Fly og hotel til Polen

Fly og hotel til Polen

Bedøm rejsemål
4,9
(9 bedømmelser)
Polen er ofte kendt som værende et land, du rejser til, hvis du gerne vil stå på ski med familie og venner. Men selvom landet er ideelt til at dyrke skisport, så er Polen også et yderst smukt land at besøge om sommeren, når skiene bliver lagt på hylden. For selvom der ikke altid er tale om de varmeste temperaturer, så har planteliv, arkitektur og attraktioner fået lov til at gro i landet, hvorved flere festlige arrangementer er opstået gennem tiden.

Blomstrende festivaler

Gennem årene er der i Polen opstået mange forskellige festivaler, som hver især hylder en eller flere dele af den polske kultur.
I sommerperioden kan du for eksempel opleve Den jødiske kulturfestival og Sommer Jazz festivalen, som begge repræsenterer den polske arv.
Men det er ikke kun festivalerne, som også gør Polen smuk om sommeren. Landets mange kirker er nemlig også med til at give Polen et kulturelt og detaljerigt præg samt et sted, hvor befolkningen kan dyrke deres tro og kultur.

Store oplevelser i Polen med fly og hotel

De største oplevelser i Polen skal ofte findes i landets storbyer og specielt i hovedstaden Warszawa.
Hvis du vil finde et fly og hotel til Polen, kan du derfor få hjælp hos Travelmarket.dk til blandt andet at finde et hotel med en god beliggenhed i forhold til den storby, som du gerne vil opleve seværdighederne i.
I Storbyerne kan du for eksempel besøge:
  • Palace of Culture and Science, der er et sovjetisk landmærke for kunst og kultur, som stammer tilbage fra 1950’erne.
  • Warsaw Old Town, som er en gammel by, hvori du finder Det Royale Slot og mange fine restauranter.
  • Museum of King Jan d. III´s Palace at Wilanów, der er et royalt palads, som også indeholder et museum samt mange fine haver.

Charterrejser til rejsemål i Polen

Charterbureauer med charterrejser til Polen

Billige charterrejser med Escapeaway
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med TripX
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.