Mexico er altid en rejse værd

Billige flybilletter til Mexico

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Mexico er altid en rejse værd

Mexico er desværre lidt overset blandt danske rejsende, og det er en skam, da du med en billig flybillet til Mexico kan opleve alt fra fantastiske strande, til fantastiske mindesmærker fra gamle indianer-civilisationer og en helt fantastisk hovedstad.

Mexicos lækre strande

Der er ikke mange, der tænker over det, men Mexico har faktisk en lang caribisk kystlinie, der byder på alle de fantastiske ting, som du kan drømme om, når du tænker på en caribisk badeferie. Her er kridhvidt sand, svajende, grønne palmer og klar turkisblåt vand. Blandt de mest berømte strandrejsemål i Mexico er Cancun, Cozumel, Acapulco og Isla Mujures. På Mexicos anden kyst, altså den mod Stillehavet, er der også mange fantastiske strande. Slå op i en guidebog,bliv inspireret og find den strand, som passer dig bedst.

Kultur, arkitektur og Mexico City

Et besøg i Mexico bør også inkludere et besøg i Mexico City. Den mexicanske hovedstad byder på adskillige fremragende muséer, som giver dig et fantastisk billede af Mexicos historie og kultur. Når du er blevet godt klædt på omkring Mexicos historie, er det blevet tid til at kigge på nutiden – en god måde at gøre dette på er at observere mexicanernes dagligdag, så slå dig af de store pladser i byen og lad solen, stemningen og den mexicanske livsstil fylde dine energidepoter helt op.

En anden by, som bør blive besøget, når du er på rejse i Mexico, er byen Morelia. Her kan du se mere end 200 bygninger fra kolonitiden, der er bygget i de flotte, lokale, lyserøde sten. Domkirken i Morelia betragtes af mange som den smukkeste kirke i hele Mexico.

Hvis du ikke allerede nu tænker på at købe de billige flybilletter til Mexico, så læs videre.

De gamle civilisationer

Over alt i Mexico finder du mindesmærker og rester fra Mexicos gamle fortid, hvor Mayaerne og andre indianske folkeslag regerede denne del af verden.
Blandt de mest kendte mindesmærker er den ikoniske stenpyramide ved Chichen Itza.

Lige nord for Mexico City ligger resterne af den gamle by Teotihuacan, hvis hovedattraktion er den store pyramide, som er den tredjestørste pyramide i verden og er ligeså imponerende som pyramiderne i Egypten.

Billige flybilletter til Mexico

Har du bestemt dig til at tage på besøge i Mexico, kan det altid betale sig at kigge efter billige flybilletter til Mexico fra flere forskellige afrejselufthavne. Danmark er et lille land, og der kan være mange penge at spare på en flybillet fra den rigtige lufthavn. Tjek også priser på flybilletter til Mexico fra Hamborg. Oftest er det billigst at flyve til Mexico City, men tjek også priser på rejser til Cancun og andre destinationer i Mexico.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Mexico:
København til Cancun
4. december til 5. februar fra kr. 2.749,-

Bedøm rejsemål
4,6
(169 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Mexico

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.