Rejser til Stockholm

Rejser til Stockholm

Stockholm er en storby, der har utrolig meget at byde på. Du kan opleve de mange spændende seværdigheder, nyde god mad på et af de hyggelige spisesteder eller udforske byen i naturskønne omgivelser.

Billige rejser til Stockholm

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Bedøm rejsemål (27 bedømmelser)
4.7

Oplevelser for enhver

Stockholm byder på oplevelser for folk i alle aldre. Der er naturligvis en række oplevelser, du ikke kan komme udenom, når du besøger byen, herunder:

 • Gamla Stan
  Denne bydel er et af Europas største og bedst bevarede middelalderlige byer, og er klart et besøg værd. Tag en slentretur ned ad de små brostensgader med hyggelige butikker, caféer og historiske bygninger imens du suger den særligt charmerende stemning til dig.
 • Drottningholms Slott
  Slottet står på UNESCOs Verdensarvliste og går under navnet ”Nordens Versailles”.
 • Det Moderne Museum
  Dette museum siges at være et af verdens bedste, når det kommer til kunst fra det 20. århundrede – du finder blandt andet virker fra Picasso.
 • Vasa Museum
  Dette museum blev bygget specielt for at rumme Vasaskibet, og det er en unik kulturskat.
 • Gröna Lund
  Denne forlystelsespark kan du lægge turen forbi, hvis du er i Stockholm mellem april og september – her er noget for hele familien.
 • Skansen
  Skansen er verdens ældste friluftsmuseum og Stockholms dyrepark, der er smukt beliggende på Kungliga Djurgården med en flot udsigt over Stockholm.

Rejser til Stockholm

Har du brug for en pause imellem de mange seværdigheder og oplevelser, så er Stockholm rig på restauranter, hvor du kan nyde et godt måltid. Trænger pengepungen til at blive luftet, så kan du fylde kufferten til randen efter en tur i shoppingcenteret Norrmalm. Det er let at forelske sig i Stockholm, og du vil få masser af kulturelle og unikke minder med hjem i bagagen. Du kan finde pakkerejser samt fly og hotel til Stockholm her hos Travelmarket.dk.

Charterrejser til rejsemål i Sverige

Charterbureauer med charterrejser til Stockholm

 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Stockholm her

Læs mere om Stockholm på vores blog