Rejser til Krakow

Rejser til Krakow

Billige rejser til Krakow

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Krakow

Bedøm rejsemål (16 bedømmelser)
4.7

Krakow er en by i det sydlige Polen, som specielt er kendt for byens vedligeholdte middelalderkerne. Byens befolkning har igennem mange år gjort en stor dyd ud af at bevare de oprindelige dele af byen, hvorved de har formået at bibeholde gamle bygninger, der stammer helt tilbage fra middelalderen. Mange af disse bygninger kan du finde i den gamle by, som er omringet af natur i form af parker samt af gamle middelaldermure, som også har stået der siden middelalderen. Der er således ikke noget af arkitekturen, der er efterlignet. Du vil på rejser til Krakow altså blive præsenteret for den ægte vare.

Rejser med kultur i hovedsædet

Hvis du, når rejser, ønsker at opleve gammel kultur, så kan Krakow blive din næste rejsedestination. På travelmarket.dk kan du finde fly og hotel i form af pakkerejser til Krakow, så du kan komme ned og opleve byens kultur, som i høj grad afspejler sig i kunst og religion. I Krakow finder du blandt andet mange kirker, hvor befolkningen kan dyrke deres kristne og jødiske tro. Byen er nemlig også kendt for at have et stort jødisk kvarter, som den værner meget om.

Oplev historie både under og over jorden

Meget af Krakows historie handler om et hårdtarbejdende folkefærd, der skulle forsørge deres familier i hårde tider. Dette har sat sit præg på byen, hvilket du både kan se og høre på diverse museer. Men du kan også høre mere om byens historie ved disse seværdigheder:

  • Wieliczka saltmine – En mine som består af kapeller, søer og kamre, der alle er beliggende i Krakows undergrund
  • Wavel Royal Castle – Et royalt middelalderslot der i tidernes morgen var bopæl for den polske kongefamilie, men som i dag fungerer som museum
  • Cloth Hall – Verdens ældste shopping center der i dag også indeholder et museum for polsk kunst.

Charterrejser til rejsemål i Polen

Charterbureauer med charterrejser til Krakow

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Krakow her

Find inspiration til Krakow her

Læs mere om Krakow på vores blog