Storbyferie til Stockholm

Storbyferie til Stockholm

Udvalgte storbyferier til Stockholm

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

  • Hamborg

Connect City
Connect City Queen økonomi
Stockholm, Svealand, Sverige 18. dec fra København 2 nætter
1.505,- Vælg
Motel L Hammarby Sjostad
Motel L Hammarby Sjostad Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Stockholm, Svealand, Sverige 10. nov fra Hamborg 2 nætter
1.795,- Vælg
Motel L Hammarby Sjostad
Motel L Hammarby Sjostad Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Stockholm, Svealand, Sverige 1. nov fra Aalborg 2 nætter
2.715,- Vælg
Story Hotel Signalfabriken
Story Hotel Signalfabriken Dobbeltværelse Queen
Stockholm, Svealand, Sverige 27. okt fra Billund 3 nætter
2.895,- Vælg
Bedøm rejsemål (87 bedømmelser)
4.6

Stockholm har det hele

Nordens største by er en smuk oplevelse med masser af kulturelle oplevelser og unikke seværdigheder for alle.

Charmerende bydele
Stockholm er bygget på 14 forbundne øer i floden Mälaren og består af fem bydele med hver deres unikke særpræg. Bydelene er præget af byens mangeårige historie og er en blanding af både klassisk og moderne arkitektur og bygninger.

Især bydelen Gamla Stan er kendt for sine smukke og historiske bygninger. Her finder man bl.a. Det Kongelige Slot og det svenske parlament omkranset af charmerende og smalle brostensbelagte stræder. Det meste af bydelen er lukket for biltrafik, så man i fred og ro kan nyde bygningernes iøjnefaldende arkitektur og spændende historie.

Øst for Gamla Stan ligger Östermalm, hvor man finder Stockholms dyreste adresser. Her finder man ikke samme udbud af shopping som i Norrmalm, men til gengæld kan man finde mere fashionable butikker og eksklusivt natteliv. Vær dog opmærksom på, at alkohol er dyrt i Sverige og især på byens udskænkningssteder. I bydelen finder man også naturparken Nationalstadsparken, det Tekniske Museum samt Stockholm Universitet. I den østlige del ligger alverdens store krydstogtskibe til kaj for at give sine rejsende mulighed for at opleve den smukke by.

Kungsholmen ligger centralt i den vestlige del af Stockholm og repræsenterer byens rådhus, men også en mere afslappet atmosfære med færre barer og restauranter end i de andre bydele. Bydelen er overvejende mondæn med store, flotte lejligheder og mange parker. Her finder man også den gode strand Smedsuddsbadet, der især er kendt for at være børnevenlig.

Mange fristelser
I den sydlige del af Stockholm ligger Södermalm også kaldet ”Söder” i daglig tale. Her møder du byens bedste udsigt over resten af byen samt udmundingen til det Baltiske Hav.
Derudover finder du byens mest trendy restauranter, natklubber og barer, der alle indbyder til livsnydelse og sjovt natteliv. Her vil du også støde ind i modebevidste unge svenskere, der shopper i de mange populære design- og modebutikker. Havnefronten byder på byens bedste strande og badeområder omgivet af naturens flotte klippefremspring.

Lige nord for Gamla Stan finder man Norrmalm, også kaldet City, der med sine adskillige varehuse, museer, hoteller og restauranter byder på alt, hvad den købelystne turist kan tænke sig. Her finder du også byens største biografer og hovedbanegården, der også giver adgang til byens vidtrækkende metrosystem T-bana, som er symboliseret med et blåt ”T” rundt om i byen.

Oplevelser for enhver
Stockholm byder på oplevelser for alle aldre og det er svært at udvælge kun nogle stykker, men nogle oplevelser er dog svære at komme udenom, når man besøger byen.

Vasamuseet består af det bedst bevarede skib i verden fra det 17. århundrede. Skibet er en smuk og unik oplevelse med sine mange udskårne ornamenter og har en spændende historie, der vil underholde hele familien.

Det Kongelige Slot er en hovedattraktion i byen og består af mere end 600 værelser og udgør stadig regentparrets residens. Her kan man bl.a. opleve mange spændende seværdigheder såsom skattekammeret med kronjuvelerne samt et antikmuseum med masser af skulpturer.

Den stockholmske skærgård er en god måde at opleve byen på til vands og der er nok at se. Med 24.000 småøer spredt ud over 80 kilometer øst for byen, er der masser af oplevelser i vente. Der sejler både og færger på forskellige ruter året rundt.

Skansen er et fantastisk friluftsmuseum og ligger i en stor park i Djurgården sydøst for Östermalm. Her finder du de lokale, der nyder den flotte natur og rolige omgivelser. Skansen byder ikke bare på natur, men også kulturhistoriske bygninger, der huser en bager med friskbagte svenske lækkerier og en sølvsmed, der stadig arbejder med sine værktøjer på gammeldags manér.

Rejsebureauer med storbyferier til Stockholm

  • Billige storbyferier med Spies
  • Billige storbyferier med TripX

Populære storbyer i Nordeuropa

Find rejsen til Stockholm her

Læs mere om Stockholm på vores blog