Roskilde

Billigt hotel i Roskilde

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Få en billig overnatning i Roskilde

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Roskilde er en by på Sjælland, som byder på mange spændende og historiske attraktioner. Det er derfor også et sted, som mange danskere besøger i ferieperioderne, når de skal på et hyggeligt ophold med familien eller vennerne.

På trods af byens popularitet, kan det sagtens lade sig gøre at finde en billig overnatning. Priserne på hoteller i Roskilde varierer et sted mellem ca. 500-1500 kroner pr. nat alt efter, hvor central beliggenheden er, og hvor luksuriøst hotellet er.

Hvis du vil bo billigt, kan du med fordel søge mod et at de mange B&B’s eller vandrehjem, som ligger i udkanten af byen. Herfra kan du let komme ind til centrum, hvis du har bil med eller ved brug af offentlig transport.

En smuttur fra København
Når du overnatter på hotel i Roskilde, er du ikke langt fra Danmarks hovedstad, København. Her er det oplagt at bruge en dag eller to, hvis du har en bil med på turen. Det er let at komme til og fra byen, og i stedet for at betale de høje hotelpriser inde i København, kan du slippe meget billigere afsted med Roskildes hotelpriser.

Du har derfor både mulighed for at udforske de mange attraktioner inde i Roskilde, samtidig med at du kan tage ind og opleve storbymiljøet i København.

Det kan du opleve i Roskilde
I Roskilde er der mange spændende attraktioner, som klart er et besøg værd. Du finder blandt andet den gamle domkirke og Vikingemuseet, hvor du kan komme på tidsrejse tilbage i tiden.
Det kan være en fordel at investere i et Copenhagen Card til 400 kroner, som giver dig gratis adgang til alle museer i byen i et døgn, samt transport og entré i hovedstaden, hvis du planlægger at tage en tur ind til København en af dagene.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.