Billede af en traditionel vindmølle med farverige tulipanmarker foran under en blå himmel med lidt skyer.

Rejser til Holland

Sammenlign priser på pakkerejser med fly og hotel til Holland her. * Gratis prisovervågning * Også billige flybilletter.

Billige rejser til Holland

Fra København

Bedøm rejsemål (44 bedømmelser)
4.7
Holland er et meget kulturelt land, som hovedsageligt er kendt for landets naturlige attraktioner. I Holland er der ganske enkelt ikke noget stress og jag, da landet værdsætter gamle traditioner og skik, både når det kommer til deres håndværk, men også når det kommer til den almene levestil. Hvis du besøger Holland, vil du derfor formentlig opleve, at der falder en vis ro over dig, da landet emmer af et folkefærd, der er helt nede på jorden.

Leder du efter et fly og hotel med autenticitet?

Hvis du gerne vil opleve, hvad det vil sige at bo i Holland, kan du hos Travelmarket.dk finde fly og hotel til Holland, hvor hotellerne har vedligeholdt den originale hollandske byggestil samt indretning. På hotellerne finder du blandt andet de ikoniske farverige træsko, som Holland er specielt kendt for. Men du har også mulighed for at finde flere lokationer, der befinder sig i nærheden af Hollands øvrige varemærker herunder blomstermarkerne og vindmøllerne.

Oplevelser for livet

Selvom Holland generelt emmer af natur, så er der dog nogle bestemte attraktioner, som er et besøg værd, hvis du gerne vil opnå den fulde oplevelse af, hvad Holland egentlig er for et land. Holland består af mere end bare blomster og træsko, så hvis du overvejer at tage et smut forbi landet, kan du blandt andet overveje at besøge følgende attraktioner:

  • Van Gogh Museum – Van Gogh var en af datidens største kunsterne, og derfor er hans værker i dag blevet udstillet i Amsterdam til folkets nydelse.
  • The Heineken Experience er et ølmuseum, hvor du kan opleve historien bag den verdens berømte hollandske øl Heineken, imens du går rundt i den originale ølfabrik.
  • Anne Frank House er et museum, som er blevet opført til mindet om den jødiske Anne Frank, der skrev en ikonisk dagbog under 2. verdenskrig.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Holland

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Holland?

Du kan rejse til Holland fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Er det sikkert at rejse til Holland?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Holland, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Holland.

Rejser til rejsemål i Holland

Charterbureauer med charterrejser til Holland

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med TripX