Rejser til Den Franske Riviera

Rejser til Den Franske Riviera

Billige rejser til Den Franske Riviera

Udvalgte rejsetilbud til Den Franske Riviera

Bedøm rejsemål (63 bedømmelser)
4.6

Find en billig ferie på den franske Riviera

Med en af de billige charterrejser til den franske Riviera er du sikret et ophold i smukke omgivelser, ligesom der er noget for de fleste aldersgrupper. Rivieraen er en lyststrækning, som går fra det sydlige Frankrig og ind i Italien. Cote d’Azur, som franskmændene kalder deres strækning, betyder den azurblå kyst, og den har fået navnet, på grund af havets klare blå farve, som er så flot og lysende.

Besøger man kysten om foråret eller om sommeren, vil man med det samme blive forelsket i stedet. Alting blomstrer i de grønne omgivelser, så farverne er fantastiske på disse årstider. Det var også derfor, at mange af de store kunstnere fandt deres inspiration her. Picasso og Monet brugte meget tid i løbet af deres levetid her, og du kan i øvrigt se nærmere mere kunst på Picassos museum i Antibes.

Rivieraen er skøn natur og interessante byer

Udover de naturskønne landskaber ved Rivieraen, så er der endda mulighed for at besøge en lang række meget interessante byer i området. Du kan bestille en billig charterrejse til Nice, som er den største by i området, men der er også eksklusive steder som Cannes, kendt for filmfestivalen, og husk også at besøge fyrstedømmet Monaco, som er berømt for berømtheder, lækre biler, både, bling bling og glamour. Monaco er en af verdens dyreste adresser, og en tur til her til vil være et minde, du ikke glemmer.

Efter en dag i byerne, så tag familien med til Marineland. Det er et stort akvarium, Europas største, og du kan blandt andet se shows med spækhuggere dagligt. Efter er det måske tid til en svømmetur? Ved siden af Marineland ligger et stort badeland, som er et fantastisk underholdende alternativ til en tur på stranden. Find en af de billige charterrejser nu.

Charterrejser til rejsemål i Frankrig

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Den Franske Riviera?

Du kan rejse til Den Franske Riviera fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterbureauer med charterrejser til Den Franske Riviera

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Den Franske Riviera her

Læs mere om Den Franske Riviera på vores blog