Solbeskinnet byskyline med moderne bygninger. En bro krydser over en flod, og træer kaster skygger på en sti.

Billige flybilletter til Frankfurt

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Leder du efter en billig flybillet til Frankfurt, er du kommet til rette sted. Moderne Frankfurt har en skøn stemning, og du vil elske byens fine markeder, spændende museer, gode restauranter og det fantastiske natteliv med glimrende dansesteder og club-liv. Hav en god tur til Frankfurt.

Billige flybilletter til Frankfurt

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
10. jun 11. jun
CPH
HHN
HHN
CPH
Ryanair 1 stop
Ryanair 1 stop
Fra kr. 631,- Vælg
28. apr 30. apr
BLL
HHN
HHN
BLL
Ryanair 1 stop
Ryanair 1 stop
Fra kr. 858,- Vælg
23. apr 24. apr
BLL
HHN
HHN
BLL
Ryanair 1 stop
Ryanair 1 stop
Fra kr. 929,- Vælg
23. aug 25. aug
CPH
HHN
HHN
CPH
Ryanair 1 stop
Ryanair 1 stop
Fra kr. 1.275,- Vælg
26. aug 6. sep
BLL
FRA
FRA
BLL
Lufthansa Direkte
Lufthansa Direkte
Fra kr. 1.306,- Vælg
3. maj 6. maj
BLL
FRA
FRA
BLL
Air France 1 stop
KLM 1 stop
Fra kr. 1.320,- Vælg

Find billige flybilletter til Frankfurt

EUROPAS HJERTE: Frankfurt am Main er kendt som en dynamisk, international finans- og messeby. Flyruter fra alverdens lande mødes i dette knudepunk, og lufthavnen er en af de mest travle i verden.

Den største by i den tyske delstat Hessen, Frankfurt am Main, er kendt som Europas finanscentrum. Byen er dog meget mere end penge og imponerende skyskrabere – den er også symbol på tysk demokrati og kultur og symbol på Europas genrejsning.

Man kan med god ret sige, at Frankfurt er “gaten” til Europa – også i bogstaveligste forstand, for byens internationale lufthavn er den tredje mest travle i Europa – i antal passagerer kun overgået af London Heathrow og Paris Charles de Gaulle Lufthavn. Lufthavnen har to terminaler, og en tredje er planlagt til at åbne i 2016/17 for at kunne modtage de mange flypassagerer.

Lufthavnen ligger tilsvarende på en niendeplads i verden, og alle de store luftfartsselskaber og -alliancer flyver til Frankfurt, der er bindeled til hele Europa og verden.

Hvis du leder efter den billigste og samtidig tidsmæssigt bedste flybillet, er det en god ide at søge her på siden under flybilletter. Søgemaskinen gør det komplicerede valg meget lettere ved at søge blandt en række forskellige luftfartsselskaber – både lavprisselskaber og traditionelle flyselskaber, og det kan altid betale sig at sammenligne flypriserne.

The sky is the limit

Frankfurt am Main signalerer tro på fremtiden og dynamik. Frankfurt er egentlig ikke en turistby. Men når man først har besøgt byen og indsnuset atmosfæren, så er man klar til endnu en “frankfurter”. Omgivelserne er imponerende og meget anderledes end nogen anden by i Tyskland.

Frankfurt har nogle af de højeste bygninger i Europa – Commerzbank-tårnet er den højeste kontorbygning i Tyskland – og den højeste i Europa. Frankfurt am Mains skyline er koncentreret i et relativt lille centrum, hvilket giver byen udseende som en metropol. Skylinen er da også grunden til, at Frankfurt er undertiden kaldes Mainhattan.

Hvis man nærmer sig byen fra lufthavnen med metro, kan man med fordel stille sig i højre side. Lige før toget nærmer sig Frankfurt hovedbanegård, slår den en kurve, og herfra er der den glimrende udsigt til Frankfurts skyline.

Hvis man er vild med at komme op i højderne, skal man gå til Main Tower ved metrostation Willy-Brandt-Platz. Tårnet er det eneste i Frankfurt, der er åbent for offentligheden. Hvis man er heldig og når op før solnedgang, kan man få et fantastisk syn.

Den Europæiske Centralbanks bygning med det sekskantede layout er også interessant, men den er dog ikke åben for offentligheden.

Kontanter og kultur

Selvom Frankfurts skyline og dynamiske finanscentrum fanger turisternes opmærksomhed, så er byen langt mere end det. Frankfurt var for eksempel også fødestedet for den vigtigste tyske forfatter, Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832).

Byen er en internationalt mangfoldig by, der desværre er lidt overset i forhold til andre europæiske byer, for Frankfurt har mange interessante turistattraktioner. Lige fra kunst, udendørs aktiviteter, shopping og historiske bygninger.

Romerberg er det historiske hjerte af Frankfurt, og det er også her, man finder rådhuset, der har eksisteret siden 1405.

Og så var byen på en måde det tyske demokratis vugge, som man siger her. Frankfurts nationalforsamling var det først frit valgte parlament i Tyskland i 1848.

Paulskirche der er bygget mellem 1789 og 1833 spillede en vigtig rolle for det første spæde tyske demokrati, idet kirken blev brugt til politiske møder og var det første sted, man udvalgte det tyske parlament i 1848. Den store katedral Kaiserdom er bestemt også et besøg værd.

I byen

Frankfurt har som enhver storby med respekt for sig selv glimrende restauranter, barer og natteliv.

Herudover har Frankfurt noget, som mange andre byer ikke har, nemlig barer, der serverer “Apfelwein” eller “Ebbelwoi”. Det er en lokal alkoholisk æblecider, som produceres i området omkring byen. Man kan finde nogle af de bedste og ældste æblecider barer på de brostensbelagte gader i Frankfurts Sachsenhausen-distrikt, syd for den gamle by.

I Frankfurt shopper man meget, for pengene ligger ikke kun i bankerne. De vigtigste “shoppesteder” findes på den travle gågade, Zeil, der også kaldes for Tysklands Fifth Avenue. Det er også her, turister og fastboende finder det 10-etager høje stormagasin Zeil Gallerie.

Med de smarte værktøjer gebyrberegner, prisagent og Dansk Flyprisindex er det nemt at finde den billigste flybillet til Europas finanscentrum på Travelmarket.dk.

Hav en rigtig god tur til Frankfurt!

Populære lufthavne med fly til Frankfurt

Andre populære lufthavne for flyrejser til Tyskland

Populære rejsemål i Nordeuropa