Sydtysklands stolthed München

Billige flybilletter til Munchen

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Find en billig flybillet til München hos Travelmarket. München er en hyggelig og levende sydtysk by med en meget sofistikeret stemning, hvor moderne nytænkning går hånd i hånd med gamle traditioner. Oplev de verdensberømte oktoberfester, hvor byen står på den anden ende. Hav en god tur til München.

Billige flybilletter til Munchen

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.

Sydtysklands stolthed München

Byen München er delstaten Bayerns hovedstad og ligger i det meget sydlige Tyskland, tæt op ad Alperne. Med sin stemningsfulde blanding af traditionel tysk charme og moderne byliv er München er perfekt rejsemål for både drengerøvene og hele familien. Og over hele Tyskland er byen kendt for sine charmerende og søde indbyggere, der altid er hjælpsomme og venlige.

Oplevelser kun i München

I kraft af byens beliggenhed, tradition og kultur har München en række af oplevelser, som ikke findes andre steder i verden. Mange familier udnytter alpernes tætte beliggenhed til hyggelige vandreture eller cykelture med mulighed for overnatning. Omkring Marienplatz kan man stige på de smukke sporvogne og lade sig føre gennem Münchens shoppemuligheder, hvor der findes noget til enhver pris. Sporvognen stopper også ved Viktualienmarkt, hvor de lokale køber alverdens lækre sager ind og nyder en kop kaffe eller weissbier på de hyggelige caféer.

München for drengerøve i alle skikkelser

Münchens helt store attraktion, som lokker mennesker til fra alle verdens lande, er den årlige Oktoberfest, hvor literkrus med øl og lokale retter langes over træbordene. Det er virkelig en folkefest, hvor de lokale familier uden problemer tager deres børn under armen og viser dem Tysklands mest populære begivenhed.

München er også hjemsted for de tidligere Champions League mestre, Bayern München, og deres nybyggede, moderne stadion er et arkitektonisk mesterværk, der bestemt er et besøg værd.

Med plads til over 80 000 er det en enestående oplevelse, hvor man blandt de venlige sydtyskere er i gode hænder.

Som noget helt særligt findes floden Eisbach, hvor der hver weekend stimler mennesker sammen for at betragte de dygtige surfere, der kaster sig ud på bølgerne! Det er utallige, særlige oplevelser at hente. Men de findes altså kun i München.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.