Krakow

Storbyferie til Krakow

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Kultur, kunst og historie

En spændende by med masser af stemning

Bedøm rejsemål
4,6
(65 bedømmelser)

Krakow er den by i Polen, der har flest historiske bygninger, monumenter og kunstværker. Byen er præget af at have været landets kongelige hovedstad i mere end 500 år. Dette har bragt en masse smukke kunstværker med sig igennem tiden, hvor det berømte Wavel-slot vogter over dem alle. Krakow byder også på en tankevækkende indsigt i historien bag 2. Verdenskrig. Desuden er byen kendt for at tilbyde gode gastronomiske oplevelser.

Gotiske mesterværker og gamle gyder
En ferie i Krakow er ufuldendt uden et besøg i den gamle bydel. Den velbevarede gamle del af Krakow er et af de få områder, der undslap ødelæggelserne fra 2. Verdenskrig. Her kan du nyde en gåtur, der fører dig igennem de små hyggelige stræder op til højen med kongeslottet.

Alle de gamle gotiske bygninger samt den hyggelige gammeldags stemning får en til at tro, at man på sin ferie i Krakow er rejst tilbage i tiden til dengang, hvor konger regerede over denne mægtige by.

Få en indsigt i den grusomme historie på rejser til Krakow
Når du rejser til Krakow, vil du næsten ikke kunne undgå at stifte bekendtskab med den grusomhed, der har hærget over byen under 2. Verdenskrig.

Krakow var tilbage i tiden det vigtigste kulturelle centrum for polske jøder. Gå en tur rundt i det jødiske kvarter og nyd de smukke bygninger, der har overlevet 2. Verdenskrig. På det moderne museum ”Schindler’s Factory” kan du lære mere om Krakows dystre historie.

I udkanten af Krakow kan du besøge koncentrationslejren Auschwitz, der var nazisternes udryddelseslejr under krigen. Den grusomme historie kommer til live her, når man går igennem porten og ser de hundredvis af barakker, hvor store bunker af briller og sko vidner om de mange mennesker, der aldrig kom herfra.  

Krakow er altså en spændende by, der helt sikkert er et besøg værd.   

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.