Rejser til Berlin

Rejser til Berlin

Berlin er en af danskernes absolutte storbyfavoritter, og det er ikke uden grund. Vil du gerne afsted? - Så kan du finde pakkerejser med fly og hotel her.

Rejser til Berlin - pakkerejser til Berlin, Tysklands dejlige hovedstad

Bedøm rejsemål
4,7
(20 bedømmelser)
Berlin, Tysklands dejlige hovedstad, er en af de mest populære europæiske storbyer at holde ferie i for danskerne. Rejser til Berlin er fyldt med storslåede og hyggelige oplevelser for alle aldre, og så er det en af de billigere byer at holde ferie i.

Berlin er altid en dejlig by at besøge med sin skønne stemning, spændende og sjove attraktioner, sine glimrende caféer og restauranter, og sit hyggelige byliv.

Berlinmuren og de verdenskendte seværdigheder

Berlin er en af de byer, som du kan besøge igen og igen og stadig have attraktioner og oplevelser til gode.
Der er et hav af seværdigheder, du kan give dig i kast med, lige fra Berlinmuren og det høje tv-tårn på Alexanderplatz til Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Rigsdagen, domkirken Berliner Dom etc.

Desuden byder en rejse til Berlin på muligheden for at opleve kunst- og kulturliv i verdensklasse, koncerter, kanalrundfarter, festivaler, storslået shopping eller besøg i byens mange parker.

Berlins dejlige stemning

Muligvis får du den bedste oplevelse af Berlin, hvis du vælger at gå rundt og se byen sådan lidt på må og få. Afsæt i hvert fald en hel dag til bare at nyde byen uden at have planer.

Store dele af Berlin blev ødelagt under Anden Verdenskrig, og i dag fremstår byen som et kludetæppe af forskellige bygninsstilarter – det er meget underholdende at lægge mærke til.

Desuden er Berlin en by med mange og meget forskellige bydele, som alle har hver deres interessante liv og atmosfære. Derfor giver en – og meget gerne flere – gode gåture på dine rejser til Berlin dig mulighed for at snuse til mangfoldigheden og forskelligheden, som byen består af.

Andre oplevelser på din pakkerejse til Berlin

Hvis du er glad for mad, godt kan lide en god kop kaffe eller holder af at nyde en velskænket øl, så er en tur til Berlin lige noget for dig.

Restauranter med mad fra stor set hele verden ligger og venter på dig. Kaffebarer med dygtige baristaer, der laver kaffekunst. Lokal mikrobrygget øl eller velkendte mærker på flaske. Du kan få det hele på en pakkerejse til Berlin – og det uden, at det koster en formue.
Priser på restaurant, café- eller barbesøg er betydeligt lavere, end i Danmark, så du kan godt tillade dig at være lidt ekstra god ved selv.

Fly og hotel til Berlin

Mange danskere vælger at flyve, når de skal rejse til Berlin. Det skyldes blandt andet at flyvetiden er ganske kort, og at du ofte kan få billige flybilletter.
Der er hoteller for enhver smag og pengepung, så du kan nemt sammensætte lige den ferie i Berlin, du ønsker dig.

Hvis du gerne vil købe pakkerejser til Berlin, hvor der både er inkluderet fly og hotel til Berlin, så kan du se søge efter det i søgeformularen øverst herpå siden.
Hvis du derimod hellere vil købe flybilletter og hotelovernatning hver for sig, så skal du søge i Flybilletter og Hotel, som du finder i vores menu.

Det kan være en god idé at booke fly og hotel til Berlin i god tid, for der er altid mange, der tager dertil. Og så bliver flybilletter dyrere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen.

Hvornår er det bedst at besøge Berlin?

Du kan rejse til Berlin året rundt, for byen er et dejligt bekendtskab uanset årstid. Foråret er fyldt med lysegrønne lindetræer, udendørs caféliv og blomster. Det kan være varmt at holde ferie i Berlin midt sommer, men byen er blændende smuk i solskinnet, og du kan tage en dukkert ved et af byens friluftsbade. Efteråret er til hygge og kulturelle indendørsaktiviteter. Og endelig kan du opleve pynten og de mange traditionelle julemarkeder på ferier i Berlin i juletiden og de kolde vintermåneder. Jo, Berlin er en skøn by hele året.

Charterrejser til rejsemål i Tyskland

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Berlin?

Du kan rejse til Berlin fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterbureauer med charterrejser til Berlin

Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med TripX
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.