Rejser til Budapest

Rejser til Budapest

Billige rejser til Budapest

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Budapest

Bedøm rejsemål (19 bedømmelser)
4.8

Budapest, også kendt som Østens Paris, er en aldeles flot og charmerende destination at besøge. Floden Donau slænger sig igennem Budapest og deler byen i to oprindelige bydele: Buda og Pest. Budapest byder på brede stræder, hyggelige caféer og flotte bygninger, og det er helt klart anbefalelsesværdigt at aflægge begge bydele et visit. Her hos Travelmarket.dk kan du finde rejser til Budapest, hvilket bringer dig ét skridt tættere på drømmerejsen.

5 ting der er værd at se i Budapest

Budapest bør i særdeleshed opleves til fods, og der er uden tvivl noget spændende at se, hvor end du går hen – uanset om du ønsker at opleve kulturen, gastronomiske oplevelser eller naturen. De mange flotte facader, monumenter og stræder gør destinationen til en smuk og overset perle. Vi har her samlet 5 ting, der er værd at se i Budapest:

  • Margrethe-broen, der forbinder Buda, Pest og Margrethe øen. Du kan blandt andet få god udsigt over broen og byen på toppen af Gellért Hill.
  • Er du interesseret i kultur, er Ungarns Parlamentsbygning et mesterværk i sig selv, der klart er værd at opleve.
  • Budapest er kendt for deres termiske bade, hvorfor du helt bestemt bør aflægge Zéchenyi-badet et visit på sin tur – det kan anbefales og er afslappende.
  • Er du interesseret i Budapests fortid, så er museet ”House of terror” lige noget for dig. Du får indblik i, hvordan Budapest, Ungarn og det ungarske folk var undertrykt længe efter 2. verdenskrig og afbilleder altså landets tidligere rædsler.
  • Ønsker du at udforske byens flotte bygninger, så er Matthias-kirken et besøg værd. Kirken er belagt med tagsten i de flotteste farver.

Find rejser til Budapest hos Travelmarket.dk

Er du på udkig efter den perfekte rejse til Budapest så lad Travelmarket.dk hjælpe dig. Hos os finder du blandt andet pakkerejser eller fly og hotel til Budapest – tilmed til gode priser.

Charterrejser til rejsemål i Ungarn

Charterbureauer med charterrejser til Budapest

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Budapest her

Find inspiration til Budapest her

Læs mere om Budapest på vores blog