Fly og hotel til Estland

Fly og hotel til Estland

Estland udgør, sammen med Letland og Litauen, de baltiske lande. Alle tre lande har tiltrukket massevis af europæiske turister efter Sovjetunionens fald, og det er med god grund.
Estland er et historisk såvel som kulturelt, der vækker interessen iblandt mange turister.
Er du også fanget af dette fængslende og unikke rejsemål? Her hos Travelmarket.dk kan du finde fly og hotel til Estland, så du kan komme afsted på drømmerejsen.

Billige rejser til Estland

Bedøm rejsemål
4,6
(8 bedømmelser)

Værd at opleve i Estland

Estland har meget at byde på, om end mange turister ikke ved dette. Derfor har vi samlet en lang række seværdigheder, der er værd at besøge, hvis du overvejer at rejse til Estland:
  • Er du interesseret i arkitektur, kan du med fordel gå på opdagelse i byerne Tallinn, Tartu og Kuressaare. Her finder du museer og gallerier, der lukker dig ind i Estlands historie.
  • Er du naturelsker, så vil du elske Estlands mange nationalparker, hvor du finder et væld af planter og varieret dyreliv. Du kan blandt andet besøge Lahemaa National Park, som er landets største og ældste nationalpark.
  • Ønsker du en unik oplevelse, bør du besøge den fantastiske ø Saaremaa, der er kendt for sine meteorkratere.
  • Er du vild med naturen, så vil du elske at besøge Keila vandfaldet.
  • Trænger du til at komme væk fra de idylliske byer, så kan du besøge det forladte fængsel Patarei – hvis du tør.

Tallinn er Estlands hovedstad, og er uden tvivl en af Europas flotteste gamle byer. Tallinn er som taget ud fra en eventyrbog, og dette afspejler atmosfæren i byen tilmed. I Tallinn finder du blandt andet følgende attraktioner:
  • TV-tårnet
  • Toompea-højen
  • Alexander Nevskys katedral
  • Den danske konges have

Find fly og hotel til Estland

Estland byder på en rig kultur, historie og en smuk natur.
Overvejer du at aflægge Estland et visit og besøge en af de mange unikke seværdigheder eller den eventyrlige hovedstad Tallinn? Så kan du her hos Travelmarket.dk finde priser på fly og hotel til Estland.
Vi hjælper dig med at stable den perfekte rejse på benene.

Charterrejser til rejsemål i Estland

Charterbureauer med charterrejser til Estland

Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med TripX
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.