Aftenbillede af en oplyst bro med statuer af løver. Smuk himmel og bygninger i baggrunden.

Billige flybilletter til Budapest

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Leder du efter en billig flybillet til Budapest, er du kommet til rette sted. Budapest er Ungarns fantastisk smukke hovedstad. Oplev byens utallige seværdigheder, spis på en af de mange, lækre restauranter, tag på sejltur på Donau. Hav en rigtig dejlig rejse til Budapest.

Billige flybilletter til Budapest

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
27. maj 29. maj
BLL
BUD
BUD
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 228,- Vælg
10. jun 14. jun
BLL
BUD
BUD
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 233,- Vælg
12. jun 16. jun
BLL
BUD
BUD
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 237,- Vælg
29. maj 31. maj
CPH
BUD
BUD
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 260,- Vælg
24. jun 28. jun
BLL
BUD
BUD
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 269,- Vælg
11. jun 14. jun
CPH
BUD
BUD
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 298,- Vælg

Find en billig flybillet til Budapest

Er du til smukke bygninger, fantastisk shopping, store seværdigheder, skønne pladser, glimrende restauranter og caféer, spa-oplevelser udover det sædvanlige og utroligt, lækker mad, så er en ferie i Budapest lige noget for dig.

Storbyliv

Med de mange bygninger i forskellige stilarter, Donau-flodens drivende vandmasser, det imponerende parlament og den gamle borg er der en helt fantastik stemning i Budapest, der måske er den smukkeste hovedstad i hele Østeuropa.
Historiens vingesus er fejet hen over byen, og befolkningen har oplevet lidt af hvert i den gamle by. I Budapest blomstrer den helt særlige stemning af råt og ærligt kulturliv, som du finder i de østeuropæiske storbyer, og samtidig er byen smuk, behagelig og utrolig ferievenlig for sine feriegæster. I dag er Budapest helt i toppen af populære feriebyer i Europa, og med en billig flybillet er det let selv at komme af sted og opleve Ungarns dejlige hovedstad.

Buda og Pest

Donau-floden deler Ungarns smukke hovedstad op i to dele, nemlig Buda og Pest.
Bydelen Buda er et skønt og roligt område at besøge. Her ligger mange smukke, gamle huse og forretninger. Og så er det her, du kan finde det flotte citadel, med byens gamle borg, beliggende på en høj bakke. Der med en helt fantastisk udsigt ud over Budapest fra borgen, og børn og barnlige sjæle kan med lethed se både riddere og smukke prinsesser for sig, når de er her. Er du i Buda, må du bestemt ikke gå glip af den store og meget smukke Mathias-kirke og området derved.
I Buda ligger også det berømte Gellert-bad, som absolut er et besøg værd! På den østlige flodbred ligger Pest med den ualmindeligt smukke parlamentsbygning, der meget ligner Palace of Westminster i London.
Pest er i det hele taget stedet at være, hvis du er til pulserende storbyliv med masser af kultur, shopping, lækre caféer og store seværdigheder. Her er også spændende markeder, hvor du kan købe alt fra frugt og grønt, til legetøj og lokale souvenirs.
Så find dig en billig flybillet til Budapest, og nyd livet på en dejlig restaurant ved de store boulevarder i byen.

Besøg et af Budapests mange bade- og spasteder

Lige nedenfor citadellet ligger et af Budapests mange kildevandsbade, hvor vandet i bassinerne er naturligt opvarmet kildevand, der kommer op fra jorden under bygningen.
Besøg for eksempel det verdensberømte Gellert-bad og spa, hvor du kan svømme i smukke indendørs bassiner, der er omgivet af høje søjler. Du kan også gå udenfor og bade i de store udendørs pools, der er meget populære på de varme sommerdage. Du kan se lokale spille backgammon på poolkanten – kildevandsbadene i Budapest er nemlig ikke kun for turisternes glæde.
Forkæl dig selv med en gang lækker massage eller en af den mange forskellige hud, ansigts- eller helkropsbehandlinger, der tilbydes her – du vil aldrig fortryde sådan en oplevelse!

Populære lufthavne med fly til Budapest

Populære rejsemål i Østeuropa