Billige flybilletter til Holland

Billige flybilletter til Holland

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Skal du på ferie eller rejse til Holland, kan vi hjælpe dig med at finde billige flybilletter. Vores rejsesøgemaskine søger flypriser til Holland på mange forskellige sider og finder den billigste rejse. Du skal bare udfylde felterne herunder, så er du i gang.

Billige flyrejser til Holland

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Hvad koster flybilletter til Holland?

Flybilletter til Holland koster normalt mellem kr. 200 og kr. 800. Nogle gange kan du flyve endnu billigere.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Holland?

Holland er et lille land, og derfor er det næsten altid billigst at flyve til Amsterdam, Rotterdam eller Eindhoven.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Holland?

Det er ikke så vigtigt, hvilken by du flyver fra, når du skal til Holland. Der er både billige flyrejser fra København, Aalborg og Billund. Sammenlign priser her på Travelmarket.

Hvilke flyselskaber flyver til Holland?

KLM, Brussels Airlines, Norwegian, Transavia, Vueling Airlines, Swiss og EasyJet er nogle af de flyselskaber, som du kan flyve med, når du tager på flyrejser til Holland.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Holland?

En direkte flyrejse til Holland tager cirka 2 timer. En flyrejse med 1 stop til Holland tager normalt mellem 3 og 8 timer.

Bedøm rejsemål (196 bedømmelser)
4.6

Find en billig flybillet til Holland

Holland er kendt for mange forskellige ting, og byder også på mange forskellige oplevelser. Du kan blandt andet se kæmpestore marker med tulipaner, træsko i lange baner, internationalt anerkendte værker fra berømte malere, tryllerier fra nogle af verdens bedste fodboldspillere og meget mere.

Hollands største by, Amsterdam, er nok mest kendt for sine kanaler, og det kan varmt anbefales enten at tage en sejltur rundt i kanalerne, spadsere langs dem eller gøre det som mange lokale gør: Cykle rundt.

Malerne

Blandt Hollands store anerkendte malere er de største nok Rembrandt og van Gogh, og du finder nogle af deres bedste værker på museerne i Holland. Rembrandts nok mest kendte værk er Nattevagten (‘de Nachtwacht’) og er placeret på Hollands Nationalmuseum ”Rijksmuseum”. Van Gogh har sit helt eget museum, hvor du blandt andet kan se hans selvportrætter. Når du er i gang med museer er det en god idé også at besøge Anne Franks Hus. Det er en gribende oplevelse at besøge huset, hvor lille Anne Frank skrev sin dagbog under Anden Verdenskrig.

Begivenheder i Holland

Hollænderne er glade for fester, og hver årstid byder på dine egne muligheder for at opleve hollænderne feste. Om foråret er det blomster, der er i fokus i adskillige blomsterparader, om sommeren bydes der på forskellige festivaler med dans og musik. Efteråret byder på kultur og om vinteren er det blandt andet julemarkeder, der er i fokus. Den største fest er dog Kongens fødselsdag, som afholdes den 26. april – her iklædes hele Holland i orange.

Holland for børn

Du kan roligt tage børnene med til Holland, da der er masser at lave for børn. Holland har flere dyreparker og forlystelsesparker, og næsten alle museer har også noget for børnene. Hollands strande er også et oplagt rejsemål for børnefamilier.

Hollandsk fodbold og fodboldfans

Som vi danskere, er hollænderne, også utroligt stolte af deres landshold i fodbold, og det har du også god grund til. Holland har gennem årtier haft et ry som et hold der spiller flot fodbold, og har blandt andet givet os spillere som Johan Cruyff, Marco van Basten og Ruud van Nistelrooy.

Heldigvis er det ganske billigt at flyve til Amsterdam, og du kan søge efter billige flybilletter til Amsterdam i søgeboksen her på siden. Start din søgning og få minutter vil du få priser på flybilletter fra mange forskellige websider.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Holland:
København til Amsterdam
16. december til 20. december fra kr. 357,-

De mest populære lufthavne i Holland

Populære rejsemål i Nordeuropa

Find rejsen til Holland her

Find inspiration til Holland her

Læs mere om Holland på vores blog