By ved solnedgang med silhuetten af en kirke og moderne bygninger i baggrunden.

Billige flybilletter til Serbien

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Serbien

Fra København

Fra Billund

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Billige flybilletter til Beograd / Belgrade

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
7. aug 15. aug
CPH
BEG
BEG
CPH
Wizz Air Direkte
Jat Airways Direkte
Fra kr. 529,- Vælg
16. sep 22. sep
CPH
BEG
BEG
CPH
Wizz Air Direkte
Wizz Air Direkte
Fra kr. 547,- Vælg
2. sep 23. sep
CPH
BEG
BEG
CPH
Wizz Air Direkte
Jat Airways Direkte
Fra kr. 650,- Vælg
15. jun 18. jun
CPH
BEG
BEG
MMX
Jat Airways Direkte
Wizz Air Direkte
Fra kr. 723,- Vælg
16. sep 21. sep
CPH
BEG
BEG
CPH
Wizz Air Direkte
AirBaltic 1 stop
Fra kr. 758,- Vælg
Bedøm rejsemål (235 bedømmelser)
4.6

Find flybilletter til skønne Serbien

OPDAGELSE: Med en flybillet til Serbien er man godt på vej til at dykke ned i den spændende historie og kultur, der både er fascinerende og farverig.

Balkanlandet Serbien strækker sig over et stort område af Central- og Sydøsteuropa. Serbien er delt i en nordlig forholdsvis flad del og sydlig del, der for det meste er bjergrig med 15 bjerge, der er over 2000 meter over havets overflade.

Landet har tre store hovedfloder: Donau, Sava og Tisa. Det meste af landet har fastlandsklima, men mod syd er det mere Middelhavsklimaet, der er fremherskende.

Serbien har de vidunderligste landskaber og en række kulturelle og historiske monumenter, helbredende kurbade, jagtmarker og fiskeriområder. Den kombination er fuldt berettiget begyndt at trække turister til.

På Travelmarket.dk kan man søge enkelt- eller returbilletter. Det er også muligt at få en besked på e-mail, hvis der dukker en billigere flybillet op til skønne Serbien.

Beograd – Balkans Paris

Beograd er for Balkan, hvad Paris er for Europa. De historiske områder og bygninger i Beograd er blandt byens førende attraktioner. Det er eksempelvis Nationalmuseet , der er erklæret monument for kultur af stor betydning. Museet huser over 400.000 genstande, herunder talrige kunstmestre som Tizian, El Greco, Paolo Veronese, Diego Velázquez, Giovanni Battista Tiepolo, Rubens, Anthony van Dyck, Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Marc Chagall, Wassily Kandinsky, Amedeo Modigliani, Paja Jovanovic, Ivan Mestrovic og mange andre. Turister bør også se National Teateret, Kalemegdan fæstningen og Parlamentet for blot at nævne nogle få.

Hertil kommer Beograds mange parker, monumenter, museer, caféer, restauranter og butikker på begge sider af floden. Bakketoppen Avala giver en god udsigt over byen. Josip Broz Titos mausoleum, kaldet Kuca Cveca, Blomsterhuset, er også populært blandt turister, der flyver hertil fra hele verden. Jugoslavien har genvundet sin tiltrækningskraft.

Beli Dvor eller Det Hvide Palads var tidligere hjem for den kongelige familie Karadordevic. Det er nu åbent for besøgende, og her finder man mange værdifulde værker af Rembrandt, Nicolas Poussin, Sébastien Bourdon, Paolo Veronese, Antonio Canaletto, Biagio d’ Antonio, Giuseppe Crespi, Franz Xaver Winterhalter, Ivan Mestrovic og mange, mange andre. Balkans Paris er et godt og velvalgt navn for denne skønne hovedstad.

Beograd et mødested

Beograd er hjem for omkring to millioner indbyggere, så der er et rigt storbyliv, som de mange gæster også nyder godt af.

