Billige flybilletter til Sverige

Billige flybilletter til Sverige

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Sverige

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.
Bedøm rejsemål (194 bedømmelser)
4.6

Besøg vores skønne naboland Sverige

Vores dejlige broderland byder på helt fantastiske naturoplevelser i naturen, med sit vildmarksliv og glimrende skiferieoplevelser. Desuden venter der dig dejlige storbyoplevelser blot nogle få timer væk, hvis du køber billige flybilletter til Sverige. Sverige er altid et besøg værd!

Natur og aktiviteter

Hvis du er til aktiv ferie eller bare elsker naturen, så er Sverige et oplagt valg til dit næste ferie. I Sverige kan du tage på en rigtig vildmarkstur med enestestående muligheder for vandring og fiskeri. Desuden kan du tage familien eller kæresten med på en en dejlig kanoferie på de smukke svenske søer. Men er du mere til sne og og sjov i vintermånederne, så er Sverige naturligvis også et oplagt rejsemål til din næste skiferie.

Storbyferie i Stockholm

Sverige hovedstad, Stockholm, er smukt placeret i den svenske skærgård, og selve byen er placeret på 14 forskellige øer, der er forbundet med mere en 40 broer. Det er ikke uden grund at smukke Stockholm ofte kaldes for Nordens Venedig.

Under et besøg i Stockholm må du ikke gå glip af den gamle bydel, som på svensk hedder Gamla Stan, hvor du kan vandre rundt i gamle middelaldergader. Husk også at se den svenske kongeslot, Drottingholm, samt at besøge kirkerne på Riddarholmen.

Det er ofte nemt at finde billige flybilletter til Stockholm, så hold øjnene åbne eller opret en prisagent i vores flysøgemaskine – så kan du holde øje med priserne på flybilletter på udvalgte datoer.

Besøg storbyen Gøteborg

Et alternativ til en storbyferie i Stockholm er et besøg i Gøteborg, som er Sveriges næststørste by. Gøteborg byder på oplevelser og seværdigheder for hele familien, men specielt børnene vil juble over et besøg i forlystelsesparken Liseberg Universum, der er Sveriges nationale videnskabscentrum. Som voksen kan du nyde musik i Gøteborgs opera eller koncerthus, eller du kan besøge et eller flere af Gøteborgs museeer – det er en skøn oplevelse at besøge Gøteborg!

Billige flybilletter til Sverige

Der er gode muligheder for at kunne flyve fra Danmark til Sverige. Flere forskellige flyselskaber findes i både Billund og København, og de har flere forskellige destinationer i Sverige. Hvis du skal rejse rundt i Sverige, er der god mulighed for at finde billige indenrigs-flybilletter. Du kan søge alle de billige flybilletter til Sverige her på Travelmarket.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Sverige:
København til Stockholm
29. november til 6. december fra kr. 157,-

De mest populære lufthavne i Sverige

Populære rejsemål i Nordeuropa

Find rejsen til Sverige her

Find inspiration til Sverige her

Læs mere om Sverige på vores blog