Rejser til Warszawa

Rejser til Warszawa

Warszawa er Polens hovedstad, og er en by med en dramatisk historie. Under 2. Verdenskrig blev byen stort set jævnet med jorden, men byen har på mirakuløst vis formået at genopbygge sig selv til det bedre. Den gamle bydel blev genopført i samme gamle stil, hvilket sikrede den en plads på UNESCOs verdensarvsliste.

Billige rejser til Warszawa

Bedøm rejsemål
4,8
(15 bedømmelser)

Værd at opleve i Warszawa

Warszawa byder på moderne barer og restauranter, natklubber på stribe og masser af butikker, som du kan shoppe løs i. Derudover gemmer Warszawa på en masse seværdigheder, herunder:
  • Warszawas vartegn er kulturpaladset, der med sine 231 meter giver dig den smukkeste udsigt over denne polske hovedstad. Indeni bygningen finder du museer, biografer, teatre samt restauranter og barer, hvor du kan slå dig løs.
  • Den gamle bydel, herunder Stare Miasto, giver dig mulighed for rigtigt at snuse til den charmerende stemning, der hersker i Warszawa. Brostensbelagte gader samt gamle huse gør den gamle bydel til et beundringsværdigt sted at slentre rundt.
  • Koneslottet hører til blandt de mest populære attraktioner. Slottet er en utrolig smuk bygning inden- såvel som udenfor.
  • Museum Polin er en arkitektonisk skat, der beretter de polske jøders historie. Der er også The Warsaw Uprising Museum, som omhandler de 63 dage, hvor byens befolkning gjorde oprør mod nazisterne under 2. Verdenskrig. Begge museer er uhyre interessante, men det er givetvis også grusomt at mindes denne historie.
  • Chopin museet og Neon museet er værd at besøge, hvis du er kulturentusiast.

Rejser til Warszawa hos Travelmarket.dk

I Warszawa vil du finde levn fra den gamle sovjettid kombineret med moderne tider. Byen er utrolig smuk, og dette vil du hurtigt opdage, når du går dig en tur i den gamle bydel. Overvejer du en tur til denne smukke, historiske storby, så kan du hos Travelmarket.dk finde fly og hotel samt pakkerejser til Warszawa.

Charterrejser til rejsemål i Polen

Charterbureauer med charterrejser til Warszawa

Billige charterrejser med Escapeaway
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med TripX
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.