For besøgende i byen er der således gode muligheder for et rigt program af kulturelle, kunstneriske og sportslige begivenheder. Med Sava Kongres Center og mange hoteller er Beograd blevet en af de største kongres- og kongrescentre i Europa.

Skal man stresse af fra møderne er der gode muligheder for det. Tag eksempelvis ud til Ada Ciganlija, der er Beograds største sports- og rekreative område ved floden Sava.

Her er syv kilometer strande og sportsfaciliteter til forskellige sportsgrene, herunder golf, fodbold, basketball, rugby, volleyball, baseball og tennis.

Der er gode muligheder for at udfolde sig i sport som elastikspring, vandski og paintball. Man kan også cykle, jogge eller bare gå en tur.

I løbet af en sommerdag kommer her mellem 200.000 og 300.000 badegæster. Klubber og barer er åbne 24 timer i døgnet, og de har levende musik og holder beach parties. Jo, Beograd bør opleves.

Nattelivet

Det er ikke kun ved floden at nattelivet er godt. Hele Serbien og Beograd i særdeleshed har et fantastisk ry, hvad det angår. Det pulserende, livlige natteliv, de mange klubber og åbenheden tiltrækker mange.

Selv fra de tidligere Jugoslaviske delrepublikker kommer mange på weekendbesøg – især fra Bosnien-Hercegovina, Kroatien og Slovenien – er det populært at vælge Beograds natteliv frem for deres egene hovedstæder.

Konstantin den Store
Nis er tredje største by i Serbien og med 255.295 indbyggere, er det den sjette største by i Balkan. Nis er fødestedet for Konstantin den Store. Der er mange hoteller i Nis, og hvis man er turist her, så bør man se byens centrum og Nis spa. Det er en af de ældste byer i Europa, og den har fra gammel tid været betragtet som byen, hvor øst møder vest.

Det er hjemsted for en af Serbiens ældste kristne kirker fra det 4. århundrede i en forstad til Mediana .

Wellness-ferie i Serbien

Når du flyver til Serbien, så har du samtidig købt flybillet til et land, hvor du sparer penge, hver gang du bruger nogle. Serbien er et land, hvor man få noget for pengene.

Derfor tager mange også efterhånden hertil, fordi de kan tillade sig at forkæle sig selv hver dag. Serbien har nogle af verdens bedste wellness-muligheder, så det kan være en god ide at tage hertil, inden for mange opdager landet og presser priserne op.

Helt tilbage til romertiden var Serbiens mineral spas anerkendte. Allerede dengang gav det anledning til turisme til landet.

Kvaliteten af mineralbadende og Serbiens moderne behandlinger og rehabiliteringsfaciliteter betyder, at mange hævder at have opnået bemærkelsesværdige resultater.

Langt de fleste wellness-hoteller ligger ved foden af bjergene. Et af bedst kendte steder er måske Vrnjacka Banje. Stedet har to tusind års tradition for sundhedspleje.

Spaen har tre mineralvands kilder, hvoraf den ene er varm, og to er kolde. I umiddelbar nærhed af denne spa, er der mange historiske monumenter, der kan dateres tilbage til det 14. århundrede.

Sko Banje er et andet velkendt center, der daterer sig tilbage til romertiden. Det helbredende vand kommer fra flere kilder, og temperaturerne varierer fra 20 til 45 grader celcius.

Serbien har et utal af andre wellness-steder, der er værd at besøge, og turister, der har prøvet det, kommer ofte igen.

Du kan finde den helt rigtige flybillet til Serbien og den bedste pris på Travelmarket.dk. Sæt din “Rejseagent” til at kigge efter “din” flybillet. Når den dukker op – får du besked. God tur til Serbien.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Serbien:
København til Beograd / Belgrade
7. august til 15. august fra kr. 529,-

De mest populære lufthavne i Serbien

Populære rejsemål i Østeuropa