Solnedgang over Westminster Palace og Big Ben ved floden Thames i London.

Billige flybilletter med RyanAir

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
 • Tur / retur
 • Enkelt
 • Flere rejsemål
Billettype:Economy
 • Economy
 • Economy +
 • Business Class
 • First Class

Flybilletter med Ryanair

Hvem er Ryanair?
Ryanair er et både berømt og berygtet irsk flyselskab, der primært er kendt for at tilbyde meget billige flybilletter til sine passagerer. Desuden er Ryanair kendt for at opkræve mange forskellige gebyrer og for at have en til tider meget fræk måde at markedsføre sig på.

Ryanair flyver i dag fra København, Billund, Aarhus og Aalborg. Primært fra København og Billund, hvor de flyver de passagerer til populære storbyer og solferiedestinationer i mange forskellige europæiske lande.

Hvorfor skal jeg flyve med Ryanair?
Folk flyver med Ryanair, fordi selskabet oftest har de billigste flybilletter på de strækninger, de flyver på. Ryanairs filosofi er, at du får billige flybilletter ved at betale for flyveturen og ikke andet.
Hvis du vil have et bestemt sæde, hvis du vil have bagage med, vil ændre din billet eller lignende, så koster det ekstra.
Engang var Ryanair næsten det eneste selskab, der havde gebyrer på disse dele af rejsen, men i dag er det blevet helt almindelige med gebyrer hos mange forskellige flyselskaber.

Ryanair er et af de mest præcise flyselskaber, og der er meget sjældent forsinkelser, når du flyver med Ryanair. Når et Ryanairfly ankommer til tiden fejres det i kabinen med en fanfare, der fortæller at endnu et Ryanairfly er ankommet til tiden :).

På mange af de strækninger, som du kan flyve på ferie med Ryanair til, der er Ryanair det eneste flyselskab, som tilbyder en direkte rute, og derfor er de i disse tilfælde det oplagte valg.
Husk dog på, at Ryanair ikke altid flyver til byernes hovedlufthavne, og derfor kan der være langt fra det sted, du lander, til den by, som du gerne vil til.

Ryanair har næsten altid gode priser på flybilletter

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg booker og flyver med Ryanair?

Check-in
Check-in foregår altid online. Efter du har bestilt din flybillet med Ryanair, modtager du en bekræftelsesmail, med et link, som du kan bruge til at tjekke ind med.
Normalt sender Ryanair også huskemails ud, så du husker at tjekke ind. Lige nu kan du tjekke ind fra 15 dage før afrejse indtil 4 timer inden.
Når du har tjekket ind, så print dit boardingkort og tag det med i lufthavnen. Glemmer du dit boardingkort, så opkræver Ryanair et heftigt gebyr i lufthavnen.
I mange Ryanair-lufthavne kan du bruge et mobilt boardingpas via Ryanairs app til din mobil. Tjek i god tid, om det virker på din mobil og i den lufthavn, at du skal rejse til. Du kan jo altid nå at udskrive et boardingpas på papir, inden du tager afsted.

Bagageregler – tjek de aktuelle regler, inden du rejser.
Hvis du skal have indtjekket bagage med, altså bagage udover håndbagage, så kræver det altid ekstra betaling hos Ryanair. Skal du have indtjekket bagage med, så husk, at du skal tage denne pris med, når du beregner den samlede pris for flybilletten.
Vi viser dig grundprisen for flybilletten, når du sammenligner priser på flybilletter her på Travelmarket.

Du må kun medbringe en lille håndtaske med ind i kabinen som fylder (40 x 20 x 20 cm). Ønsker du har havde mere bagage med kan du tilkøbe en det bl.a. er det muligt at tilkøbe prioriteret boarding og 2 tasker. Så man må havde en lille håndtaske (40 x 20 x 20 cm) med og en taske som max. fylder (55 x 40 x 20 cm) og ikke vejer over 10 kg.
Reglerne er ikke for sjov, og Ryanair tjekker af og til både størrelse og vægt på håndbagage. Hvis din taske er for stor, så kommer du til at betale ekstra for den.

Det er altid en god ide at se efter på Ryanairs egen side om de har ændret reglerne inden man køber billetten.

Du kan i øvrigt ikke være sikker på, at få din håndbagage med ind i flyet. Det sker, at der ikke plads, også bliver flere tasker lagt ned i lastrummet.
Hvis du ikke ønsker, at det sker, så kan du naturligvis betale dig fra denne risiko.
Køb en bagagevækst og vej din bagage, så du ved om du får problemer. Det er meget billigere at tilkøbe ekstra bagage inden afrejse, end hvis du først skal gøre det i lufthavnen.

Om sæder og sædevalg
I grundprisen hos Ryanair kan du ikke selv bestemme, hvor du kommer til at sidde henne i flyet. Det kan godt være, at I som familie bliver placeret forskellige steder rundt om i flyet. Små børn garanteres dog plads ved siden af en af forældrene. Ryanair er blevet beskyldt for bevidst at fordele passagerer væk fra hinanden, men dette har de afvist.

Hvis du vil være sikker på at få en bestemt plads, så kan du betale ekstra for dette. Enten når du køber billetten, ved checkin eller bare inden afrejse.

Der er ikke megen benplads i Ryanairs fly, men efterhånden har de fleste flyselskaber minimeret denne plads, og Ryanair er faktisk ikke speciel slem. Ingen af Ryanairs sæder kan i øvrigt lænes tilbage.
Hvis du vil have mest mulig benplads, så skal du købe sæderne ved nødudgangen eller på række nummer 1. Disse sæder er naturligvis også de dyreste at købe.

Hvor flyver Ryanair hen?
Ryanair ændrer ofte på de lufthavne, som de flyver til fra danske lufthavne. Lige nu flyver til de disse steder:

Sådan så den første Ryanair hjemmeside ud

7 sjove facts om Ryanair

 1. Alle Ryanairs fly er identiske. Det betyder, at de kan have færre mekanikere ansat, og dermed sparer de penge.
 2. Ryanairs første hjemmeside blev bygget af nogle studerende.
 3. Ryanair er det flyselskab i verden, der har flest passagerer. Det er ret imponerende for et nyere flyselskab med mange store konkurrenter.
 4. Ryanair har over 70 baser over næsten hele Europa. De har ikke baser i Danmark, da de ikke overholder de danske overenskomster.
 5. Da direktøren, Michael O´leary, blev ansat, gav Ryanair underskud. Det er vendt, og nu giver Ryanair store overskud år efter år. Michael O´leary er også kendt for adskillige provokerende udtalelser, som dog ofte nok skal ses som reklame for Ryanair.
 6. Ryanair er kendt for at være meget frække med deres markedsføring, og flere gange har de været på kant med markedsføringsloven i Danmark. Det er dog nogle år siden sidst.
 7. Ryanair udvider hele tiden med nye ruter rundt om i Europa. De har også flere ruter til Marokko i Nordafrika.