Prøv Serbiens hovedstad Beograd med en billig billet

Billige flybilletter til Beograd

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Beograd / Belgrade

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.

Prøv Serbiens hovedstad Beograd med en billig billet

Besøg Beograd, der er hovedstad i Serbien. Byen har 1.710.000 indbyggere, og ligger på bredderne af floderne Sava og Donau. Beograd er bestående af kæmpestore betonpaladser, men i Beograds gamle bydel bliver betonpladerne skiftet ud. Så køb en billig flybillet og find ud af hvad den gamle bydel består af.

Historien om Beograd

Byen Beograd har været Serbiens hovedstad siden år 1403, og er en af de ældste byer i Europa. Navnet på hovedstaden betyder faktisk ”Den Skønne Hvide By.”

Beograd er hjemsted for etniske grupper fra hele det tidligere Jugoslavien. De største etniske grupper er serbere, jugoslavere, rumænere og makedonere.

Hovedattraktioner i Beograd

Det er nemt at finde hovedattraktionen, som er til at finde fra Kneza Mihailova til Kalemegdan, som ligger hævet over bykernen.

Kalemegdan bliver brugt som en fællesbetegnelse for byens gamle fæstning og den omkringliggende park. Fra fæstningen er der en flot udsigt over floderne Sava og Donau, som mødes her. Hovedattraktionen bliver især besøgt af børnefamilier, fordi der her findes det lille tivoli og en zoologisk have. Det er en ganske lille zoologisk have med små indhegninger til dyrene, men ganske værd at besøge.

De grønne områder i Beograd

Beograd har overraskende mange grønne områder. Ud over Kalemegdan skal her nævnes øen Ada Ciganlija, som ligger i Savafloden lige sydvest for centrum. Det er en grøn oase med caféer, cykelstier, minigolf, udendørs koncerter og meget mere. Man kan tage en bus ud til øen, men det nemmeste her vil være at tage en taxa, da det rent faktisk er billigt i Beograd i forhold til Danmark.

Så ønsker man at opleve en østeuropæisk storby, som endnu har sin egen identitet, og en venlig og imødekommende befolkning, skal man skynde sig at bestille en billig flybillet.

Andre populære lufthavne for flyrejser til Serbien

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.