Hos Travelmarket hjælper vi dig med at finde billige flybilletter til Tyskland - Foto: Leif Geisler

Billige flybilletter til Tyskland

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Find en billig flybillet til Tyskland her hos Travelamrket. Tyskland byder på overraskende mange, store rejseoplevelser, og du kan blandt andet opleve de mange dejlige storbyer med fine seværdigheder, smukke bygninger, spændende kulturliv, forlystelser og gode restauranter. Hav en god tur til Tyskland.

Find billige flybilletter til Tyskland

Tyskland ligger lige syd for Danmark, og med sine fantastiske storbyer, sine utallige seværdigheder, storslåede naturoplevelser og kulturelle oplevelser er Tyskland faktisk lidt af en ferieperle. Du kan vælge at finde billige flybilletter til Tyskland i søgemaskinen ovenfor eller komme til Tyskland via andre transportformer. Tyskland har oplevelser for alle aldre og interesser – og det endda til meget favorable priser. Tyskland har så meget at byde på, og du er hjertelig velkommen hvor end du tager hen. Hav en rigtig dejlig ferierejse til Tyskland.

Berlin – Bliv overjordisk forelsket i den tyske hovedstad

Berlin er blevet lidt af en yndlingsby for danskerne, og det er ikke bestemt ikke uden grund!
I mange år har voksne feriegæster valfartet til byen for at opleve alle de store historiske seværdigheder, som de har hørt så meget om i tv, radio og fra skolebøger.
Men nu har de hippe unge også fået øjnene op for Berlins fantastiske byliv, hvor undergrundskulturer sætter dagsordenen, hvor der natten lang sendes drinks over disken til de evighedsdansende gæster, og hvor Berlins forskellige bydele har hver deres stil, kulturliv og stemninger at tilbyde byens besøgende.
Det er ualmindeligt let at blive overjordisk forelsket i Berlin, i alle dens imponerende seværdigheder, restauranter, spændende butikker, markeder, parker og kulturelle muligheder.
Og alt sammen kan opleves til en meget billig pris.
For hundrede år siden var Berlin en af de mest attraktive europæiske storbyer med sine smukke bygninger, sit udsøgte kulturliv, de mange nyskabende samfundstanker og -idéer, sine utallige, driftige kunstnere og sit levende natteliv – nu er det nye Berlin ved at finde fodfæstet, og borgere fra hele verden strømmer til Tysklands hovedstad for at opleve alle byens historiske og moderne herligheder.

Hamborg – Havnebyen med det dejlige kulturliv

Hamborg er Tysklands havneby nr. 1, og med sine kanaler, sit store havneområde, og med en historie, som går mange hundrede år tilbage i tiden, er Hamborg lidt af en nordtysk storbyperle.
Her er en levende og pulserende stemning, hvor nytænkning og modernisering går hånd i hånd med internationale kulinariske og kulturelle impulser, og med gamle bygninger, museer og parker.
Hvis du er glad for markeder, små, skæve forretninger, vintage- og specialforretninger eller lækre modebutikker, er du i dén grad kommet til den rette by, for ligesom Berlin har Hamborg områder med mange små gader, der tilbyder butikker med særlige personlige- eller eksklusive præg.
Gå på museer, tag på havnerundfart, oplev Hamborgs imponerende forlystelsesområde, inden du kaster dig over Hamborgs forrygende og verdensberømte natteliv. Ligeledes er her et glimrende caféliv, hvor feriegæsterne med stor glæde kan blande sig med byens velhavere, arbejdere, businessfolk, autonome, udlændinge, studerende og alverdens andre mennesker – der er plads til mangfoldighed i Hamborg, og du bliver budt hjerteligt velkommen, når du kommer hertil.
Så køb dig en billig flybillet til Hamborg og oplev en by med et helt fantastisk liv.

München – Meget mere end oktoberfest

Oktoberfest! Sådan kender de fleste München, men hvorfor ikke opleve nogle af byens glimrende kunstmuseer, lækre restauranter og storslåede kulturoplevelser, eller tag på slotstur i de utroligt naturskønne omgivelser udenfor byen, når du nu er her?
Der er et hav af seværdigheder og oplevelser i München, hvor du blandt andet kan opleve det naturvidenskabelige museum Deutsches Museum, byens mange parker, BMW-udstillinger, de mange, glimrende butikker og shoppingcentre, det gamle rådhus, storslåede historiske bygninger og det store fodboldstadion Allianz Arena, hvor fodboldklubben Bayern München spiller sine hjemmekampe.
Og find dig så en god restaurant, hvor du, med et solidt måltid på tallerkenen og et glas god øl i hånden, kan sidde og have et par dejlige timer med god mad i Hamborg. Gå herefter videre til en bierstube, køb dig et par kolde drikkevarer og nyd den utroligt hyggelige, udendørs aftenstemning i det gode, lokale selskab.

Frankfurt – Fantastisk byliv i internationale rammer

Mange forbinder Frankfurt med den store internationale lufthavn, der ligger her, og hvor mange rejsende dagligt mellemlander på flyrejser ud i den store verden. Men Frankfurt har i sig selv så utroligt meget at byde på, som du ikke bør overse.
Frankfurt har en meget multikulturel og international stemning, hvor der er god plads til nytænkning, mangfoldighed og personlige udtryksformer, og sammen med de mange, gamle huse og seværdigheder er der opstået en helt særlig og meget skøn atmosfære i byen.
Frankfurt ligger ved Main-floden midt i Tyskland, og på en dejlig sommerdag er der ikke noget så rart som at købe sig en sandwich og sætte sig og nyde livet i solskinnet ved flodbredden.
Gå herefter tur i Frankfurts gamle bydel, Altstadt, hvor de gamle bindingsværkshuse, pladser og blomster tager imod feriegæsterne med åbne arme. Se det flotte, gamle rådhus, Römerberg, gå på museum – Frankfurt er verdensberømt for sine mange, glimrende museer, hvor der er noget til enhver alder og interesse – lej cykler og kom hurtigt rundt i byen, tag på shopping i byens mange, dejlige forretninger, slap af i en af de mange parker (ved Forest Playground Goethe Tower er der et lille soppebassin til børn), eller spis en god middag på byens gode restauranter.
Der er mange muligheder i Frankfurt.

Find flybilletten til Tyskland hos Travelmarket
På Travelmarket søger vi efter flybilletter på mere end 800 forskellige websider. Det betyder, at vi med stor sandsynligvis kan finde den billigste flybillet til dig, og det er uanset om du flyve til Berlin, Frankfurt, Hamborg, München eller en helt anden by i Tyskland.


Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Tyskland:
Billund til Allgaeu Airport
16. november til 20. november fra kr. 74,-

Bedøm rejsemål
4,6
(186 bedømmelser)
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.