Panoramaudsigt over Tallinn med røde tage, spir og tårne under en aftenhimmel.

Billige flybilletter til Estland

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Estland

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Billige flybilletter til Tallinn

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
22. sep 26. sep
BLL
TLL
TLL
BLL
AirBaltic Direkte
AirBaltic Direkte
Fra kr. 373,- Vælg
5. sep 8. sep
BLL
TLL
TLL
BLL
AirBaltic Direkte
AirBaltic Direkte
Fra kr. 385,- Vælg
29. aug 19. sep
BLL
TLL
TLL
BLL
AirBaltic Direkte
AirBaltic Direkte
Fra kr. 394,- Vælg
18. okt 21. okt
BLL
TLL
TLL
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 651,- Vælg
26. sep 30. sep
BLL
TLL
TLL
BLL
AirBaltic Direkte
AirBaltic 1 stop
Fra kr. 655,- Vælg

Billige flybilletter til Tartu

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
21. aug 28. aug
BLL
TAY
TAY
BLL
Finnair 1 stop
Finnair 1 stop
Fra kr. 2.630,- Vælg
Bedøm rejsemål (246 bedømmelser)
4.6

Find flybilletter til Østersøens friske perle Estland

BALTIKUM: Den nordligste af de tre baltiske stater, Estland, har kølige somre på grund af nærheden til Østersøen, men landet trækker alligevel flere og flere turister til. Turister flyver hertil for at opleve den specielle nordeuropæiske charme og friskhed.

Tæt ved Finland og med grænse til Rusland og Letland ligger det lille Estland. Selvom landet ikke syner af meget på et landkort, har landet især efter dets indtræden i EU i 2004 fået godt tag i turisterne – faktisk er antallet af besøgende vokset med hele 30 procent siden dengang. Måske fordi man som turist får meget for pengene. Estland er nemlig stadig et billigt land at være feriegæst i.

En flybillet til Estland er på mange måder samtidig en tur tilbage i vores fælles historie. Overalt ses bygninger, der vidner om et lille land, som mange gerne ville være herre over.

I århundreder herskede tyskere, danskere, svenskere, polakker og russere over Estland, der endelig opnåede en kortvarig selvstændighed i 1918, indtil Sovjetunionen besatte landet i 1940.

I 1991 genvandt Estland sin selvstændighed, og den sidste russiske soldat forlod landet i 1994. I 2004 blev Estland medlem af EU, og økonomien boomede indtil 2007. På trods af finanskrisen, er Estland stadig det mest udviklede af de tidligere sovjetrepublikker.

Når man er landet i lufthavnen i hovedstaden Tallinn, mærker man stort set ikke, at landet tidligere lå i den lukkede østblok, og efter 2011 fik landet sågar euroen som valuta. På Travelmarket.dk kan man søge enkelt- eller returbilletter til Estland.

Korsfarere og kommunister
Estland er virkelig en smuk, lille perle. Landet ligger ud til Finske Bugt i Østersøen og har nogle skønne strande. Det er dog ikke derfor turisterne strømmer til Estland, for somrene er korte og badesæsonen kort. Turisterne kommer for at opleve den rå natur og de mange middelalderlige levn.

Siden 1997 har den gamle bydel i Tallinn således været på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

De mange forskellige konger og herskere efterlod sig en unik blanding af bygninger. Således kan man i Estland tælle over tusind herregårde, der er bygget fra det 13. århundrede og frem. Omkring 200 er tilbage i hel eller delvis stand.

Tallinns gamle bydel er tilsvarende ikke bygget af estere, men af tyske korsfarere, og bymurene og tårnene er næsten intakte. Det giver mulighed for at opleve en aftenhimmel med bymur og tårne som silhuetter mod himlen. Sådanne aftener føler man sig hensat til en tid, hvor riddere og skjoldmøer levede.

Det var desuden også i Estland, at Dannebrog ifølge sagnet faldt ned den 15. juni 1219, Valdemarsdag. På den måde er vores egen historie uløseligt knyttet til esternes.

Den nyere tids historie – den sovjetiske besættelse – kan også opleves på tæt hold i Estland. Er man interesseret i Den Kolde Krig, så er et besøg på den nu øde sovjetiske militærbase Paldiski et must. Her er det lige før, man får kuldegysninger.

Det friske nord
Tyskerne elsker det, og vi danskere er ved at begynde at sætte pris på det: det friske nord. Her hvor regn og rusk ofte præger vejret, gælder det blot om at have den rette påklædning på.

For naturen er smuk i al slags vejr. Det gælder i særdeleshed også her i Estland, hvor Anden Verdenskrig og den efterfølgende besættelse betød lukning af store områder til militær brug. På den måde steg Estlands skovdækning fra 25 til 50 procent.

Det har betydet, at elge, hjorte, los, ulve og bjørne har oplevet et “comeback” i landet. Estland er i dag eksportør af vilde dyr, der bruges til at genoprette bestande i andre dele af Europa.

De tusind øers land
Estland har over 1.500 øer og flotte strande ud til Østersøen. Strandende er bløde sandstrande, og vandet har en gennemsnitstemperatur på 18 grader i sommermånederne. Find et lavvandet sted – og temperaturen vil være højere.

Den største ø er Saaremaa har et flot middelalderslot i byen Kuressaare. Stengærder, stråtag og hjemmelavet øl er alle karakteristiske for Saaremaa. Øen har en lufthavn og kan let nås fra Tallinn.

Tallinn er dog Estlands vigtigste internationale lufthavn, hvorfra der er direkte afgange til alle større europæiske, skandinaviske og baltiske byer. Østpå er der forbindelser til Moskva, St. Petersborg og Kiev.

Det er altså let for turister at komme til og fra det lille, nye medlem af den europæiske klub, så søg efter flybilletter til Estland på Travelmarket.dk. Du kan også vælge at lade rejseagenten holde øje for dig, så får du besked, når der udbydes en flybillet der passer dig. God rejse.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Estland:
København til Tallinn
20. september til 27. september fra kr. 220,-

De mest populære lufthavne i Estland

Populære rejsemål i Østeuropa