

Hvad koster afbudsrejser til Østrig?

Prisen på afbudsrejser til Østrig skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 1.381,-. Find den aktuelle pris lige her

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Østrig?

Du kan rejse til Østrig med Escapeaway, SOLFAKTOR, Spies og TripX.

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Østrig?

Du kan rejse til Østrig fra følgende lufthavne: Aalborg, Billund, Hamborg og København.

Er afbudsrejser til Østrig populære?

Ja, afbudsrejser til Østrig er populære. Vores brugere giver Østrig 4,6 ud af 5 stjerner.

Bedøm rejsemål (58 bedømmelser)
4.6

Find en billig afbudsrejse til Østrig

Går du og overvejer en tur til Østrig? Så søg billige afbudsrejser til Østrig her på Travelmarket.dk. I vores søgemaskine finder du en masse billige afbudsrejser til Østrig, som gør det nemt, billigt og attraktivt at komme af sted med det samme.

Afbudsrejser til Østrig er meget populære, fordi landet har så meget forskelligt at byde på. Er du til storby med historisk glimt? Eller skal du have fart over feltet og vil stå på ski? Østrig har det hele og der er noget for enhver smag.

I Wien finder du en spændende storby med masser af historie. Gå en tur gennem byen og opdag de mange interessante bygninger, f.eks. er det anderledes Hundertwassehaus en oplevelse værd!

Mange berømte personligheder kommer fra Wien, blandt andre psykoanalysens grundlægger Sigmund Freud, så hvad med at besøge det store Freud museum, hvor du kan se hans kontor og hjem. Og husk at bruge en aften eller to på en klassisk koncert, som Wien er ekspert i.

Har du tid og lyst til at leje en bil og køre lidt rundt i landet, kunne det være en god idé at besøge hyggelige Salzburg. Her kan du besøge Mozarts hus, hvor han har komponeret flere af sine store værker.

Overvejer du at bestille en afbudsrejse til Østrig i vinterperioden? Så er det jo oplagt med en skiferie. Her lever de bjergrige land også op til høje krav. Landet har nogle af de bedste skisteder og er et meget populært sted at stå på ski. Du vil med garanti blive udfordret på dine ski-kompetencer, og så er det en ferie for både store og små.

Så tag familien, vennerne eller kæresten under armen og bestil en afbudsrejse til Østrig nu. På den måde får I en billig, hurtig og fleksibel ferie, hvor I både kan nyde sommeren herhjemme og få en spændende storbyferie i Wien, Salzburg eller en af Østrigs andre spændende byer.

Fordelen ved afbudsrejser er, at du bare kan bestille ferien, når det passer ind i din kalender. Måske kan du rejse om to uger, en uge eller i morgen? Det er helt op til dig. Vi har samlet alle de bedste tilbud på afbudsrejser til Østrig lige her i vores søgemaskine, så du bare skal finde tidspunktet, der passer dig.

Travelmarket.dk ønsker dig og din familie en rigtig god rejse!

Find en billig afbudsrejse til Østrig

Afbudsrejser All Inclusive

Er det sikkert at rejse til Østrig?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Østrig, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Østrig.

Afrejselufthavne til Østrig

Rejseselskaber med afbudsrejser til Østrig

  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med TripX