Billige flybilletter til Pristina – Kosovo

Billige flybilletter til Pristina – Kosovo

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Pristina - Kosovo

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
29. feb 7. mar
CPH
PRN
PRN
CPH
Austrian Air LC Busre 1 stop
Pegasus Airlines 1 stop
Fra kr. 833,- Vælg
27. jan 3. feb
CPH
PRN
PRN
CPH
EasyJet LC Busre 1 stop
LC Busre EasyJet 1 stop
Fra kr. 879,- Vælg
9. jan 23. jan
CPH
PRN
PRN
CPH
Wizz Air 2 stop
LC Busre Wizz Air 2 stop
Fra kr. 931,- Vælg
24. apr 22. maj
CPH
PRN
PRN
CPH
EasyJet 1 stop
EasyJet 1 stop
Fra kr. 1.259,- Vælg
27. apr 25. maj
CPH
PRN
PRN
CPH
Austrian Air 1 stop
Austrian Air 1 stop
Fra kr. 1.290,- Vælg
23. apr 28. maj
CPH
PRN
PRN
CPH
EasyJet LC Busre 1 stop
EasyJet 1 stop
Fra kr. 1.295,- Vælg

Kom til Pristina med billige flybilletter

Billige flybilletter til Pristina
Med et anslået indbyggerantal på en halv million er Pristina den største by og hovedstaden i Kosovo. Der findes en række turistattraktioner, der bestemt er et besøg værd i Pristina. Det gælder bl.a. nationalmuseet, hvor der er gratis entré for alle, og glem endelig ikke Pristinas etnografiske museum, der prydes med både film og musik. Museet huses også i to fantastiske bygninger fra hhv. det 18. og 19. århundrede.

Når du har købt dine flybilletter til Kosovo venter der dig spændende oplevelser i det 10.887 km2 store land. Du kan fx hike, vandre, klatre på klipper og bestige bjerge. Det højeste bjerg i Kosovo er “Gjeravica”, som er 2.656 meter højt og ligger i Accursed Mountains National Park. Næsten 11% af Kosovo er beskyttet i form af nationalparker og reservater, hvor du kan nyde søer, vandfald og skove.

I Kosovo bor der knap 2.130.000 indbyggere, hvor flertallet taler albansk. Kun 3% taler serbisk. Rigtig mange taler også engelsk og tysk, især den yngre generation. I sjældnere tilfælde taler de også italiensk.

Flybilletter til Pristina vil give dig oplevelser i Kosovos kontinentale klima, som er kendetegnende ved, at der er rigtig store temperaturudsving med meget varme somre og kolde vintre med sne. Mange steder er bjergene derfor også populære som vinterdestinationer.

Alt for kaffeelskere i Pristina
Holder du meget af kaffe, er Pristina for dig, da byen bugner med cafeer overalt, hvor de fleste af dem er fyldte med unge mennesker. Af hele Kosovos befolkning anslås 53 procent til at være under 25 år gamle, og vær derfor ikke overrasket over at møde mange unge i Pristina. Desuden er der smag for en meget simpel tøjstil på tværs af arbejdsklasserne, så lad endelig nysgerrigheden spire på cafeerne.

Pristinas lokale elsker turister!
De lokale i Pristina holder meget af at tale med turister udefra, så vær ikke bange for at starte samtaler. Det kan i den grad også opleves i bylivet, hvor gaderne er meget sikre, og barer og cafeer holder åbent til langt ud på natten. Kodeordet til disse tider er ”Peja” – der udtalt korrekt burde kunne anskaffe dig en øl overalt i byen.

I modsætning til hvad man kender hjemmefra, er bylivet i Pristina meget anderledes. Folk færdes op og ned af gaderne frem for at gå på dyre klubber, hvilket medvirker til meget bevægelse i byen døgnet rundt. Der findes ikke noget mål for de lokales byture, tværtimod handler det om at se så meget som muligt og snakke med vennerne.

Pristina er destinationen for dig, der ikke er bange for at prøve kræfter med en social byferie, og samtidig er rejsens udgifter meget begrænsede med billig kost og logi – og oven i købet billige flybilletter.

Brug søgeboksen øverst til at finde flybilletter til Kosovo.

Læs mere om Kosovo på Globalis.dk

Populære lufthavne med fly til Pristina - Kosovo

Andre populære lufthavne for flyrejser til Serbien

Populære rejsemål i Østeuropa

Find rejsen til Pristina - Kosovo her