Billige flybilletter til Ungarn

Billige flybilletter til Ungarn

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Er du på udkig efter en billig flybillet til Ungarn, er du kommet til rette sted. På Travelmarket kan du finde billige flybilletter til smukke Ungarn med den dejlige natur, den spændende historie, den lækre mad, og den enestående og meget populære hovedstad, Budapest. Hav en dejlig rejse til Ungarn.

Billige flyrejser til Ungarn

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.
Bedøm rejsemål (196 bedømmelser)
4.6

Flyv til Ungarn

Det forbløffende, interessante og specielle Ungarn ligger i hjertet af det centrale Europa og er især kendt for sin perle til hovedsted, Budapest. Men langsomt har de kvalitetsbevidste rejsende fået øjnene op for resten af Ungarn, der rummer utallige muligheder.

Landet er i en spændende udvikling, hvor det traditionelle konstant sammenflettes med kunstneriske, avantgardistiske bølger. Som følge af Ungarns brogede historie mener mange i dag, at man i Ungarn finder den mest eksotiske del af Europa.

Det specielle Ungarn

De fleste af landets byer er et genialt sammensurium af arkitektoniske udtryk, hvor romerske ruiner, middelalderlige bygninger, barokkirker, neoklassiske seværdigheder blandet sig med den gennemgående Art-Nouveau og Jugend-stil. Ungarns historiske fortid kommer smukt til udtryk i byernes sammensatte facader.

Ungarn har en overraskende varm og lang sommer, hvorfor man til tider kan længes efter en dukkert i dette land uden kyststrækninger. Heldigvis findes Centraleuropas største indsø, hvor især indbyggerne i Budapest strømmer til i de varme sommerdage.

Mange rejsende har også stor succes med at rejse rundt i Ungarn, som er en billig fornøjelse. Familier overnatter på campingpladser, i mobilehomes eller i Ungarns små hyggelige landsbyer, mens den energiske ungdom fester og hygger sig på Ungarns hostels. Mange slår et smut forbi Ungarns vingårde på turen, hvor den lokale vin kan smages og købes.

Som noget helt specielt er Ungarn og dets indbyggere kendt for deres hang til termalbade. De lokale, venlige familier samles her, hvor børnene leger trygt, mens de ældre slapper af. Man finder badene overalt, i alle forskellige afskygninger og med alskens forskellige formål – det eneste fælles er den lave pris, som også gælder for resten af Ungarn.

Perlen Budapest er selvfølgelig et besøg værd. Her findes de smukkeste termalbade side om side med ruiner, violinmusik og gullasch. Ungarn er det eksotiske Europa, så prøv finde din flybillet i dag.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Ungarn:
København til Budapest
7. december til 9. december fra kr. 228,-

De mest populære lufthavne i Ungarn

Populære rejsemål i Østeuropa

Find rejsen til Ungarn her

Find inspiration til Ungarn her

Læs mere om Ungarn på vores blog