Storbyferie til Amsterdam

Storbyferie til Amsterdam

Udvalgte storbyferier til Amsterdam

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

  • Hamborg

Xo Hotels Blue Square Amsterdam
Xo Hotels Blue Square Amsterdam Twin (adskilte senge) økonomi
Amsterdam, Vestholland, Holland 18. dec fra Hamborg 2 nætter
1.565,- Vælg
XO Hotels Blue Square
XO Hotels Blue Square Economy-værelse - adskilte senge
Amsterdam, Vestholland, Holland 11. dec fra København 2 nætter
1.577,- Vælg
XO Hotels Blue Square
XO Hotels Blue Square Værelse - adskilte senge
Amsterdam, Vestholland, Holland 9. okt fra Billund 2 nætter
2.980,- Vælg
Holiday Inn Express Amsterdam-South
Holiday Inn Express Amsterdam-South Værelse - adskilte senge
Amsterdam, Vestholland, Holland 15. dec fra Aalborg 3 nætter
3.609,- Vælg
Bedøm rejsemål (84 bedømmelser)
4.6

Amsterdam – Verdens cykelhovedstad

Vil du til en af de hovedstæder i Europa, der kan byde på alt fra festivaler og koncerter til spændende og lærerige ture på museer? Så er en storbyferie i Amsterdam noget for dig.
Udover dette kan du i gaderne i Amsterdam finde et væld af caféer og restauranter, hvor du kan smage klassiske hollandske retter eller en hollandsk fortolkning på udenlandske retter. Det kan du eksempelvis gøre i De Pijp-kvarteret. Amsterdam er Hollands største by, men byen virker som en hyggelig lille landsby. Oplev fire af de store museer Stedelijk, Rijks, Diamant og Van Gogh smukt beliggende omkring den grønne plads Museumplein. Tag på kanalrundtur, se de smukke huse fra vandsiden, drik din kaffe på den livlige Dam Plads eller mærk frisindet og den liberale holdning til livet i Red Light District.

Flotte og karakteristiske gader

De amsterdamske gader er særdeles karakteristiske, hyggelige og helt jordnære. Der er de smukkeste kanalhuse i gaderne, som du med garanti vil finde charmerende. Du vil med en gåtur i Amsterdams gader kunne bevæge dig langs byens mange flotte kanaler, som giver ro i sindet.
I disse kanaler er der også vuggende husbåde udsmykket med blomster. Disse husbåde vil vugge fra side til side i takt med kanalernes rolige boliger. Det er i høj grad disse husbåde, der er med til at gøre byen så charmerende.

Kanaler indbyder til kanalrundfart

De mange kanaler giver ikke kun fordele, når du går langs dem og nyder husbåde, flotte broer, beplantninger, æstetiske bygninger, monumenter osv. De giver nemlig også naturlig anledning til kanalrundfart, som du kan finde mange steder i Amsterdam.
Her kan du opleve husbåde fra tætteste hold, se byens flotte huse og bygninger fra en anden vinkel og opleve byen lidt som en flue på væggen.

Attraktioner for enhver smag

Udover en attraktion som kanalrundfart kan du finde museer, Keukenhof, Madame Tussauds, shoppingscentre, slotte, stadiontur og lignende. Du kan opleve historiske monumenter, museer osv. på tætteste hold, og i denne by med så mange historiske begivenheder og kendte kunstnere. Amsterdam er også et synonym for fodbold for mange hollændere. Fodboldstemning og stadionet opkaldt efter Hollands måske nok største fodboldstjerne, Johan Cruijff, kan du også opleve i denne smukke by.

Oplevelser i Amsterdam

Lej en cykel – Føl dig som en lokal, lej en cykel og benyt dig af alle de gode muligheder der er for at cykle rundt i Amsterdam. Kør rundt i den gamle by, langs kanalerne eller prøv at parkere din cykel på Central Station. En cykelparkering i flere etager med plads til 7.000 cykler.

