Billede af en flodhavn ved solnedgang med fortøjede både og klassiske bygninger i baggrunden.

Rejser til Serbien

Serbien er et land, som er specielt kendt for dets specielle og detaljerige arkitektur. Landet består nemlig af mange forskellige bygninger, som udsmykker landet på unikke måder, og det er lige netop dette, der tilfører landet den sjæl, som Serbien så kraftigt emmer af. Der er tale om et Balkanland, hvor kulturen fylder væsentligt i alt, hvad er bliver opført, spist og fejret. Serbien byder derfor også på mange anderledes oplevelser, som du ikke oplever i Danmark.

Billige rejser til Serbien

Fra København

Bedøm rejsemål (24 bedømmelser)
4.6

Skift til båd når du har fundet fly og hotel

Du kan benytte dig af Travelmarket.dk til at finde et hotel og fly til Serbien, men når det kommer til transporten i selve landet, så foregår meget af transporten til lands og til vands.
Dette skyldes blandt andet, at flere af landets seværdigheder kan tilkommes med skibs- og bådtransport, hvilket er en oplevelse i sig selv.
Du kan for eksempel besøge fortet Belgrade Fortress med skibstransport. Dette er således også en af landet største attraktioner, der tiltrækker turister fra hele verden.

Oplev kulturen på tæt hold

I og med at Serbien er et traditionsrigt og kulturelt land, så emmer landet også af attraktioner, der fortæller noget om Serbiens historie.
Dette kommer således til udtryk i alt fra museer til store paladser og floder. Hvis du gerne vil opleve den serbiske kultur helt tæt på, så kan du blandt andet besøge følgende attraktioner:

  • Temple of Saint Sava – Den største serbiske ortodokse kirke
  • Drvengrad – Et kloster og et open-air museum med autentisk Serbisk musik
  • Knez Mihailova Street – En fremtrædende gade der huser flere historiske bygninger, som er varemærker i Serbien
  • Nikola Tesla Museum – Et mere moderne aspekt i den serbiske kultur i form af et museum, der er dedikeret til en stor serbisk iværksætter og rollemodel, Nikola Tesla

Er det sikkert at rejse til Serbien?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Serbien, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Serbien.

Charterbureauer med charterrejser til Serbien

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med TripX