Polen er meget mere end du tror

Billige flybilletter til Polen

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Hvad koster flybilletter til Polen?

Flybilletter til Polen koster normalt mellem kr. 100 og kr. 400. Vores brugere har fundet flybilletter helt ned til kr. 22.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Polen?

Typisk er det billigst at flyve til Gdansk, når du skal besøge Polen. Tjek også gerne priser til Krakow og Warszawa, når du skal finde din flybillet til Polen.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Polen?

De billigste flybilletter til Polen fås normalt med afrejse fra København eller Billund. Tjek også afrejse fra Aalborg, Hamborg og andre byer.

Hvilke flyselskaber flyver til Polen?

Ryanair, Air France, KLM, LOT, Norwegian, Lufthansa og SAS er nogle af de flyselskaber, som du kan flyve med, når du tager på flyrejser til Polen.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Polen?

En direkte flyvning fra Danmark til Polen tager cirka 1 time. Skal du have et stop undervejs, kan rejsen tage fra 4 timer og opefter.

Polen er meget mere end du tror

Det eventyrlige Polen udmærker sig som et kulturelt og historisk europæisk centrum og har utallige steder optaget på UNESCOs liste over verdensarven.

Landets lave prisniveau, kombineret med billige flybilletter dertil, gør Polen til en ideel rejsedestination for familien, ungdommen og større grupper. Polen prioriterer sin historiske og kulturelle arv meget højt, hvorfor man kan dele utallige oplevelser der ikke findes andre steder i verden.

Polens særlige byer

Polens byer brillerer i kraft af deres forskellighed og mangfoldighed. Her findes alt fra gigantiske metropoler, der rummer alverdens spændende, alternative kvarterer og skyskrabere, historiske åndehuller og traditionelle, gæstfri landsbyer. I Polens hovedstad, Warszawa, møder den historiske arvs fortryllende bygninger de hypermoderne arkitektoniske mesterværker. Byens stemning er præget af en pulserende energi, og mange unge søger hertil for at opleve det spændende, trygge natteliv i byens alternative kvarterer.

Centrum af landets gamle hovedstad, Krakow, er optaget på UNESCOs liste over verdenarv. Byen ligger ved floden Wisla, som er en smuk kompagnon til de historiske bygninger der findes i byen. Især Wawel komplekset og Mariakirken er to uundværlige besøg i Krakow. Ikke langt fra byen findes endnu en højtplaceret UNESCO arv, den over 700 år gamle saltmine Wieliczka, der tiltrækker besøgende fra hele verden. I både Warszawa og Krakow findes desuden mange gode eksempler på den fantastiske madkultur, som Polen står for – begge byer har også Michelin stjernede restauranter.

Indløs billet til Polens arv og naturUNESCO har som et afskrækkende minde også sat den verdensberømte koncentrationslejr Auschwitz på deres liste. I lejrene og det tilhørende museum berettes historien om de polske jøders lidelser og kamp mod nazisternes ondskab. Udstillingen er stærkt berørende. Uden for byerne findes Polens mange, ekstraordinære nationalparker, som bestemt bør besøges. Parken Bialowieski har også fundet vej til UNESCOs liste. Polens værner smukt om sin kulturelle arv.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Polen:
Billund til Gdansk
12. oktober til 15. oktober fra kr. 1,-

Bedøm rejsemål
4,7
(188 bedømmelser)
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.