Anna Franks Hus – Få en meget bevægende oplevelse og beretningen, i dette museum for den jødiske dagbogsskriver Anna Frank. Se det lille hemmelige anneks som var skjulestedet for hende familie og fire andre, som gemte sig for nazistisk forfølgelse. Gå af de stejle smalle trapper, oplev hvordan de boede og bliv sørgmodig over den triste historie.

Museer – Besøg Van Gogh museet med verdens mest omfattede samling af hans berømte værker eller Rijks museet, der er Hollands nationalmuseet med en utrolig samling af hollandsk kunst. Mærk historiens vingesus, når du besøger det gamle kanalhus Museum Van Loon eller bliv imponeret over den store samling af kunstværker på Joods Historisch museet. Amsterdam er et unik skatkammer for de kunstinteresseret, med sine mange museer.

Kanalrundfart – Oplev de smukke kanalhuse, når de spejler sig i vandet og se de smukt udsmykkede husbåde, imens du sejler på kanalerne. Opdag de mange smukke broer som Magere Burg eller Broen på hjørnet af Reguliersgracht og Herengracht, hvorfra der er udsigt til hele 15 enestående broer. Disse kanaler er symbolet på Amsterdam med stor kulturel og historisk værdi. Oplev disse kanaler og bliv overbevist om, hvorfor de er på UNESCOs verdensarvsliste.

Oude Kerke – Overvær en søndagsgudstjeneste, se de smukt udsmykket søjler, det verdensberømte orgel, de sjældne loftmalerier elle nyd de flotte glasmalerier i byens første sognekirke og byens ældste monument.

Dam Pladsen – Pladsen som af de lokale kalder de Dam er en arkitektonisk stjerneparade. Mærk pulsen, livet og optræden på den livlige plads i smukke omgivelserne af det tidligere rådhus Koninklijk Paleis, nu Kongeslottet hvor du indenfor kan føle dig kongelig i et par imponerende sale. Den smukke kirke Nieuwe Kerk eller shop igennem i det kendte stormagasin De Bijenkorf.

Oplevelser med børn – Giv børnene lærdom på Tropenmuseum, lad dem blive oplyst om forholdene i udviklingslandene og få deres oplevelser levendegjort med dufte og lyde. Lej cykler, sejl i kano eller tag en tur med den historiske sporvogn i parken Amsterdamse Bos eller hele familien kan få viden gennem leg på Amsterdams eksperimentarium Nemo.

Kombinere et besøg i Zoo med Planetarium, Botanisk have, Geologisk og Zoologisk museum i Artis. Se dyr fra hele verden i Zoo, tag på en tur gennem universet i Planetariet, mærk varmen i det tropiske regnskovshus i Botanisk have, planeternes udvikling på det Geologiske museum og udstillingen på Zoologisk museum.

Shopping – Oplev smukke hyggelige speciel butikker langt væk fra de internationale kædebutikker. Tag til den fantastiske smukke bydel i Amsterdams centrum, hvor du finder de 9 Straatjes (ni små gader). Her kan du kombinere shopping i trendy butikker samtidig med at du får indblik i den antikke arkitektur.

Oplevelse udenfor byen

Ajax museum – Den unikke oplevelsen for enhver fodboldentusiast kun 15 minutter med tog fra centrum. Se det imponerende stadium Amsterdam ArenA, oplev det interaktive museum, som vækker minder om klubbens største bedrifter eller tag på en rundvisning på det enorme stadium. Måske skal du opleve en fodboldskamp og blive imponeret over stemningen på dette stadium med plads til 50.000. 

Rejsebureauer med storbyferier til Amsterdam

  • Billige storbyferier med Escapeaway
  • Billige storbyferier med SOLFAKTOR
  • Billige storbyferier med Spies
  • Billige storbyferier med TripX

Populære storbyer i Nordeuropa

Find rejsen til Amsterdam her

Læs mere om Amsterdam på vores blog