Charterrejser til Nice

Charterrejser til Nice

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg

Billige rejser til Nice

Find charterrejser til stoltheden Nice

Bedøm rejsemål
4,4
(51 bedømmelser)
Med sin endeløse sommer, sit pulserende byliv, sin historiske arv og sin geniale beliggenhed, er den franske stolthed Nice en ideel charterrejsedestination for alle slags rejsende.

Hvad enten man kommer som backpacker, par eller familie vil man elske de enestående solnedgange på Promenade des Anglais. I Nice finder man det bedste af den franske madkultur, det sjoveste af det franske byliv og den mest avantgarde og inspirerende kunstscene. Med vores billige charterrejse til Nice kan alle slags rejsende være med til at opleve en af Frankrigs bedste byer.

I Nice lever den franske drøm i bedste velgående: lange, farvede strandpromenader, hvor hyggelige caféer, festlige barer og udsøgte restauranter bader i solnedgangens orange lys, uimodståelige butikker, rosé vin, gallerier, museer og klassisk og moderne arkitektur.

Nice for alle

Med billige charterrejser kan hele familien blive fløjet til denne smukke by og indlogeret på et af de smukke hoteller langs promenaden eller i midten af et af de mange hyggelige kvarterer. De smukke strande er tilgængelige over alt, og her kan man dykke, plaske, lege og slappe af i den bagende sol. Nice er en yderst børnevenlig by, blandt andet grundet den rolige stemning, den venlige lokalbefolkning og de trygge omgivelser.Restauranterne byder på den mest fantastiske mad, hvor skaldyr fra havet og vin fra markerne serveres til gode priser.

Blandt byens utallige museer og gallerier udmærker Musée Matisse og Musée National Marc Chagall som de mest populære, hvor de verdensberømte maleres geniale værker er at finde i enestående arkitektoniske omgivelser.

I Nice finder man også de særlige barer, som man ikke troede fandtes. Her kan man om aftenen nyde sig en kold drink og mærke hvordan stemningen løsnes og bliver mere festlig. Pludselig skubbes bordene til side, og dans og musik breder sig i lokalet.

Charterbureauer med charterrejser til Nice

Billige charterrejser med Hideaways
Billige charterrejser med TripX
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK