Tallinn ved solnedgang med tårne og kirkespir, mod en himmel i farverigt skær.

Billige flybilletter til Tallinn

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Hos Travelmarket kan du finde en billig flybillet til Tallinn. I smukke Tallinn kan du finde gamle, middelalderbygninger og en stor borg, smalle, hyggelige gader, lækre restauranter, glimrende forretninger, og en historie om Dannebrog. Hav en skøn rejse til Tallinn.

Billige flybilletter til Tallinn

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
16. sep 20. sep
BLL
TLL
TLL
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 353,- Vælg
19. aug 23. aug
BLL
TLL
TLL
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 642,- Vælg
16. sep 19. sep
BLL
TLL
TLL
BLL
AirBaltic 1 stop
AirBaltic Direkte
Fra kr. 677,- Vælg
24. sep 29. sep
BLL
TLL
TLL
BLL
SAS 1 stop
AirBaltic Direkte
Fra kr. 773,- Vælg
1. aug 4. aug
BLL
TLL
TLL
BLL
AirBaltic Direkte
AirBaltic Direkte
Fra kr. 824,- Vælg
11. dec 15. dec
CPH
TLL
TLL
CPH
AirBaltic 1 stop
AirBaltic 1 stop
Fra kr. 877,- Vælg

Flybilletter til Tallinn

Lad din næste rejse gå til Tallinn. Vi har samlet alle de billige flybilletter til Tallinn lige her i vores søgemaskine, så når du skal bestille din rejse, behøver du kun kigge et sted. Her finder du, som sagt, de billigste flybilletter, så tag et kig rundt i vores søgemaskine og bliv inspireret.

Besøg den legendariske og historiespækkede by Tallinn, som er byen, hvor Dannebrog ifølge sagnet faldt ned i 1219. Mærk historiens vingesus i denne betagende storby, hvor nyt møder gammelt, og hvor det er umuligt at kede sig.

Tallinn betyder oprindeligt Danskerbyen, og det hænger sandsynligvis sammen med det faktum, at byen og den nordlige del af Estland hørte under Danmark i omkring hundrede år indtil 1346. Danmark har derfor sat sit præg på byen, så tag dig tid til at læse lidt historie, inden du bestiller dine flybilletter til Tallinn, det vil give oplevelserne en ekstra dimension.

I 1991 blev Tallinn igen hovedstad i Estland, og når man ankommer til byen, kan man straks mærke det pulserende storbyliv, som efterhånden er blevet en del af byen. I Tallinn får man nemlig både en gammel middelalder by med brosten og moderne arkitektur og travle kaffebarer.

Seværdigheder er der nok af i Tallinn, besøg for eksempel en af byens mange kirker eller kig nærmere på den imponerende gamle bymur fra middelalderen, som strækker sig over 1,9 km.

Efter en lang gåtur rundt i byen, er det tid til afslapning, og hvad er bedre til det end wellness og massage? Byen er kendt for sine mange wellness og spa tilbud, så læn dig tilbage og nyd en ferie, hvor kroppen er i centrum. Prisniveauet er en del lavere end i Danmark, uden at det går udover kvaliteten, og du vil med garanti være ladet op til, hverdagen kalder igen. Inviter din mand eller kone med og lad ferie stå i romantikkens tegn.

Smag på det estiske køkken, der tager dig tilbage til Middelalderen eller lad dig forføre af det moderne og nyskabende gourmet køkken. I Tallinn er der et væld af smagsoplevelser, du må prøve, så gå på opdagelse i byens mange spændende spisesteder.

Tallinn er blevet mere og mere populær i løbet af de senere år, hvilket først og fremmest skyldes den korte flyvetid, og at det er nemt at få fat på billige flybilletter til Tallinn. Og når man først har besøgt byen, kan man ikke undgå at blive vild med byen. Her er stort og småt, nyt og gammelt på én gang, så book allerede nu din og din families flybilletter til Tallinn.

Travelmarket ønsker dig held og lykke med at finde de billige flybilletter.

Populære lufthavne med fly til Tallinn

Populære rejsemål i Østeuropa