Acapulco

Billigt hotel i Acapulco

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Nyd solen i Acapulco

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Acapulco er en af Mexicos bedst kendte strandferiesteder, beliggende på den sydvestlige kyst af landet. Da det er en utrolig populær feriedestination, såvel som en favoriseret havneby på talrige krydstogtruter, vil du finde et væld af attraktioner, faciliteter, restauranter, og billige hoteller i Acapulco, som vil give rejsende deres bedste ferie endnu.

Mange flotte strande

Et af byens højdepunkter er dens talrige strande, der kommer fuldendt med billedskønt gyldent sand omgivet af akvamarinblå vand, der bare tigger om at blive badet i. Her kan du vælge at gøre så meget eller så lidt som muligt, hvad enten det er at slappe af i skyggen af et palmetræ eller leve livet farligt og prøve nogle af de tilgængelige vandaktiviteter. Hvis ikke du kan få nok af stranden, så søg efter billige hoteller i Acapulco med havudsigt. Selvom disse steder normalt er dyre, kan du ofte få et godt tilbud i de stille måneder.

Underholdning i Acapulco
Efter du har fået nok af solskin, er der masser af andre måder at underholde dig selv i Acapulco. Byens mange kursteder tilbyder timevis af forkælelse, det historierige San Diego Fort vil udvide dine horisonter, de fantastiske klippedykkere i La Quebrada vil helt sikkert tage pusten fra dig og det travle Zocalo vil give dig et glimt af det rigtige Mexico.

Find et billigt hotel i Acapulco

Mange overnatningsmuligheder, selv billige hoteller i Acapulco, tilbyder en del forskellige ekskursioner, så se hvad dit hotel har at tilbyde, før du booker en ekskursion et andet sted eller tager af sted på egen hånd. Når solen går ned kommer Acapulco virkelig til live. Kystbyens natteliv er famøst og ses i form af live musiksteder med lokale bands, barer, der serverer alle former for eksotiske cocktails, og livlige natklubber, hvor festen starter sent og bliver ved til morgentimerne.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.